Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Отиде фудбалскиот великан Жоао Марио за безпари,односно нашле споразум да раскинат договор.
45 милиона буквално фрлени во вода и тоа у оние тешки времиња коа најјако и безмилосно се боревме со ФФП :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
По се изгледа истото ќе се деси со Раџа (+ се збораше дека можда ќе треба да му платиме 700.000 за раскин на договорот)...
Како не успеаја барем некои помочани 10 милиони вкупно од двајцата да изват стварно не ми е јасно, или барем за Раџа некоја трампа со Каљари, сто сезони му играше на позајмица, клучен играч за опстанок, плус и Годин замина таму за муфте.
Стварно не сфаќам шо се дешава со излезниве трансфери, имам впечаток само ние дека го прајме ова со раскинвањето на договори со сите.

Иначе, дур сме кај несреќи шо ни се нашле во тимот, Далбер најверојатно во Трабзон позајмица со задолжителен откуп 7 милиони.
За овај па не ми е ич јасно зошто не го трампаја перманентно за Бираги во Фиорентина, имаше ок сезона тогаш таму, колку шо памтам задоволни беа, пиши ги 20 милиони двата и терај.
Бираги сосема пристојна сезона изигра кај нас, плус далеку полесно ќе беше да се отера во некое мидтејбл тимче отколку ова дрвото.

Сè нешто ми вели дека и со Лазаро слична сага ќе има.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.765
Ич не ми се допаѓа.
Тоа што треба да е црно делува на некоја нијанса на плаво.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Бељеринчо го редиме. Поднел захтев за трансфер, вољен е да намали плата, ако може да се верува на последните шпекулации низ медиумиве у Италија, од 5.7 у Арсенал, прифатил 3.5 у Интер.
Побарал трансфер и им рекол или у Интер или ќе им остане.
На крај ќе потпише со Валенсија ама ајде сеа да не збориме пред рука. Сепак може Запакоста да е боље решение според никој на планетава.

Останува Интер и Арсенал да се договорат за позајмицата, дали со опција или со задолжителен откуп.

Ок Марли ај стај ги сликите и не замарај.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.434
Бељеринчо го редиме. Поднел захтев за трансфер, вољен е да намали плата, ако може да се верува на последните шпекулации низ медиумиве у Италија, од 5.7 у Арсенал, прифатил 3.5 у Интер.
Побарал трансфер и им рекол или у Интер или ќе им остане.
На крај ќе потпише со Валенсија ама ајде сеа да не збориме пред рука. Сепак може Запакоста да е боље решение според никој на планетава.

Останува Интер и Арсенал да се договорат за позајмицата, дали со опција или со задолжителен откуп.

Ок Марли ај стај ги сликите и не замарај.

Со новиов дрес со змијскава кожа ќе биде севселенска неправда ако не го земете Белерин :icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Tурчиноглу што никогаш не се смеел и секогаш бил нерасположен да не речеме како мртва природа според џимеј и цел фан клуб Милан освен Сашко и понекогаш Хм-Хм.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Најнова вест, Меси ке потпише за ПСЖ.

И сега дали има смисла фудбалот?
До крај уште Роналдо нека го соберат, ако биде да биде...

Член од
7 август 2011
Мислења
4.969
Поени од реакции
15.226
@meazza dobra vest od www.novosti.com.mk

Инаку суперлигата само ќе не ставеш во уште полоша позиција од моменталната, т.е. ќе не цементираше на средина на табелата со оглед на тоа што ќе добивме помалку пари од ,,големите,, екипи. Подобро еднаш на 15 години шампиони, него зацементирани на средина на табела во лига организирана од ањели и перез. Крај краева не глеам што толку плачење од псж и сити. Не дека поубаво ми беше пред 10 години кога барса и реал ги собираа најдобрите играчи од секаде. Исти кур.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.595
Големиот Жо Марио за ич пари во Бенфика. 45 милиони фрлени во бунар, и тоа не е се. Спортинг ќе не тужат и ако не добијат ќе пукнеме уште 30, и со тоа Жо Марио би станал Лукаку.

Целиот проблем е што имало клаузула да не се продава големиот Жо Марио на друг клуб во Португалија. Интер не го продава директно како трансфер, технички му дава раскин на договор, но Спортинг обвинува дека Интер пронашол @loophole да ја заобиколи клаузулата и дека имало на-ти-го дај-ми-го со Бенфика.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Големиот Жо Марио за ич пари во Бенфика. 45 милиони фрлени во бунар, и тоа не е се. Спортинг ќе не тужат и ако не добијат ќе пукнеме уште 30, и со тоа Жо Марио би станал Лукаку.

Целиот проблем е што имало клаузула да не се продава големиот Жо Марио на друг клуб во Португалија. Интер не го продава директно како трансфер, технички му дава раскин на договор, но Спортинг обвинува дека Интер пронашол @loophole да ја заобиколи клаузулата и дека имало на-ти-го дај-ми-го со Бенфика.
Уште да докажат шо ни дале БеМфика...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.595
Се надевам дека е така, технички немаме прекршено ништо, ама овие се повикуваат на fradulent practices. Викаат дека испратиле понуда, но Интер не ја прифаќа понудата и го ослободува за џабе. Веројатно ќе поминеме, иако се прашувам што им требаше сега ова.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Се надевам дека е така, технички немаме прекршено ништо, ама овие се повикуваат на fradulent practices. Викаат дека испратиле понуда, но Интер не ја прифаќа понудата и го ослободува за џабе. Веројатно ќе поминеме, иако се прашувам што им требаше сега ова.
Мене ми личи на обид да се ќарат 30 милиони еура.

Ние сме си чисти, никаде не пишува дека Интер мора да прифати понуда, а и не знаеме Жоао Марио дали сакал да иде у Спортинг нели. Пошо многу пологично е и 7 милиона (ко шо се збореше) да се земат за него наместо раскинување на договор.

Е сеа може и нашиве имаат и некој дил со бенфика, дали за позајмица со опција за одкуп (нормално помала цена) дали нешто друго не знам но не би ме чудело.
Грималдо добро би ни дошол tbh, офанзивно лево бекче, 25 години, таман година дена позајмица со опција за одкуп од некој 20тина милиони. :D

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.884
Eден оф топик, се извинувам...Кој му го има хакирано на Ио профилот?

Kajgana Shop

На врв Bottom