Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Ауу каква победа. Се радував ко во средношколски денови што се радував на Интер и по победа на школо одев во интер тренерки, патики, шал и ранец.

Фала му на носорогот за чувствово што ми го врати!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Да бидеме реални, поклон не поклон само една екипа играше денес и освен голот на среќа на Ибра, Милан ништо не покажа вечер.

Така да сосем заслужено одиме понатаму.
Со оглед дека пиоли ни беше тренер, ако игравме против поквалитетни тимови, у прво ако не напраевме разлика или барем гол да даеме пиши пропало, игра многу агресивен фудбал со многу трчање и сместа почињаат да тераат ко да нема утре.

Класика во второ му тоне екипата и тоа е повеќе очигледно против поквалитетни тимови кои кондиционо немаат големи фрки и имаат подолга и поквалитетна клупа, и до црвениот на ибра еднаш дали поминаа центар, на физички план беа издоминирани денес, црвениот само ни помогна да ја зацементираат контролата врз поседот која секако постоеше.
У глобала задњи 3 со пиоли вакви се, у прво милан газат, у второ не постојат, а интер па не издржува а да не прими гол, пак наивно, пак у ситуација кога имаа 2 прилики да ја исфрлат напред топката после прекин и 2 пати у нозе им ја даваат у опасна зона.

Не ми се допаѓа пасивниот пристап ич од старт ама тоа е конте, иначе без разлика на црвениот, СЕКОГАШ кога менуваше во 4312 систем, Интер на крај победуваа, апсолутно секогаш, значи стварно не гледам причина зашто не се почне еднаш ваква утакмица со противници ко беневенто или кротоне, еве не мора со јаки. И да беше иначе ибра на терен, а црвен да добиеше друг, убеден сум дека стопер немаше да извади, бар не до 80та минута, 85та некаде.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Мерак ми се напраи за Лукаку , карма е курва тоа е факт и босанацот наместо да си кутеше и да не пафта со тоа носот голем може и милан ке поминеа понатаму ама за наша срека карма е курва и на крај срека само што 2-1 заврши. Да имаше продолженија ке ги отворевме ко месна заедница.

На Ериксен слободниот ме врати на времето кога Пандев го искина Дида само од десна страна, маестрално.Браво и за него се надевам ке добие повеке минути против Беневенто.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Мистерија на вечерта е каде гледаше Татарушану кога топката влагаше во гол. Не сфаќам зашто гледаше во празно кон трибини :pos:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.925
Поени од реакции
17.913
Kaде е сега и што работи @Джонтра Вохохолта? Да не се отрул од некоја брља за перење прозорци од околината на Дељадровце помешана со пластични патлиџани и краставици тврди како пендрек кое ни животни не ги јадат?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
Kaде е сега и што работи @Джонтра Вохохолта? Да не се отрул од некоја брља за перење прозорци од околината на Дељадровце помешана со пластични патлиџани и краставици тврди како пендрек кое ни животни не ги јадат?
На бензиска у Миладиновци, чува склад со плински боци заедно со неколку кучиња од кои најзабележително е кучето со име Лешник. И едно има Верка. Според Џонтра инцест праеле кучињава, се ромбачеле меѓу себе. Тоа е се што треба да знаете за него.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Сега треба ваква игра и на дербито во Серие А за неколку недели. Милан ќе биде покомплетен до тогаш, и веројатно ќе сакаат одмазда, така да тоа е моментот кога можат психолошки да ги скршат, или самите да пропаднат.
Мене ме бендисува што ќе се играат уште две утакмици со Јувентус. Што повеќе дерби натпревари, толку подобро.
Конечно една забавна вечер, утакмица со ривал, кукање ради судиски одлуки, прокси тепачка на терен.:icon_lol:
А не тоа ментално силување што ни го приредија со Удинезе.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
На бензиска у Миладиновци, чува склад со плински боци заедно со неколку кучиња од кои најзабележително е кучето со име Лешник. И едно има Верка. Според Џонтра инцест праеле кучињава, се ромбачеле меѓу себе. Тоа е се што треба да знаете за него.
Последен пат е виден како пробува да убие пајак со упаљач...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Сега треба ваква игра и на дербито во Серие А за неколку недели. Милан ќе биде покомплетен до тогаш, и веројатно ќе сакаат одмазда, така да тоа е моментот кога можат психолошки да ги скршат, или самите да пропаднат.
Мене ме бендисува што ќе се играат уште две утакмици со Јувентус. Што повеќе дерби натпревари, толку подобро.
Конечно една забавна вечер, утакмица со ривал, кукање ради судиски одлуки, прокси тепачка на терен.:icon_lol:
А не тоа ментално силување што ни го приредија со Удинезе.
Мене ме бендисва што две дерби со ред против двата душмански ривали ги добиваме...се чекаат хејтерите на Конте да пишат како е слаб на дерби утакмици :icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Мене ме бендисва што две дерби со ред против двата душмански ривали ги добиваме...се чекаат хејтерите на Конте да пишат како е слаб на дерби утакмици :icon_lol:
Еден хејтер ќе ти пише дека му е мило што Конте ги рашамара двата најголеми ривали, со тие натежнати јувенташки ташаци и се надева дека ќе продолжи така и во Серие А и во Копа. :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom