Со оглед дека пиоли ни беше тренер, ако игравме против поквалитетни тимови, у прво ако не напраевме разлика или барем гол да даеме пиши пропало, игра многу агресивен фудбал со многу трчање и сместа почињаат да тераат ко да нема утре.Да бидеме реални, поклон не поклон само една екипа играше денес и освен голот на среќа на Ибра, Милан ништо не покажа вечер.
Така да сосем заслужено одиме понатаму.
За реваншот ќе ги шамараат.Со Јувентус без Лукаку и без Хакими...
На бензиска у Миладиновци, чува склад со плински боци заедно со неколку кучиња од кои најзабележително е кучето со име Лешник. И едно има Верка. Според Џонтра инцест праеле кучињава, се ромбачеле меѓу себе. Тоа е се што треба да знаете за него.Kaде е сега и што работи @Джонтра Вохохолта? Да не се отрул од некоја брља за перење прозорци од околината на Дељадровце помешана со пластични патлиџани и краставици тврди како пендрек кое ни животни не ги јадат?
Последен пат е виден како пробува да убие пајак со упаљач...На бензиска у Миладиновци, чува склад со плински боци заедно со неколку кучиња од кои најзабележително е кучето со име Лешник. И едно има Верка. Според Џонтра инцест праеле кучињава, се ромбачеле меѓу себе. Тоа е се што треба да знаете за него.
Мене ме бендисва што две дерби со ред против двата душмански ривали ги добиваме...се чекаат хејтерите на Конте да пишат како е слаб на дерби утакмициСега треба ваква игра и на дербито во Серие А за неколку недели. Милан ќе биде покомплетен до тогаш, и веројатно ќе сакаат одмазда, така да тоа е моментот кога можат психолошки да ги скршат, или самите да пропаднат.
Мене ме бендисува што ќе се играат уште две утакмици со Јувентус. Што повеќе дерби натпревари, толку подобро.
Конечно една забавна вечер, утакмица со ривал, кукање ради судиски одлуки, прокси тепачка на терен.
А не тоа ментално силување што ни го приредија со Удинезе.
Еден хејтер ќе ти пише дека му е мило што Конте ги рашамара двата најголеми ривали, со тие натежнати јувенташки ташаци и се надева дека ќе продолжи така и во Серие А и во Копа.Мене ме бендисва што две дерби со ред против двата душмански ривали ги добиваме...се чекаат хејтерите на Конте да пишат како е слаб на дерби утакмици