Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Овој е полош од сите што ги наброја, тие барем даваа се од себе, мочково од кога е дојден кај нас не имаа коштено бодови.
Значи ги заборај....во ред се прифаќа

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Мислам дека добра одлука беше тоа, да се смират тензиите.
Па он нели би требало да смирува тензија, наместо да седи на страна како мисица.:D

Во секој случај се надевам дека Лукаку во второ ќе го извади inner Congo од себе.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Jas razbiram deka Handa pozicioniranjeto mu e minus ama golov potpolno ide na dusa na 4-te igraci okolu nosleto koi bea vo uloga na gledaci.

Ps: Zal mi e sto Lukaku ne mu ja zdrvi na nosot, onaka da go spusti na zemja. Se kreva na anonimusi, koga mu se zdivi Lukacot, ibro kako pussy go napusti terenot.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Jas razbiram deka Handa pozicioniranjeto mu e minus ama golov potpolno ide na dusa na 4-te igraci okolu nosleto koi bea vo uloga na gledaci.

Ps: Zal mi e sto Lukaku ne mu ja zdrvi na nosot, onaka da go spusti na zemja. Se kreva na anonimusi, koga mu se zdivi Lukacot, ibro kako pussy go napusti terenot.
Бега и јаде гомна...

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Значи ги заборај....во ред се прифаќа
Како сакаш зимај го.

Види го голов бе, види што прави мисиров, таков простор мене да ми даваше да смирам топка, да се наместам па да го прашам Ханда кај сака да му шутирам, ќе погодев од 16метри, само аматер како него може да му дозволи толкава слобода на играч како Ибра.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Поклон црвен, ајде сега од нас зависи.
Автоматски споено мислење:

Со двајца миланези сум во канцеларија, ако не ги поминеме ќе треба да се преправам дека имам ковид утре.

Дај дај дај

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Црвениот не беше поклон, али какво пеналот си лапавме непостоечко...

Али и Ребич мораше втор жолт...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Стресот од кошкањето на Лукаку и Ибра, изби во задната ложа на судијава. :(

Сега треба да притиснат и да ја завршат работата во 90 минути. Подобри се многу, али реализацијата е грчка трагедија.

Kajgana Shop

На врв Bottom