Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.622
- Поени од реакции
- 59.472
deka bil dogovoren alegri, koj na psg navodno im baral 12m od sezona, u situtacija koga otkazot na konte ke cinel 25m evra minatoto leto.Што е лага?
Ќе се убијам...најодвратниот играч Гомез ако дојди кај нас ќе треба да не ги гледам до крајот...све да му изнаебам на сите ако го донесат копилето.
Па и да не дојде ќе освоиме без проблем. И секако дека Конте ќе ти смени формација со 4 позади, нема проблем. Тоа само Урко може да верува пошо Матераци рекол такаАко ви дојде Папу, и Конте смени формација со 4 играчи у одбрана ќе освоите титула без проблем
A koja e poentata gomez da go nosis u situacija koga vo sredina na teren gi imas vidal ( koj mora da mu igra uvek ), broz, sensi, barela, a tuka mu e i milenikot galjardini.Па и да не дојде ќе освоиме без проблем. И секако дека Конте ќе ти смени формација со 4 позади, нема проблем. Тоа само Урко може да верува пошо Матераци рекол така
Пошо ме мрзи да ти одговарам на цел пост, да глуп е.Sea ako e glup
Би играл позади Лукаку со Мартинез. Затоа и ги поврзуваат со Жервињо, Гомез и Закањи.A koja e poentata gomez da go nosis u situacija koga vo sredina na teren gi imas vidal ( koj mora da mu igra uvek ), broz, sensi, barela, a tuka mu e i milenikot galjardini.
ako ostane na 352, gomez ke bide rezerva, ok neam ja nisto protiv toa mada mi nema logika iskreno on da doaga tuka i da e rezerva, nema da saka garant, ako igra 3412, kolku igraci u sredina ke trpat ?
Aj malce realno razmisli, koja e najidealnata situacija za inter so gomez, koj igra na 10ka u atalanta
Ама брат Матераци рекол така шотие глуп не бладај.Би играл позади Лукаку со Мартинез. Затоа и ги поврзуваат со Жервињо, Гомез и Закањи.
Сите тие играат на иста или слична позиција.
Гомез оваа сезона е увек таму со Аталанта каде беше Перишиќ вс Верона.
Мислам дека Конте нема да игра веќе класична 352, туку повеќе 3421.
Сум го пропуштил тој момент.Ама брат Матераци рекол така шотие глуп не бладај.
i kako nas ni pominuvase taa formacija ? Kako inter igraa koga konte gi terase tie eksperimenti ... bedno i frustriracki za gleanjeБи играл позади Лукаку со Мартинез. Затоа и ги поврзуваат со Жервињо, Гомез и Закањи.
Сите тие играат на иста или слична позиција.
Гомез оваа сезона е увек таму со Аталанта каде беше Перишиќ вс Верона.
Мислам дека Конте нема да игра веќе класична 352, туку повеќе 3421.
Па не знам само кој го тврди спротивното. Сите сме овде со став дека можеше и Ериксен истото. Нема потреба веќе он да се дискутира што и зашто, завршена приказна е. Ваљда ќе дознаеме кога Конте ќе си отиде од Интер зашто не бил искористен како треба, или ќе чекаме на биографијата на Ериксен во иднина да прочитаме зашто било тоа така. Јас сигурно не сум тој што ќе ти го даде одговорот.Sto moze da dostavi gomez a ne mozese eriksen na primer, kako 10ka, ovoj demek se vraka, pomaga nazad, borben e, fizicki jak ? Na koja osnova togas vaka go tretira eriksen.
Тука викаш дека не би се радувал на ваков трансфер, а страница поназад си пишал "Де Пол и Гомез може, за јануарски повеќе од солидни"Zatoa mnogu ne bi se raduval na vakov transfer, osven ako ne se resi da dostavi nesto novo i konecno da ja pokaze pravata takticka fleksibilnost za koja sekoj go kritikuva deka ja nema.
Па очигледно би ги ротирал. Нема нон-стоп да игра 3421. Зависност од резултатот и противникот.Baska sto ke trpi sredinata najmnogu, koj ne bi igral ? Barela ? Broz ? Sensi ?
Па и да не дојде ќе освоиме без проблем. И секако дека Конте ќе ти смени формација со 4 позади, нема проблем. Тоа само Урко може да верува пошо Матераци рекол така