Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Ова ми е страв веќе долго време :) Не ни треба ѓуптинов. Доволно за него зборува тврдењето на Евра дека Анри гаси телевизор кога ќе види дека Џ е капитен на Арсенал. Ова ако го направи Конте, ќе допре дното на дното, оти самото дното одамна го има допрено.
Ако се деси ова, а знаејки го конте ќе се деси, можеме средината комотно да си ја прогласиме за умрено.
И така и така имаме проблем со креација, одлично би му легнал на конте уште еден копач што момнтално игра у тим со најмалце создадени шанси во ПЛ.
Ај барем знае слободен ударда шутне де.

Му ебам тоа периката.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Раџа у Каљари на сува позајмица до летоска. Истата формула или слична, што ја сакаа Каљари изминатово лето. Ужасен договор и настап на меркатово на оваа тема.
Еден од најгадните играчи што дошле у Интер, све да му ебам негово непрофесионално и умрено. Гнида, копиле од карактер, шугле смрдливо, мртва мајка да му ебам. Кој те ебе, мртвак, да богда у Индонезија завршиш за пола сезона. Умрен.

Следно е Кристијан Ериксен аут. Најверојатно и Перишиќ и Пинамонти ако се најдат добри понуди.

Од засилувања, во игра се спектакуларната трампа наречена Ериксен-Паредес, Родриго Де Паул, Кевин Лазања, Жервињо, Емерсон Палмиери, Маркос Алонсо.

Мрш.
Автоматски споено мислење:

m, и некојси Матија Закањи од Верона ќе сме зимале. Оди па после избркај ги овие од клуб.

Последно уредено од модератор:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.447
и некојси Матија Закањи од Верона ќе сме зимале. Оди па после избркај ги овие од клуб
Не е лош Закањи. Он може да игра каде Перишиќ играше против Верона, нешто као SS или AMC. Башка 25 години е.
Подобро него да го земат отколку некое старче. Де Паул имаше скоро изјава дека сонувал да игра за тим како Барса,Реал, Јуве...така да би го чкртнал тој.
Лазања не вреди ниту како 4ти напаѓач. Пропадна оваа и прошлата сезона, Несторовски чат пат му зима место.
Знам дека Жервињо имаше изјава дека бил многу близу до Интер летоска и дека имал голема желба да игра за нас. Незнам што да мислам за него, може да пружи 45 минути, и можеби ете он ќе биде 4от напаѓач сезонава.
Маркос Алонсо is a must многу сме грбави по лева страна. Емерсон мислам тешко, затоа што е втора опција во Челзи.

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.447
Kako igra Jang? Uste li e vo istata forma koga dojde vo Inter?
Јанг ти е overall rating 75-77 играч ако збориме ПЕС оцени. :)
Не е лош, ама не е за нон-стоп. Маркос Алонсо мислам повеќе би му лежела тактикава.
Специфично за Јанг е што игра на позиција лев бек, а ретко кога нафрла со лева, увек лажњакот и да се намести на десна.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.194
Поени од реакции
13.049
Не е лошо наредно лето да се испита одговорноста и на Марота за глупостите летоска и овие што се во најава за зимсково меркато.
Не треба да се заборави и неговата подршка Контелајнаторот да остане на клупата на Интер.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.447
Не е лошо наредно лето да се испита одговорноста и на Марота за глупостите летоска и овие што се во најава за зимсково меркато.
Не треба да се заборави и неговата подршка Контелајнаторот да остане на клупата на Интер.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
А на Аусилио за супер трансферите со Ж.Марио, Габигол, Наинголан, Гаљардини, Кондогбија, Далберт и остали грпковци да му простиме?
Ако ништо друго во споредба со Марота, овој вториов не троши брдо пари ко Петре (знам дека е Пиеро).

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.194
Поени од реакции
13.049
А на Аусилио за супер трансферите со Ж.Марио, Габигол, Наинголан, Гаљардини, Кондогбија, Далберт и остали грпковци да му простиме?
Ако ништо друго во споредба со Марота, овој вториов не троши брдо пари ко Петре (знам дека е Пиеро).
Никого не амнестирав :)
Сакам само да посочам дека сум разочаран од Марота и дека многу повеќе очекував од него.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Реално ако освоиме титула оваа година на сите ќе ни се измочаат и Марота и Конте....нула аргумент ќе имаме за да ги критикуваме и да тврдиме дека проклетите Јувенташи го уништија Интер.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Реално ако освоиме титула оваа година на сите ќе ни се измочаат и Марота и Конте....нула аргумент ќе имаме за да ги критикуваме и да тврдиме дека проклетите Јувенташи го уништија Интер.
На ваква конкуренција Пиоли е прв, нема врска со мочање, а тие двајцата заработуваат пари, не се во Интер од љубов, само наивен ќе верува дека го сакаат Интер.
Бламот што го доживуваат во ЛШ и лошата игра во Серија А (без разлика на титулата на крај на година) не им го брише никој.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.447
На ваква конкуренција Пиоли е прв, нема врска со мочање, а тие двајцата заработуваат пари, не се во Интер од љубов, само наивен ќе верува дека го сакаат Интер.
Бламот што го доживуваат во ЛШ и лошата игра во Серија А (без разлика на титулата на крај на година) не им го брише никој.
Од мене бато избришено (shift+delete) ако освоиме скудетото. Се им е простено.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Баш за ова нема никаква одговорност. Марота веќе го имаше договорено Алегри, кинезот го убеди Конте да остане.

• Хаха
Reactions: Syn

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.832
Skudeto e dzekpot u bilo kakva varijanta, slabi bile ovie slabi bile onie, kur podolg, 7ca loto dobivame so toa i glupo e da se objasnuva zasto.
Finansiski so juventus najmnogu sme osakateni radi koronava.
Dopolnitelen problem za nas moze da pretstavuva i ova.

Za Marota konkretno, momentalno klubot ima dogovoreno trener koj prednici vo transfer politikata, taka da ja nema slobodata marota vo kreiranjeto na transfer politikata, poveke so ausilio se odgovorni za nosenje na igraci koi se zelba na konte. Nosenjeto na Marota bese i seuste e spored mene eden od najdobrite potezi na kinezite, konte ili ke bide fijasko ili pogodok ako na krajov od sezonava dostavi titula.

Od igracive sto se povrzuvaat so inter, za paredes ne sum, za de paul i gomez moze, za januarski preoden rok poise od solidni adicii bi bile ovie 2ca, iako smetam deka prioritet treba da e igrac za levo, i jang i perisic se svetlosni godini daleku od ona potrebnoto za toj del od terenot.
Автоматски споено мислење:

Баш за ова нема никаква одговорност. Марота веќе го имаше договорено Алегри, кинезот го убеди Конте да остане.
lagi.

Kajgana Shop

На врв Bottom