Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
prvo mislev ke go izvadi vesino i so 3-4-3 so lazaro napred ke igrame.
ko ke vidam biraghi....
Што е битно кого ќе извади бе кога го става ДАМБО??? Со Дамбо не можеш рандом куче од улица да бркаш, а не резултат. Еспосито или Политано требаше да влезат, и тоа накај 75та минута, не знам кој му беше курот на Конте.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Се изнапромашија денес. Лукаку требаше да погоди по таа грешката во прво полувреме. Лош шут, требаше аголот подобро да го погоди со шутот, вака многу блиску до голманот идеше топката.
Реално, со оглед на расположливиот персонал, играта не беше лоша. Меѓутоа со ваков тим ќе биде многу многу тешко против Барса, особено ако мораат да бркаат победа. Нека дадат максимум во секој случај, па што ќе се случи на крај ќе видиме.
Ако не сум грешка ова им е прва утакмица без постигнат гол во сезоната.
Нека издржат некако уште три утакмици, па од јануари кога се надевам ќе бидат поекипирани, нека си ја пробаат среќата за некаква титула.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
barsa e najbitnata, za ostanatoto manje bitno, sci fi e skudeto u vakva liga sezonava, u normalni okolnosti 5-6 boda trebase prednost da imaat do sega, ne 1, nie rekorden start, juve mizerni ko retko koga u zadnji 7-8 godini i pak si samo bod pred niv.
Neame nie roster ko juve da se tegavime na bod dva, bez dzokeri za trosenje, ali barsa ako se pobedi ke se napravi ogromen iscekor i golem veter u grb ke dobijat, veke u globala sezonata ke e uspesna ako se vo top 16 ekipi u Evropa.
Posle toa gostuvaat na fiorentina i igraat doma so genoa i sledi pauzata koja se ceka ko nova godina, pa zdravje u januari i se vrakaat povredenite i ke se pazari sigurno pa valjda polsesno ke se dishe vo pogled na sirinata na rosterot i kvalitetot na istiot.

I da, i ja se slagam, nemase hrabrost denes Konte da odi na 3 boda i da smeni sistem ko sto toa go napravi vo praga kade toa bese neophodno, ova mu e mal propust sto ete ne se resava da go menja sistemot i se plasi deka ke go izgubi balansot koj denes defakto postoese ali koj kur, zadnji 10 minuti na izmorena roma koja klapna i se istrosi u prvo mozese da proba so politano mesto biragi na kraj, ili esposito seedno.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Абе имаше игра со рака од стоперот на Рома при една шанса на Лаутаро или лошо сум видел? Ко да го удри во лакт да му ебам матер

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Абе имаше игра со рака од стоперот на Рома при една шанса на Лаутаро или лошо сум видел? Ко да го удри во лакт да му ебам матер
imase, ama istata sansa koga lautaro ja smiri igrase so raka, taka da ako bese gol, ke go kinea, ako se gledase penal, ke se glease i toa prethodno taka da nemase osnova tuka za penal realno, sve si bese ok u pogled na sudenjeto denes.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Проклета екипа ни се Рома..никако неможиме да ги победиме семката нивна да му ја изнаебам....сега кога тамам се послаби од нас после сто години и му го можиме, нас пола тим ни се исповреди да ти се мочам во среќата.

Иначе дали забележавте кога влезе Асамоа и играше на средина ...истантно три грешки напрај и Конте веројатно го префрли на крило/бек за да не се глупира во остатокот на мечот...голема штета што ни се повредија моторите Сенси и Барела..со нив на теренот поинаква екипа сме.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.361
Поени од реакции
11.820
Не можам да се смирам со Бираги сеуште. Леле копито глупаво, онакви изданија немам видено 10 години.
А врв беше кога влезе Асамоа, па какви акции везеа со братот Бираги цццц
Цело време по 2ца вишок правеа, ама за Рома.
Дамбо за Бираги е Кафу.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Не можам да се смирам со Бираги сеуште. Леле копито глупаво, онакви изданија немам видено 10 години.
А врв беше кога влезе Асамоа, па какви акции везеа со братот Бираги цццц
Цело време по 2ца вишок правеа, ама за Рома.
Дамбо за Бираги е Кафу.
Sto sakas od igrac sto lici na Peja? A?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Искрено не сум до толку незадоволен од вчерашниот резултат, нормално со оглед на повредите и битноста на мечот со Барселона во вторник. Факт е дека промашивме неколку 100% шанси, али исто така факт е дека не блескавме на теренот и дека се мачевме во поголемиот дел од мечот со креирањето акции. На крај ако приметивте, последните 15 минути, Де Фрај и Шкриниар урлаа према везњаците зашо не доаѓаат да земат и да изнесат топка. А и кој да дојде, Весино што има техника во минус или Валеро кој не може да влече напред, едноставно нема снага и не е таков тип на играч. Затоа се многу битни Барела и Сенси, првиов зашто трча по 30 километри на утакмица, вториот пошо има можност да повлече контра и полуконтра и плус има одлична техника и визија за играта.

Сега Барса мора да се победи, иако нели има опции и со нерешено и пораз да одиме понатака, али зошто да се надеваме на резултатот од другиот меч кога можеме сами да ја решиме судбината. Ова ќе биде меч каде добро ќе се види од каков калибар се играчите, колку се ментално јаки и нормално колку Конте како тренер е квалитетен и ги спремил играчите за така битен меч.

Да напоменам само за вчерашниот меч дека Конте ептен ме изнервира со третата измена, во ситуација кога бркаш победа да ми го ставаш Дамбо умрениот, па да му ебам мајката не иде бе да ти ебам тоа Контето.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.205
Поени од реакции
10.243
Искрено не сум до толку незадоволен од вчерашниот резултат, нормално со оглед на повредите и битноста на мечот со Барселона во вторник. Факт е дека промашивме неколку 100% шанси, али исто така факт е дека не блескавме на теренот и дека се мачевме во поголемиот дел од мечот со креирањето акции. На крај ако приметивте, последните 15 минути, Де Фрај и Шкриниар урлаа према везњаците зашо не доаѓаат да земат и да изнесат топка. А и кој да дојде, Весино што има техника во минус или Валеро кој не може да влече напред, едноставно нема снага и не е таков тип на играч. Затоа се многу битни Барела и Сенси, првиов зашто трча по 30 километри на утакмица, вториот пошо има можност да повлече контра и полуконтра и плус има одлична техника и визија за играта.

Сега Барса мора да се победи, иако нели има опции и со нерешено и пораз да одиме понатака, али зошто да се надеваме на резултатот од другиот меч кога можеме сами да ја решиме судбината. Ова ќе биде меч каде добро ќе се види од каков калибар се играчите, колку се ментално јаки и нормално колку Конте како тренер е квалитетен и ги спремил играчите за така битен меч.

Да напоменам само за вчерашниот меч дека Конте ептен ме изнервира со третата измена, во ситуација кога бркаш победа да ми го ставаш Дамбо умрениот, па да му ебам мајката не иде бе да ти ебам тоа Контето.
А бркаше ли победа? Не ми делуваше така.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.361
Поени од реакции
11.820
@Stefan-kobe
Абе спрема достапноста на играчите и не е така лош резултатот. Ама ако си ја гледал утакмицата ќе знаеш дека без разлика на околностите МОРАШЕ да победиме. Нема врска тоа што имавме 0 игра, направивме 4=5 чисти шанси а Рома направи НУЛА.
Јуве без никаква игра со Аталанта од 1-0 стигна до 1-1, и уште еден тон други примери

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Добар дел од пост-меч интервјуто на Конте е што конечно некој ги спомна и ги замоли навивачите да престанат со глупите gasps и негодувања на цел стадион, ако во 5та минути некој играч на Интер погрешно исконтролира топка. Тоа со години назад се случува на секој поважен натпревар за клубот. На никој не му прават услуга ни го бодрат тимот на тој начин, само му ствараат нервоза на цел тим. На секое враќање топка назад да се реагира како да ти го колат детето.
Кога и да сум бил на стадион е истото. Во трите реда позади тебе има минимум 10 души што паралелно го коментираат натпреварот и револтирано даваат насоки и совети како да имаат 20 годишно тренерско искуство. Како на наш Градски кога игра репрезентација, што воопшто не е комплимент.
Ок е да се реагира во 85та минута на негативен резултат, ама не на почеток на натпревар ако некој даде лош пас. Сите знаеме колку може Весино, човекот се труди, ама сигурно нема да му се подобри техниката инстантно ако публиката се понаша како премногу строг родител.
Се надевам дека барем со Барса нема да го гледаме истото, зошто најмалце што им треба е и плус публиката да им стои на глава.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Курва Норд излегоа со соопштение со кое целосно застануваат зад она што Конте го кажа, и ова се однесува на останатиот дел од стадионот и оние т.н. дерби навивачи, супер изјава на Конте, а и кога ќе видиш, на гости сезонава немаат ниту еден пораз во лига, сите изгубени бодови се на домашен терен. Тотално непотребен притисок од луѓе кои со години не го виделе интер прв на табела, уреду е ви ебам умислените олабавете малце и уживајте, конечно се консолидира тимот тие се понашаат ко размазени новокомпонирани фанови на барса.
Боље да е попразен стадионот, отколку да е полн со луѓе кои товарат непотребен притисок врз играчите.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Барса ке одмара добар дел од играчите. Не се повикани Меси и Пике а може на клупа да биде и Суарез.

Screenshot_20191209_170643_com.facebook.katana.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom