druga mi bese poentata, nikade ne go ni iam kritikuvano lautaro, profil na napagac e sto mnogu poveke sakam da go gleam u timov od lukaku ili ikardi, cisto spomnuvam za dvojnite standardi sto vladeat, istoto da go napraese lukaku drug muabet ke se terase na temava.Кај тебе е грешката што гледаш само на 100% шанси кој зезнал, а во второ полувреме тоа што спуштил 3 топки го ставаш како факт дека испорачал тоа што се очекува од него. Тоа што едно 10 акции ги утна во додавање, смирување или успорување нема врска, ама ако спушти топка е супер.
За Лаутаро не зборам зашто мислам дека тоа е максимумот од него моментално и за тоа што не е земен да биде главен во нападот, тера добро, ама не го глеам како главен напаѓач никогаш во тимот.
pa so sasuolo koga dade gol kako sakas da ja primi, takvi predispozicii ima, so poslabi ekipi se ocekuva taka i da igra, odnosno protiv defanzivci koi ke bidat inferiorni u duelite so nego, ko toj od sasuolo sto se odbi pola metro od nego a ovoj si sozdade zicer za gol.Lukaku zasega dava golovi i so toa gi opravduva ocekuvanjata kako pocetnik, edna zamerka okolu lukaku mi e negovata postavenost so grb prema golmanot. Sekogas koga prima topka e zavrten so grb prema golmanot.
Не е само контролата туку и шутот..Икарди вадеше одличен шут од место и од трк..буквално топ беше во ногата..Лукаку си има други квалитети..како на пример е поподвижен од Икарди,побрз и физички посилен..ама осетот за гол и шутот му припаѓа на Икарди..ненадминлив беше папучаротНе знам за вас, али јас не очекував Лукаку да ИЗГЛЕДА подобар од Икарди. Не знам зошто го ругате.
На сите им е јасно дека негова најјака страна му е снагата која ја поседува, контролата на топка не му е на ниво како на Икарди, едноставно левели се во прашање.
Верувам дека со Конте може да има напредок кај него по извесно време.
Политано покрива курац... ништо повеќе. Попроѕирен е и од точак финтата на Перишич со тоа дриблингчето у лево. Секој ебан центаршут му мава у првиот човек пред него. Искрено се надевам ќе го увалат на Фиорентина за Киеза, и штета што пропуштија летово да запнат да го реализираат тоа.Икарди е покомплетен од Лукаку, тоа го пишувавме повеќето уште пред реализирање на трансферите.
Сепак, во овој систем на Конте, Лукаку е играчот кој помага да се искористи целиот потенцијал на Лаутаро.
Нападот делува добро, Политано и Еспозито покриваат од клупа, од јануари се враќа и Санчез.
Проблем е средината. Барем еден играч мора да се купува во јануари, дали ке биде Видал, Ракитич па и Матич...
Нека пробаат да го земат и Кансело од Сити, секако не игра кај нив.
Киеза е истиот само во обратен смер..сеоски Кандрева/ХесусНавас/СерхиоКонсесао на времето...едносмерна улица..онај Бернандески од Јувентус е господ за него..не дајбоже да го купат.Политано покрива курац... ништо повеќе. Попроѕирен е и од точак финтата на Перишич со тоа дриблингчето у лево. Секој ебан центаршут му мава у првиот човек пред него. Искрено се надевам ќе го увалат на Фиорентина за Киеза, и штета што пропуштија летово да запнат да го реализираат тоа.
Што збориш бе Џони?Киеза е истиот само во обратен смер..сеоски Кандрева/ХесусНавас/СерхиоКонсесао на времето...едносмерна улица..онај Бернандески од Јувентус е господ за него..не дајбоже да го купат.
Ете доживеавме и бернандески да бил господ за Киеза.Што збориш бе Џони?![]()
Desiti se nece nikada.Го оставив да размисли