- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.327
- Поени од реакции
- 15.586
Не не слободно, следниот пат освен клањање на статистиката (тоа е повеќе од уау), стај и друг емотикон да биде побитно.Тоа што ти една обична статистика која more or less покажува одредена активност на одреден играч на терен си ја доживеал како „уау“ е твоја работа. Ја искрено не го доживувам тоа така као што ти си го замислил, стаив само статистика без намера да ја вознемирам експертската јавност. Сакам со болд, да упатам апел до сите што постираат такви ствари, да обрнат повеќе внимание на џогирањето и да не објавуваат статистика од истрчани километри, ради тоа што експертот Бенеамата смета дека тоа не е веродостојно. И нормално, сите членови поише да гледаат фудбал за мислењето да им биде порелевантно.
___
Инаку утакмицава мислам дека ја заеба Конте со замената Еспозито - Мартинез. Колку сака нека е талентиран малиот едноставно треба да добива шанса на добиени утакмици или барем кога водиме. Две шанси добри имаше, посебно последната, двете ги заеба. Апла се гледа дека се изморени, ама денеска можевме комотно да си тепавме да не добиеше мозочен удар Броз и да ги искористевме шансите во второ.
Се извинувам ако ваквото мислење се повторува.
Running yards е релевантно само у НФЛ, али јбг, кип ап.
Автоматски споено мислење:
70%, али небитно, ја Икарди би го мењал со играч ко Дибала, пишав претходно, не за играч ко Лукаку. Икарди може да го заборавиме веќе, нема потреба од споредби.lautaro eden gol sigurno ni skarti u vtoro, i toa na 2-2, prvo sam koga iskoci pred gol so golman, i sega koga namesto na barela gore sam u kontra, on gore ja guzva kade sto branea dvajcata defanzivci na parma, ej kontra 4-2 vidi kaj ja dade .....
a u picku mater morase 1 gol od ovie situacii da padne.
Автоматски споено мислење:
toa moze da se kaze za 99% od golovite na ikardi, ako gleame taka. super sens pak ke kazam. keep it up
Тоа што ти не сакаш да видиш дека Лукаку еба 15 акции со неговата техничка неспособност а од друга страна го критикуваш Мартинез за една шанса, тоа е твое гледање на работите. Форс е за Лукаку, јбг, тоа што немаме боље замена на клупа не ограничува, не дека Лукаку е незаменлив ко играч. Секој пат коа ќе згреши повеќе од 10 акции ќе го кењам. Симплс ас дет
Последно уредено: