Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2014
Мислења
5.130
Поени од реакции
6.568
Lukaku zasega dava golovi i so toa gi opravduva ocekuvanjata kako pocetnik, edna zamerka okolu lukaku mi e negovata postavenost so grb prema golmanot. Sekogas koga prima topka e zavrten so grb prema golmanot.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.248
Поени од реакции
46.618
Кај тебе е грешката што гледаш само на 100% шанси кој зезнал, а во второ полувреме тоа што спуштил 3 топки го ставаш како факт дека испорачал тоа што се очекува од него. Тоа што едно 10 акции ги утна во додавање, смирување или успорување нема врска, ама ако спушти топка е супер.

За Лаутаро не зборам зашто мислам дека тоа е максимумот од него моментално и за тоа што не е земен да биде главен во нападот, тера добро, ама не го глеам како главен напаѓач никогаш во тимот.
druga mi bese poentata, nikade ne go ni iam kritikuvano lautaro, profil na napagac e sto mnogu poveke sakam da go gleam u timov od lukaku ili ikardi, cisto spomnuvam za dvojnite standardi sto vladeat, istoto da go napraese lukaku drug muabet ke se terase na temava.

Vcera lukaku e eden od najdobro ocenetite igraci u timot, kako i da ja vrtis bese eden od najdobrite zaedno so barela i kandreva, ovoj posledniov e najdobro ocenet od inter, gol i asistencija, taka da zasluzeno.
Автоматски споено мислење:

Lukaku zasega dava golovi i so toa gi opravduva ocekuvanjata kako pocetnik, edna zamerka okolu lukaku mi e negovata postavenost so grb prema golmanot. Sekogas koga prima topka e zavrten so grb prema golmanot.
pa so sasuolo koga dade gol kako sakas da ja primi, takvi predispozicii ima, so poslabi ekipi se ocekuva taka i da igra, odnosno protiv defanzivci koi ke bidat inferiorni u duelite so nego, ko toj od sasuolo sto se odbi pola metro od nego a ovoj si sozdade zicer za gol.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.550
Не знам за вас, али јас не очекував Лукаку да ИЗГЛЕДА подобар од Икарди. Не знам зошто го ругате.
На сите им е јасно дека негова најјака страна му е снагата која ја поседува, контролата на топка не му е на ниво како на Икарди, едноставно левели се во прашање.

Верувам дека со Конте може да има напредок кај него по извесно време.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не знам за вас, али јас не очекував Лукаку да ИЗГЛЕДА подобар од Икарди. Не знам зошто го ругате.
На сите им е јасно дека негова најјака страна му е снагата која ја поседува, контролата на топка не му е на ниво како на Икарди, едноставно левели се во прашање.

Верувам дека со Конте може да има напредок кај него по извесно време.
Не е само контролата туку и шутот..Икарди вадеше одличен шут од место и од трк..буквално топ беше во ногата..Лукаку си има други квалитети..како на пример е поподвижен од Икарди,побрз и физички посилен..ама осетот за гол и шутот му припаѓа на Икарди..ненадминлив беше папучарот

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.248
Поени од реакции
46.618
pobrz e, ne deka e toa bilo kakov faktor, koga so topka i dvajcata se spori, ne se igraci sto mozat da povlecat asalno a pritoa da begaat od defanzivcite, mancini za ova najmnogu mu zameruvase na ikardi, i toa javno posle edna utnata sansa koga imase 1 na 1 situacija so golman i go stasaa od pozadi, sto mnogu govori i kakov ocaen menadzer e na momenti mancini.

Cisto za sporedba, ali se vodam samo po ona sto go objavija football italia taka da moze i da e greska, konte vo vcerasnoto intervju po mecot vo nieden navrat ne go spomna brozovic i faktot deka zgresi 2 pati.
Poveke se osvrna na povredite i faktot sto radi niv e primoran skoro celo vreme so isti 11 da igra, i toa mentalno i fizicki go iscrpuva timot, valjda so ova indirektno posoci i za nacinot na koj se primija golovite. U princip vakva se zastituva timot, vakvo nesto slicno i murinjo pravese dodeka bese trener na inter.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Головите ги примија во 26та и 30та минута, ниеден професионален фудбалер после 3 дена одмор не може да се измори за 20 минути.
Во ред е тоа што не критикува јавно, нема потреба, се дешава да има некој крш ден.

Да дополнам, имавме посед, имавме напад и притисок, грешките не коштаа, тоа е тоа.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Икарди е покомплетен од Лукаку, тоа го пишувавме повеќето уште пред реализирање на трансферите.
Сепак, во овој систем на Конте, Лукаку е играчот кој помага да се искористи целиот потенцијал на Лаутаро.
Нападот делува добро, Политано и Еспозито покриваат од клупа, од јануари се враќа и Санчез.
Проблем е средината. Барем еден играч мора да се купува во јануари, дали ке биде Видал, Ракитич па и Матич...
Нека пробаат да го земат и Кансело од Сити, секако не игра кај нив.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.205
Поени од реакции
10.242
Икарди е покомплетен од Лукаку, тоа го пишувавме повеќето уште пред реализирање на трансферите.
Сепак, во овој систем на Конте, Лукаку е играчот кој помага да се искористи целиот потенцијал на Лаутаро.
Нападот делува добро, Политано и Еспозито покриваат од клупа, од јануари се враќа и Санчез.
Проблем е средината. Барем еден играч мора да се купува во јануари, дали ке биде Видал, Ракитич па и Матич...
Нека пробаат да го земат и Кансело од Сити, секако не игра кај нив.
Политано покрива курац... ништо повеќе. Попроѕирен е и од точак финтата на Перишич со тоа дриблингчето у лево. Секој ебан центаршут му мава у првиот човек пред него. Искрено се надевам ќе го увалат на Фиорентина за Киеза, и штета што пропуштија летово да запнат да го реализираат тоа.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Политано покрива курац... ништо повеќе. Попроѕирен е и од точак финтата на Перишич со тоа дриблингчето у лево. Секој ебан центаршут му мава у првиот човек пред него. Искрено се надевам ќе го увалат на Фиорентина за Киеза, и штета што пропуштија летово да запнат да го реализираат тоа.
Киеза е истиот само во обратен смер..сеоски Кандрева/ХесусНавас/СерхиоКонсесао на времето...едносмерна улица..онај Бернандески од Јувентус е господ за него..не дајбоже да го купат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.879
Поени од реакции
116.171
Киеза е истиот само во обратен смер..сеоски Кандрева/ХесусНавас/СерхиоКонсесао на времето...едносмерна улица..онај Бернандески од Јувентус е господ за него..не дајбоже да го купат.
Што збориш бе Џони? :pos:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Што збориш бе Џони? :pos:
Ете доживеавме и бернандески да бил господ за Киеза.
Ова по мене е поголема глупост и од Инзаги>Батистута муабетот пред некое време.

Најискрено се надевам дека се заебава и за ова,и за судиите/јуве муабетот во серија А пред некој ден.

Се надевам!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.205
Поени од реакции
10.242
Јас затоа и ништо не одговорив... Го оставив да размисли и сам да го избрише постот.

Kajgana Shop

На врв Bottom