Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Брат како бе не се согласуваш за вториот гол и за пеналот со Сасуоло? Пеналот сам си го бутна, ова вчера види му реакција молим те - инвалид да беше ќе реагираше боље.
Не знам како да објаснам дека силен удар од пенал може да влезе во гол, беше понапред од топката и не ја потфати добро, и му се лизна од гол, неам друго објаснување. За вториот види како му смени правец Врсаљко на топката, ако мислиш дека тоа не влијаее пак ок. Не е Де Геа факт, ама далеку сме и ние од можноста да зееме топ 5 голман.

Неам друго што да додадам, ќе видиме до крај како ќе се понаша.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.306
Брат како бе не се согласуваш за вториот гол и за пеналот со Сасуоло? Пеналот сам си го бутна, ова вчера види му реакција молим те - инвалид да беше ќе реагираше боље.
Пеналот и вториот гол се нешто што можеше да го спречи, но јбг, се дешава. Ама првиот гол вчера НЕ СМЕЕ да се деси и да го правдаат тука дека не бил најслаб у тимот. Ме боли кур дали друг играл слабо или не, он неговата работа вчера ја заврши очајно.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Зошто да биде просто, кога може сложено...
Едноставно, играј ги игеачите на природна позиција и не експериментирај со формации.

-------------------Ханда
Врсаљко-шкриниар-миранда-асамоа
_----------Наинголан-брозович
Кеита-----мартинез-----перишич
--------------икарди

Само Јувентус има подобар тим од овој.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Зошто да биде просто, кога може сложено...
Едноставно, играј ги игеачите на природна позиција и не експериментирај со формации.

-------------------Ханда
Врсаљко-шкриниар-миранда-асамоа
_----------Наинголан-брозович
Кеита-----мартинез-----перишич
--------------икарди

Само Јувентус има подобар тим од овој.
Наполи има подобар тим исто..нивниот напад во споредба со нашиот е друго ниво..Инсиње,Мертенс,Милик,Каљехон се сите технички подобри и реално поквалитетни од нашите играчи...затоа лесно ги пробиваат ваквите екипи како Торино и Саусоло..имаат изградена игра пред се,поорганизирани и подисциплинирани .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Не е проблем нападот, кога ќе заличи ова што го играме на фудбал нападот ќе кине. Кај нас проблемот е тенка средина, барем без Најноглан е така, со него ќе видиме... тоа што Спалети измислува топла вода. Играчи како Дамброзио, Далберт, то мора да се зацементира на клупа и да влегува во крајна нужда, кога некој е пола екипа има повреди и картони. То не може да влегува како прва опција или кога се брка резултат. То треба да се убие ама ајде...

Не сме уиграни и тоа е последица на низа објективни фактори: повредата на Нинџа, доцното враќање на Броз и Перо, доцна дојде и Кеита, Асамоа игра надвор од своја позиција, Лаутаро... кога веќе нема игра, Спалети мораше да ги форсира оние што нешто разбираат и да престане да експериментира.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.274
Ова му доаѓа 4132 формација. Шанси нема раџа да игра толку назад. Вака личи супер ама претесно ќе биде во последната третина, пошто ниту кеита е крило, ниту симе е офанзивен бек. Ако се решат вака да играат подобро е политано место кеита, а овој да ротира со лаутаро. Мада џабе си праиме филмови, којзнае што ќе измисли генијалецов за следно коло.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Политано мора да игра пошто на двете утакмици до сега најдобар ни беше. Среден ред од Гаљардини, Брозович и Наиголан и доста експерименти.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Од што беше најдобар еве гледам сме ги добиле и двата натпревари...

Кеита ми изгледа подобра опција од него, и според мене ќе ни биде вистинско засилување, кој пак на крајот нема да го откупиме, затоа што нема да се пласираме во ЛШ...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од што беше најдобар еве гледам сме ги добиле и двата натпревари...
Според мене размислувањево е смешно, да не кажам трагично.
Што не напиша „Од што е добар Икарди глеам ги добивте двата натпревари“?

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Икарди богот не смее да се критикува,најдобриот напаѓач воедно и ебач во универзумот[DOUBLEPOST=1535579588][/DOUBLEPOST]Најповолна група односно противници за во ЛШ би биле Локомотив,Бенфика и Ајакс...а најлоша ПСЖ,Шахјтор,Ливерпул...најдобро е да ни се падни Сити од првиот шешир за после да ги избегниме Англичаните од вториот и третиот :D

Последно уредено:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
А ти вака како експерт што си па секое размислување ти изгледа смешно... Кој спомна нешто за Икарди, тука беше пофален Политано, замисли факинг Политаноооо.

Јас моето размислување уште после 2-та утакмица ја напишав на темава, и стојам зад тоа. Овој Политано со ништо ме нема убедено дека е добар играч, ова ти го кажувам и врз тоа што го имам гледано на припремиве.

Тоа што тебе ти изгледало трагично или смешно нема врска, јас мислам дека крилата ако проработеа Икарди ќе постигнеше гол, лани ова беше рутина за нас, еден од Кандрева и Перо мораше да му асистират на Икарди, ретки беа головите кои ги постина од игра Икарди а да ги створеше сам...

Нашите билдаа лајкови на ФБ со видеа каде Перо му асистира на Икарди.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.924
Поени од реакции
116.341
А ти вака како експерт што си па секое размислување ти изгледа смешно... Кој спомна нешто за Икарди, тука беше пофален Политано, замисли факинг Политаноооо.
А што има врска како се презива играчот? Првите две кола само он и Азамоа имаат преодни оценки, све друго би убил. ЊОЊ факинг Политано вика, а највише од сите се трудеше и добро си изигра дечкото. Ти ако си гледал други натпревари никој не ти е крив, или ако ти бил лош у Сасуоло, битно сега изигра добро и според мене треба да стартува.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Фитиљ, не се пали. Нит сум експерт, нит можам да те разубедам во нешто, глеам на 10 души од фан клубов не им успева веќе две години, тешко дека јас со 2-3 поста во месец ќе можам да ти сменам мислење.

Kajgana Shop

На врв Bottom