Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
А што има врска како се презива играчот? Првите две кола само он и Азамоа имаат преодни оценки, све друго би убил. ЊОЊ факинг Политано вика, а највише од сите се трудеше и добро си изигра дечкото. Ти ако си гледал други натпревари никој не ти е крив, или ако ти бил лош у Сасуоло, битно сега изигра добро и според мене треба да стартува.
Најверојатно сме изгледале различни утакмици. Но еве кажи ми што има направено толку добро во овие 2 утакмици дечкото, еве нека не бидат само овие две,пресметај му топтан и со припремиве?!

Еве ќе ти кажам јас, дечкото има 0(НУЛА) придонес во нападот.

Не е работава да се трудиш, треба да те бива во тоа што го правиш, и Борини се трудеше во Милан повеќе од сите, но колку и да се трудиш пак ќе бидеш гомно ако не те бива за таа работа.

Фитиљ, не се пали. Нит сум експерт, нит можам да те разубедам во нешто, глеам на 10 души од фан клубов не им успева веќе две години, тешко дека јас со 2-3 поста во месец ќе можам да ти сменам мислење.
Види го бе, доаѓа како падобранец на фан-клубов те цитира, ти кажува дека тоа мислење било глупо, трагично, смешно или незнам што уште не, и после изиграва фраер те нарекува фитил.

Дечко чим не навиваш за клубов може ли кога дискутираме на одредена тема за клубов да не се мешаш, вака можеме да го отераме муабетов у пичку матер.

Ај гитла од тука, остај не на раат да се расправаме за одредена работа за клубов, не ти е форумов приватна фирма.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.930
Поени од реакции
116.372
Најверојатно сме изгледале различни утакмици. Но еве кажи ми што има направено толку добро во овие 2 утакмици дечкото, еве нека не бидат само овие две,пресметај му топтан и со припремиве?!
Нешто што Кандрева лани не го направи ниту еднаш, е тоа го направи во овие два натпревари. Дека е класа играч и идна ѕвезда, не е, ама до сега солидно игра. Брз е, пробивен, левак, незгоден за чување, има добар удар од далечина и добро центрира. Друго треба да ти набројам или доста е?

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Нешто што Кандрева лани не го направи ниту еднаш, е тоа го направи во овие два натпревари. Дека е класа играч и идна ѕвезда, не е, ама до сега солидно игра. Брз е, пробивен, левак, незгоден за чување, има добар удар од далечина и добро центрира. Друго треба да ти набројам или доста е?
Од кога Робен во најдобри денови потпишал за Интер?

Ај натерај ме :D
Само уфо лепакот за тебе...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ххахахаххаа :pos:[DOUBLEPOST=1535585784][/DOUBLEPOST]Иначе, дефинитивно пре би дискусија со Уфо него со тебе. Уствари, пре би дискусија со Циге и Кано него со тебе али ај, објаснувај сеа тука како Политано е лош играч ради презимето.

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Иначе, дефинитивно пре би дискусија со Уфо него со тебе. Уствари, пре би дискусија со Циге и Кано него со тебе али ај, објаснувај сеа тука како Политано е лош играч ради презимето.
Фала чао пријатно.

Хахаха.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.766
Што се однесува до ЛШ, јас би сакал:

1. Атлетико
2. Манчестер Јунајтед
3. Ајакс
4. Интер

Член од
16 април 2014
Мислења
7.390
Поени од реакции
11.857
Ханданович некни беше тиња.Во право сте да го критикувате за перформансот.Ама од каде па тој да е крив за пеналот со Сасуло?Демек на др голмани не им се случува она?
Имам впечаток дека за некој гол 90% да е крив одбранбен играч а 10% ханда,целата вина му ја товарате него.Абе најмал ебан детал чекате за да го пцуете.Ми текнува на еден пост против фииорентина го пцуевте оти и покрај тоа што ќе било гол,он морал да трча безглаво и да се фрла по топката од назад :icon_lol:
Се разбира,фудбалските богови Весно,Далберт,Дамбо ја немаат таа '' привилегија ''
Ова ти е исто ко да го тупиме сеа дека доколку Икарди лани постигнеше некој гол од зицерите против Милан,немаше потреба Ханда да се резили против Јуве за 3тиот гол.И да,голот за 2-2 не е ни 1% негова вина.Гледајте снимки ако сакате.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Што се однесува до ЛШ, јас би сакал:

1. Атлетико
2. Манчестер Јунајтед
3. Ајакс
4. Интер
Од овие само Атлетико е во форма а еднаш веќе ги надигравме на небитна утакмица оваа сезона. Може може.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.586
Поени од реакции
6.747
Абе заеби лига шампиони кој и да ни се падне пак групи не поминуеем, туку шо праиме келави пак ке старта со 3-4-2-1 формација изгледа со перо ко полушпиц со и наинголан, незнам кој му е кур со експериментиве.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Абе заеби лига шампиони кој и да ни се падне пак групи не поминуеем, туку шо праиме келави пак ке старта со 3-4-2-1 формација изгледа со перо ко полушпиц со и наинголан, незнам кој му е кур со експериментиве.
Ова му е секад втора опција, ја користи кога не му оди со првичната. Вака играше со Рома кога Салах отиде во Африка, Пероти и Раџа му игра позади Џеко. Мн е цврста и дефанзивна оваа формација и тактика, кога тепавме со неа тоа беше по 1-0, убав фудбал и многу голови нема да гледате. Али можеби кај вас ќе биде практична, нормално доколку оние офанзивните бекови функционираат добро у напад.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.930
Поени од реакции
116.372
Ова му е секад втора опција, ја користи кога не му оди со првичната. Вака играше со Рома кога Салах отиде во Африка, Пероти и Раџа му игра позади Џеко. Мн е цврста и дефанзивна оваа формација и тактика, кога тепавме со неа тоа беше по 1-0, убав фудбал и многу голови нема да гледате. Али можеби кај вас ќе биде практична, нормално доколку оние офанзивните бекови функционираат добро у напад.
Кои, Дамборзио на пример? :icon_lol:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.586
Поени од реакции
6.747
Значи против болоња играме...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Кои, Дамборзио на пример? :icon_lol:
Па не сакав да пишам, за да не се најде некој падобранец да ми се контра, ама сакав да пишам дека и не ви е најдобар соодносот на бекови во оваа формација, посебно зборам за десната страна каде попрво Кандрева да се врати подобро ќе биде од Врсајко, кој е квалитетен бек ама не е нешто екстра офанзивен за да игра во 5ка одбрана.

За левата нема да имате проблем, Асамоа, па и Перишич доколку треба да тргне поофанзивно,па и Далберт можеби нема да биде лош, бидејќи нема мн да ихра дефанзива.. али не верувам, ќе си го стави тој Асамоа лев офанзивен бек, а Перишич со Наинголан позади Икарди.
Останува десната страна проблем, пошо лево Перишич ќе оперира со Асамоа, а на десно од кај ќе имаш средњак ставено, па и ќе нема голема подржка од офанзивен бек..[DOUBLEPOST=1535623977][/DOUBLEPOST]
Значи против болоња играме...
Па со Болоња да, ама после овие две утакмици и самиот тренер губи самодоверба, оди на посигурна и поцврста варијанта(тоа не е добро).. нека игра тој со таа формација, али Перишич да го стави лево како офанзивен бек, а напред покрај Наинголан, нека го стави и Кеита, така ќе бидете поопасни во напад, дури тогаш Кеита ќе оди десно а лево Раџа, па тогаш дури нека си биде Врсајко прва, кој повеќе ќе балансира за во дефанзива, на сметка на левата страна која ќе биде офанзивна, мислам на она поместување кога имаш еден офанзивен бек кој почесто дреме напред на сметка на другиот кој го покрива, со поемстување на цела одбрана, каде лево централниот бек доаѓа како лев бек да брани во некои ситуации. Така најубаво би било, го немаат Верди веќе нема да ви бидат опасни многу по таа страна како лани што беа(зборам за Болоња)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom