- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
Прво полувреме одигано на ниво.Второ полувреме за никаде.Ремито и пркоцканите 2-0 идат на душа на Спалети.Не вреди повеќе да се коментира.Ми се допадна играта на Политано!
abe ti mrazi go kolku sakas konte, ama za spaleti go ima izmisleno fudbalot, taka da podobar dostapen ima, kao, 200 pati podobar, samo ti go mrzis od dno na dusa.Средина немаме.Весино,галјардини борха и брозович заедно немаат 2грама мозок.Жоа Марио не го ни спомнувам,ми се повраќа од самата помисла на него.
Тоа е прв и основен проблем за денешниов дебакл и оној со сасуоло.За ова цел свет мајка да им ебе на жангдингдог и аусилио.
Втор проблем е што спалети не е кадарен,ама подобар у моментов достапен - нема!
Конте е јувенташко одвратно ѓубре и ако го донесат еве јавно кажувам интер за мене завршува се додека не биде избркан.
Нит ќе ги гледам,нит кур ќе ме боли.
Едина светла точка е што милан и лацио ќе се помизерни од нас годинава (за лацио не сум сигурен) па може да се надеваме на 4то место.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Трета измена во 92ра, а бркаш резултат...
Znaci nema takva statistika ama bitno bese ti samouveren statistiki, poeni, kiksovi, handanovici,picke materne
Ne sum edinstven znaci za handanovic sto misli deka sekoja sezona radi nego gubime po nekoj bod.Второ, кај кур тргна Ханданович? Значи у сезона ебе по минимум 2-3 утакмици со некои вакви смешни проценки. Уште па го жалевме како не заиграл ЛШ до сега у кариерата, си го губел времето у Интер... Еве сеа нека поигра годинава и мрш назаду Удине.
Ај најди голман кој не прави грешки и поради него некој тим не губи бодови?Ne sum edinstven znaci za handanovic sto misli deka sekoja sezona radi nego gubime po nekoj bod.
Не зборам за голман што не прави грешки... Ама грешката на дегенот од Баерн лани ги избаци од Лига шампиони или како овој вчера или како вториот гол на Квадрадо со Јуве лани, што буквално го попари тимот. Тоа ти се кардинални грешки. Не зборам дали некоја можел да ја фати, па не ја избил добро или прошла преку рака/нога (како што беше пеналот со Сасуоло). Такви на професионален голман во тим што аспирира за топ 3 во било која од 5те најсилни лиги во светот не смее да му се деси. Бар не секоја сезона по 4-5 пати.Ај најди голман кој не прави грешки и поради него некој тим не губи бодови?
Да ти помогнам - не постои.
Најмал проблем е ханданович во интер,тоа сакав да ти го доловам.Не зборам за голман што не прави грешки... Ама грешката на дегенот од Баерн лани ги избаци од Лига шампиони или како овој вчера или како вториот гол на Квадрадо со Јуве лани, што буквално го попари тимот. Тоа ти се кардинални грешки. Не зборам дали некоја можел да ја фати, па не ја избил добро или прошла преку рака/нога (како што беше пеналот со Сасуоло). Такви на професионален голман во тим што аспирира за топ 3 во било која од 5те најсилни лиги во светот не смее да му се деси. Бар не секоја сезона по 4-5 пати.
Poentata mi e deka pomina godinite koga handanovic bese najdobar golman vo seria a i site gresat ama negovite greski se mnogu glupi kako taa vcera aj za vtoriot gol nemoze da mu se zameri se smeni pravecot na topkata . Ama prviot golАј најди голман кој не прави грешки и поради него некој тим не губи бодови?
Да ти помогнам - не постои.