Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.299
- Поени од реакции
- 46.840
pa ja ubavo rekov togas, mrtov e za mene : ))Спалети после она лани со Јувентус што го направи требаше на клоци да го избркаат копилето...јас ви пишав џабе и играчи и Модрич и Видал кога не земаме во предвид кој го имаме на клупа..све да му изнаебам
vidi, znaev deka nema kapacitet, rekov sezonava maks e ls pak plasman, samo bez macenje, i pominuenje grupi, drugo spaleti nemoze da dostavi kakov saka tim neka ima, nema kapacitet on za golemi raboti.
60 godini ima, nisto golemo ne osvoil, ona so zenit glupo e da mu go racuname ko nesto wow, ama keljaviov u full retard mode otide prvi 2 kola, prvo terenot kriv, sea kuznae sto, valjda handanovic, ke vika abe do togas kontroliravme sve sansi nemaa ovie, im poklonivme golce i padnavme.
Samo radi ova mi e krivo sto handa pacerski zgresi, ke mu dae na ovoj moznost za izgovor, ne deka nekoj ke padne na toj muabet, ama bitno e sto mu se vrti u glava na trenerot, cisto da vidis na sto si so nego, ko momentot so treta izmena u 91va, nego toa mu ima logika na primer.