Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.565
Еве го и Икарди е пресен за мењање/втора постава

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
91 минута измена направи...
Два натпревари на душа на Спалети
Копито од тренер
Ова.

Не памтам тренер шо сме го ималњ пост мур да не се посерувал зо измсни у 91? И кој кур далберт го става? Па Лаутаро као џокер у 91 ахаххаа. Умри бе. Умри

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Конте уште е слободен?
За другар прашувам

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.665
Поени од реакции
59.742
Па ете, не е дека не проба, го уфрли и Лаутаро ама не иде...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ќе сме освоеле 80 поени,пред Наполи ќе сме биле,требало да ги победваме малите екипи:pos:...СРАМ...Торино 45 минути вшише не пикнаа и си играа викторија во наша половина цело ебано второ полувреме..срамота бе цела иницијатива во нив беше,се чуствував како против Наполи да играме а не ебаниот Торино со Фалке,Љаич и некојси ѓупци на средина...не сме екипа бе џабе,вечно ќе бидиме зад Рома и Наполи

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.271
Спалети умри бе стоко една безмозочна. Цел свет глеа дека весино и броз исчезнаа ид од џузепе меаца, само ти реши да го чуваш раџа за у вторник во хавана на панчо миџетот да иде. Мрш ти ебам екипата мртва. Секој викенд фрустрации ми ствараат, морам да гасам телефон пола мртви јувенташи ми се курчат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
do terenot bilo ...
inace treta izmena joktur, zasto bi koristel, na vakov los teren ...

abe bi go ubl bez razmisluvanje, tri pati i toa.

me boli kur za produzeniot dogovor, gasperini posle vakov start go izbrkaa, neznam kolku se svesni deka uste eden poraz na milan i konte im se uvalue. Pa sve da mu ebam na kopilevo keljavo, ovoj natprevar e klasicen primer za toa kao se dobiva smesta otkaz, kaj ima ovoj kapacitet bilo sto da naprai so timov, u ls u grupi ke ispadne posle 4 natprevari, dno od trener, dno.
15 min pauza i na teren izlaga druga ekipa, ke cuval rezultat on ke mi glumi nekoj takticar, sto treta izmena u 91va koristi :facepalm::facepalm::facepalm:, pa ja samo za ova bi go izbrkal, makar i 3 gola da daese lautaro za tie ebani 2 min sto bese na teren.
Pa uste se kurci, ke produzuel dogovor ako mu donesat igraci po negov vkus : ))), se kurcese ej. Trgaj go ko gasperini, dur ne e otidena sezonava u tri lepe.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Oјде и оваа сезона у курац уште у 2ро коло..
Ајт, доста му беше на тој ќељавиот

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.565
Za Ikardi neznam ama Handanovic e pecen za vtora postava , kolku poeni imame izgubeno radi nego , covekot e nula za nafrleni topki pa ti kolku sakas se inati.
А бе маме му еба Ханда на Интер шо прајш муабет, 2 титули ќе освоевме да бранеше друг место него.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.135
Поени од реакции
6.582
Последно уредено:
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ај Ханда што ја еба работата, ама па Спалети бе... уште го доставил тоа лани што ветил па му продолжуваат договор. Што доставил бе, со мртва конкуренција, после Јуве требаше да лета.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.665
Поени од реакции
59.742
Знаев уште од кога си игравме со формациите, Миранда-ДеВриј-Шкринијар, знаев дека Дамброзио ќе го игра. И то не е толкав грев ама во моменти кога ти даваат гол и притискаат за втор, да го уфрлиш најлошиот играч од клупа, тоа ни една формација не го оправдува. Трета измена во 92ра, а бркаш резултат...

Страшно е ова што ни се случува.

Kajgana Shop

На врв Bottom