Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
А

Анноун

Гостин
Ја видовте ли реакцијата на Гасперини вчера по вториот гол на Пандев ? У себе си кажа : Лелее , овој почна голови да дава, а убаво му имав испланирано да грее клупа цела сезона.

Mark my words , дебелиот и мрзлив гз на горан има да трча како никогаш досега оваа сезона ! :)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Ја видовте ли реакцијата на Гасперини вчера по вториот гол на Пандев ? У себе си кажа : Лелее , овој почна голови да дава, а убаво му имав испланирано да грее клупа цела сезона.

Mark my words , дебелиот и мрзлив гз на горан има да трча како никогаш досега оваа сезона ! :)
СЕ ФАТИ ЗА ГЛАВА ГАСПЕРИНИ И СИ ВИКА ТУ ТАМАН САКАВМЕЕ ДА ГО ПРОДАДЕМЕ ОН ПОЧНА ГОЛОВИ ДА ДАВА.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
HTML:
http://fcinter.com.mk/aktuelno/1995-skudetoto-2006-ostanuva-na-meazza
НЕКА ПАТАТ !

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
June 13 - Sneijder: "Only God knows if I will stay at Inter." Mourinho: "I don't really know anything."

June 13 - Sneijder: "Only God knows if I will stay at Inter." Mourinho: "I don't really know anything."

June 23 - Galliani: "Cassano is very useful. He will make others laugh on the bench."

Alvarez has demonstrated immediately that he wants to copy his idol Zidane. Yesterday, he headbutted Ranocchia

July 15 - Juve to offer Melo and 20 million for Rossi. Villarreal: "20 million would be enough."

Од forzainterforums.com , интересени наслови :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.770
Поени од реакции
6.565
Умре надежта на Јуве,се надеваа на одземање на титулата на Интер епа сега нека патат!!!!:D

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Нема да патат ова Јувенташиве,имаат ремек дело ТИТУЛА ВО СЕРИЈА Б!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.901
Поени од реакции
116.254
Јас навивав за Уругвај, сакав Аргентина да изгубат за побрзо да се вратат во тренинг кампот Занети, Камбијасо и Милито
--- надополнето: Jul 17, 2011 1:01 PM ---

Вистина е, јас имам исто така прочитано, Занети еден црвен во неговата кариера
Страшен податок за еден фудбалер, толку години играње во милион различни конкуренции и да добиеш само еден црвен.... Пример за тоа како треба да изгледа еден фудбалер.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Страшен податок за еден фудбалер, толку години играње во милион различни конкуренции и да добиеш само еден црвен.... Пример за тоа како треба да изгледа еден фудбалер.
Zanetti has not received a red card in more than eleven years. The last time he was sent off was on 17 February 1999 in a Coppa Italia

И тоа пред 12 години го добил тој црвен картон

Член од
23 август 2010
Мислења
39.901
Поени од реакции
116.254
Неам коментар.... Па и од челик да си, некат нерви ќе изгубиш, али очигледно Занети е од нешто што е повеќе од челик :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.582
Поени од реакции
6.726
Слушам Титулата сме ја изгубиле? Хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааахахахахаххахахаха! Epic..

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Барам од фановите на Јувентус да се извинат, за сите погрдни зоборови упатени на адреса на клубот Интер, и на сите фанови, во врска со скудетото во 2006.

чао, пријатно.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom