- Член од
- 20 јули 2011
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 5
Ај добро најдов Примате нови членови?Форца Интер!
Битно ти си нај загреан од сите Интераши.Кој двајца нови бе,тој едниот од 2010 регистриран хахахаах
хахаха добар вицБитно ти си нај загреан од сите Интераши.
Фала брат!Сите Интераши сакаме повторување на TRIPLETTE сезонатаиииии 2 нови члена во рок од 24 часа ова браво браво
Добродојдовте и ви посакувам се најдобро во првата година од вашето членство. Повторување на сезоната 2009/10 на пример
И после јазовецот ја виткаше чоколадата во фолија !!Фала брат!Сите Интераши сакаме повторување на TRIPLETTE сезоната
Знам,знам...сега се регистрирав,иначе го пратам фан клубов Интер некои 2-3 години..така да запознаен сум со случувањата и шпиунажите...ама кутам..чим не пишувал ко нов е .
иначе до двајцата нови да си знаете дека Сасуке и Марли се најзагреани Интераши на балканот и пошироко ама си го промениа ликот џоа Полат и сега се шпиуни кај комшиите наши ( не кажувајте на никој ова, а по никоја случајност немојте на јавен форум да го пишете ).
Вечер со кого е пријателската па со некој леваци??
Милан кога освои последен пат TRIPLETTE ???И после јазовецот ја виткаше чоколадата во фолија !!
Ете и ја да се јавим, глеам ме сакате многу !
Според релултати, во 17 часот играме со Кремонесе.чим не пишувал ко нов е .
иначе до двајцата нови да си знаете дека Сасуке и Марли се најзагреани Интераши на балканот и пошироко ама си го промениа ликот џоа Полат и сега се шпиуни кај комшиите наши ( не кажувајте на никој ова, а по никоја случајност немојте на јавен форум да го пишете ).
Вечер со кого е пријателската па со некој леваци??
Е брее,уште не си се запознал со сите почна да се караш,ми изгледаш како Кире 2 (Добродојде иначе) па да,и во кладилници ја има,во Депортиво,ама немаше мислам кофц за 7+ ке ја опнев одма.Знам,знам...сега се регистрирав,иначе го пратам фан клубов Интер некои 2-3 години..така да запознаен сум со случувањата и шпиунажите...ама кутам..
--- надополнето: Jul 20, 2011 12:00 PM ---
Милан кога освои последен пат TRIPLETTE ???
еј не.....нејкев така да изгледа...знам дека Марли е еден од ретките со знае асален муабет да напраи..(ти реков одамна пратам форум) ..повеке на шала е кажаноЕ брее,уште не си се запознал со сите почна да се караш,ми изгледаш како Кире 2 (Добродојде иначе) па да,и во кладилници ја има,во Депортиво,ама немаше мислам кофц за 7+ ке ја опнев одма.