Против Милан во супер купот ќе ги откирајтА гостинските?
Искрено изгледат геј само на Пирло ( без навреда) а на Квајарела седи убо ....нз зошто толку негативно се гледа на нив не се толку лоши ...мене баш ми е симпатичен ( не не не сум геј )....А што правиме со вашите геј дресови?..
--- надополнето: Jul 8, 2011 10:38 AM ---
П.С. Не ви е по малку чудно што ја нема италјанската значка на средина во новите дресови?..
Кај нас лани Диего беше дел од презентацијата и Џовинко :/Дресовиве се лудница, ептен ми се свиѓаат.
Иначе чим Снајдер го пуштаат на презентација, продавање јок.
Искрено изгледат геј само на Пирло ( без навреда) а на Квајарела седи убо ....нз зошто толку негативно се гледа на нив не се толку лоши ...мене баш ми е симпатичен ( не не не сум геј )....
--- надополнето: Jul 8, 2011 2:12 PM ---
Кај нас лани Диего беше дел од презентацијата и Џовинко :/
Од Диего и Џовинко до Снајдер има разлика енормна, Диего и Џовинко беа ништо за Јуве, дел од тим кој имаше мизерна сезона и играчи кои воопшто не се истакнаа ниту беа лидери на својата екипа.Кај нас лани Диего беше дел од презентацијата и Џовинко :/
pa moze da se iskombinira kako tret dres sto odamna sme nemale nesto kako za CLМене многу ми се свиѓаат и маичките за тренинг што ни се. Мислам дека треба наредна сезона да пробаме една ваква, поцрна варијанта и на дресовите.
Син, не мора да значи ама и Бербатов се сликаше за Тотенхем во новите дресови, и Озил лани, од Најки фотосесиите за новите дресови ги прават уште во март месец .))))Од Диего и Џовинко до Снајдер има разлика енормна, Диего и Џовинко беа ништо за Јуве, дел од тим кој имаше мизерна сезона и играчи кои воопшто не се истакнаа ниту беа лидери на својата екипа.
Од друга страна сите знаеме што претставува во моментов Снајдер за Интер, а и за фановите кај кои има преголем респект и поради начинот на кој ги брани боите на клубов и поради тоа што во еден наврат кога беше повреден наместо да ги гледа Интер од ложата застана со ултрасите на CN и од таму го следеше натпреварот.