Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
многу убави дресови, посебно голманските!!!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
А гостинските?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Дресовиве се лудница, ептен ми се свиѓаат.
Иначе чим Снајдер го пуштаат на презентација, продавање јок.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
А што правиме со вашите геј дресови?..:D
--- надополнето: Jul 8, 2011 10:38 AM ---
П.С. Не ви е по малку чудно што ја нема италјанската значка на средина во новите дресови?..:D
Искрено изгледат геј само на Пирло ( без навреда) а на Квајарела седи убо ....нз зошто толку негативно се гледа на нив не се толку лоши ...мене баш ми е симпатичен ( не не не сум геј :D )....

--- надополнето: Jul 8, 2011 2:12 PM ---
Дресовиве се лудница, ептен ми се свиѓаат.
Иначе чим Снајдер го пуштаат на презентација, продавање јок.
Кај нас лани Диего беше дел од презентацијата и Џовинко :/

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Искрено изгледат геј само на Пирло ( без навреда) а на Квајарела седи убо ....нз зошто толку негативно се гледа на нив не се толку лоши ...мене баш ми е симпатичен ( не не не сум геј :D )....

--- надополнето: Jul 8, 2011 2:12 PM ---

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Мене многу ми се свиѓаат и маичките за тренинг што ни се. Мислам дека треба наредна сезона да пробаме една ваква, поцрна варијанта и на дресовите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Од Диего и Џовинко до Снајдер има разлика енормна, Диего и Џовинко беа ништо за Јуве, дел од тим кој имаше мизерна сезона и играчи кои воопшто не се истакнаа ниту беа лидери на својата екипа.
Од друга страна сите знаеме што претставува во моментов Снајдер за Интер, а и за фановите кај кои има преголем респект и поради начинот на кој ги брани боите на клубов и поради тоа што во еден наврат кога беше повреден наместо да ги гледа Интер од ложата застана со ултрасите на CN и од таму го следеше натпреварот.

Член од
7 јуни 2010
Мислења
70
Поени од реакции
17
Мене многу ми се свиѓаат и маичките за тренинг што ни се. Мислам дека треба наредна сезона да пробаме една ваква, поцрна варијанта и на дресовите.

pa moze da se iskombinira kako tret dres sto odamna sme nemale nesto kako za CL :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Од Диего и Џовинко до Снајдер има разлика енормна, Диего и Џовинко беа ништо за Јуве, дел од тим кој имаше мизерна сезона и играчи кои воопшто не се истакнаа ниту беа лидери на својата екипа.
Од друга страна сите знаеме што претставува во моментов Снајдер за Интер, а и за фановите кај кои има преголем респект и поради начинот на кој ги брани боите на клубов и поради тоа што во еден наврат кога беше повреден наместо да ги гледа Интер од ложата застана со ултрасите на CN и од таму го следеше натпреварот.
Син, не мора да значи ама и Бербатов се сликаше за Тотенхем во новите дресови, и Озил лани, од Најки фотосесиите за новите дресови ги прават уште во март месец .))))
Топ тренинг опрема само ми смета кај овие Најки, истиве маици за тренинг кај Јуве се црна со бели линии, кај нас плава со црни линии, кај Барса розева со сиви линии, кај вас црна со плави линии, ебати инвентивноста, само смени боја. Овие Адидас си имаат посебен дизајн секој тим и за опремата.

Kajgana Shop

На врв Bottom