Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.990
Поени од реакции
45.315
брат знам бе али џабе ова е Англија место каде играчи како Керол и Дарен Бент се продаваат над 30 милиони евра нема везе ке праиме муабет ке видиш Насри под 20 милиона не си иде
Jaсно ми е Се тоа ама сепак мал е бројот на клубови кои би платиле толку за Насри, односно, јас само Сити ги гледам ко такви иако најсискрено незнам што ќе им е, им ебам ретардираните, понепланско пазарење немам видено до сега во фудбалов.
И 20 милиони е многу за таков играч кој има истек на договор една година, срамота е што Барса го процени Ето 20 милиони евра за трансферот на Ибра поради истите причини а Насри да биде поскап во една иста таква ситуација, нема никаква логика.

Венгер како и да е ризикува со тие поставени високи барања бидејќи од Јануари може да го изгуби за нула евра, а ако евентуално добие понуда повисока од 15м евра надвор од Англија глуп треба да е да не ја прифати, не му одговара да го продава во тим кој игра во истата земја.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кога за еден Коларов на Лацио им беа искеширани 20м+ зошто тогаш Насри не би вредел толку ?
Исто и за Јаја Туре беа дадени големи пари ако не лажам се збореше за бројка од 28м.... :)

Можеби си во право за тоа дека Насри не вреди повеќе од 20м ама додека има тимови како Сити тогаш нека не те чуди тоа што Венгер побарал 25м за него.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Jaсно ми е Се тоа ама сепак мал е бројот на клубови кои би платиле толку за Насри, односно, јас само Сити ги гледам ко такви иако најсискрено незнам што ќе им е, им ебам ретардираните, понепланско пазарење немам видено до сега во фудбалов.
И 20 милиони е многу за таков играч кој има истек на договор една година, срамота е што Барса го процени Ето 20 милиони евра за трансферот на Ибра поради истите причини а Насри да биде поскап во една иста таква ситуација, нема никаква логика.

Венгер како и да е ризикува со тие поставени високи барања бидејќи од Јануари може да го изгуби за нула евра, а ако евентуално добие понуда повисока од 15м евра надвор од Англија глуп треба да е да не ја прифати, не му одговара да го продава во тим кој игра во истата земја.
Чеки а желбата на фудбалерот не важи тука? Можи не сака да игра надвор од Англија ,не е робот па да одлучува само клубот за него

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.990
Поени од реакции
45.315
Чеки а желбата на фудбалерот не важи тука? Можи не сака да игра надвор од Англија ,не е робот па да одлучува само клубот за него
It's all about the money ...
Наводно сакал и трофеи, кој к*р тогаш во Сити би одел, или они градат шампионска екипа предводена од Манчио, ко и секое лето за да на крајот се задоволат со куп на Англија и одличното место на табела кое води во ЛШ.
Читав и дека барал над 10м евра годишна плата, мислам дека со тоа јасно прецизира во кој тим сака да замине.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ако се знае дека Снајди го украдовте за 15м. Тогаш незнам кој му к*р бизнис на Венгер. Најверојтно ќе лапне кеш од Сити...не гледам некој кој би платил над 20м па и 20.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
6.542
Прва работа е што Снајдер не сакам да замине бидејки е еден од најдобрите играчи во Интер,втора работа ако веќе го даваме тогаш под 50 милиони нека не помислува Морати да го дава,коа може некој за Пасторе да бара 50 милиони зошто и ние за Снајдер да не бараме толку,башка Снајдер е каде каде подобар играч од Пасторе така да не гледам ништо чудно тука:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Ламела: Ќе играм во Рома
Il giocatore che è arrivato in Italia con il nerazzurro Ricky Alvarez , tramite Twitter ha così annunciato ai suoi ex tifosi il passaggio nel club giallorosso: "Andrò a giocare nella Roma,ringrazio tutti per il sostegno e l'affetto, non lo dimenticherò mai. Grazie a tutti" .

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Јас мислам дека на интер мн му фали некој кој може да игра кога Снајдер ке е повреден а во 4-3-2-1 зошто да тој некој не е Пасторе и да игра покрај него ? и еден CM и CB ви фалат и LB ...но полека по полека се ке биде

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас мислам дека на интер мн му фали некој кој може да игра кога Снајдер ке е повреден а во 4-3-2-1 зошто да тој некој не е Пасторе и да игра покрај него ? и еден CM и CB ви фалат и LB ...но полека по полека се ке биде
А што правиме со вашите геј дресови?..:D
--- надополнето: Jul 8, 2011 10:38 AM ---
П.С. Не ви е по малку чудно што ја нема италјанската значка на средина во новите дресови?..:D

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Me Gusta Дресоите.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Уште слики...

CAMPIONI DEL MONDO!!!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Голманските дресови за новава сезона. Мене ми се допаѓаат и домашните дресови и голманските

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Конечно еден добар голмански дрес...

Kajgana Shop

На врв Bottom