Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.346
Ламела уште вчера официјално отиде во Рома.
Не, не е отиден во Рома, ништо сеуште не е официјално
Еве последно што е од тој случај
TMW says River Plate president Daniel Passarella has canceled his flight to Italy
Kaко и да е, точно е они се блиску до негов ангажман, во моментов он воопшто не е приоритетен, тука се Алварез и Снајдер, потоа Коутињо, така да ...
Банега, Касимеро и последен што се спомна, Видал, еден од нив ќе заврши во Интер, а потоа можно е носење на уште едно име од нападот и евентуално Џонатан ако дојде кој наводно бил многу близу до Интер.

Тоа ќе биде Се.
--- надополнето: Jul 7, 2011 9:02 PM ---
Зашто да не, ако навистина дадат 40м евра и ако навистина е спремен да игра во клуб кој никад нема да види титула во Шпанија покрај Реал и Барса, нека оди слободно, двајца солидни играчи може да ни донесе со тоа, Лавеци и Хазард ( или Насри ) на пример.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Па да, во принцип не е толку битно што ќе продадеш туку што ќе купиш за парите, иако најмалку што би чепкал е кај Снајдер.

Имаше интересно мислење во врска со Алварез, дека Интер не смее да се потпре на него. Дечкото бил добар но се вели, има 23 години а никогаш не бил повикан за репрезентација (ок, олеснителна околност, Марадона беше селектор :) )

Но како и да е, сигурно е одличен фудбалер но не верувам дека туку-така ќе може да стане организатор на игра, нема сеуште авторитет и премногу е импресиониран од соиграчите...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.210
Зашто да не, ако навистина дадат 40м евра и ако навистина е спремен да игра во клуб кој никад нема да види титула во Шпанија покрај Реал и Барса, нека оди слободно, двајца солидни играчи може да ни донесе со тоа, Лавеци и Хазард ( или Насри ) на пример.
Мислиш дека за 40 милиони евра колку што нуди Малага на Интер за Снајдер, ќе донесиме двајца така квалитетни играчи што ги спомена погоре?
Ја не верувам многу во тоа дека за тие пари ќе донесиме играчи како Лавеци или Насри, ама добро ќе му дојдат на контото на Интер тие 40мил од Снајдер, па и не мора да купуваме ништо. ..што се случи со Нани ме интересира, останува во Јунајтед? ..мене по ми фаќа ќеф него да го земиме, него ли Лавеци, сеа споредувам двајца играчи на различни позиции ама Лавеци искрено и не ми е нешто посебно.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.346
Мислиш дека за 40 милиони евра колку што нуди Малага на Интер за Снајдер, ќе донесиме двајца така квалитетни играчи што ги спомена погоре?
Ја не верувам многу во тоа дека за тие пари ќе донесиме играчи како Лавеци или Насри, ама добро ќе му дојдат на контото на Интер тие 40мил од Снајдер, па и не мора да купуваме ништо. ..што се случи со Нани ме интересира, останува во Јунајтед? ..мене по ми фаќа ќеф него да го земиме, него ли Лавеци, сеа споредувам двајца играчи на различни позиции ама Лавеци искрено и не ми е нешто посебно.
Насри 12-13 милиони ќе кошта, но убеден сум дека ќе постапат како што постапија и со Ибра, го дадоа а направија тим што освои Се.

Иначе онака нив ги спомнав, сакав да кажам дека со тие пари сигурно 2ца доаѓаат, но, Снајдер да сака во Малага, тешко, претешко.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да, Снајдер мноооогу тешко би одел таму, посебно што и Манчестер може да ги лупне тие 35-40 милиони, мораат да бараат чаре за Сколс. Екипи како Малага ќе мораат осетно да ја натфрлат реалната цена за да имаат шанса.

Инаку јас ич не сум за Нани, ме потсеќа на Кварезма по стилот на игра. Лавеци е многу попаметен играч има одлично чувство, ја би сакал да го видам во Интер, иако се разбира Хамшик е желбата од Наполи...

Читав нешто Санчез и Барса заглавиле... тоа е веќе оф топик ама онака да си спомнам...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.346
Па да, во принцип не е толку битно што ќе продадеш туку што ќе купиш за парите, иако најмалку што би чепкал е кај Снајдер.

Имаше интересно мислење во врска со Алварез, дека Интер не смее да се потпре на него. Дечкото бил добар но се вели, има 23 години а никогаш не бил повикан за репрезентација (ок, олеснителна околност, Марадона беше селектор :) )

Но како и да е, сигурно е одличен фудбалер но не верувам дека туку-така ќе може да стане организатор на игра, нема сеуште авторитет и премногу е импресиониран од соиграчите...
Пупу скраја да е, премногу несериозно би изгледало тоа па макар и во иднина прерасне во фудбалериште, во моментов тоа не е, така да ...
Снајдер ако заминува, единствен кој би можел да покрие тука е Насри, е сега ако веќе навистина сакаат да го дадат Снајдер односно да одговорат позитивно на оваа понуда, тоа треба да го направат веднаш а потоа да се свртат на Насри и евентуално Тевез или некој трет бидејќи Насри ко што реков, нема шанси да чини повеќе од 20м евра.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.210
Насри 12-13 милиони ќе кошта, но убеден сум дека ќе постапат како што постапија и со Ибра, го дадоа а направија тим што освои Се.

Иначе онака нив ги спомнав, сакав да кажам дека со тие пари сигурно 2ца доаѓаат, но, Снајдер да сака во Малага, тешко, претешко.
А што се акаме по Ламели и такви фудбалери, не сум знаел дека Насри и не вреди толку многу на трансфер пазарот, ако е толку како што кажуваш, јас да сум како Морати ќе додадам плус уште некое милионче и барем ќе земиме фудбалер кој играл во одличен клуб и прикажал добри игри и нема да се замараме со деца.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.346
А што се акаме по Ламели и такви фудбалери, не сум знаел дека Насри и не вреди толку многу на трансфер пазарот, ако е толку како што кажуваш, јас да сум како Морати ќе додадам плус уште некое милионче и барем ќе земиме фудбалер кој играл во одличен клуб и прикажал добри игри и нема да се замараме со деца.
Насри има година до истек на договор, затоа толку малце вреди и да, се согласувам дека е одлична прилика но '' за жал '' во Интер нема место за него покрај Алварез, Снајдер и Коутињо, само ако си оди Снајдер тогаш Насри би бил и повеќе од одлична замена со оглед дека е достапен што би било среќа во несреќа у моментов, го губиш Снајди али зимаш одличен играч за условно кажано мала сума.

Ламела мислам дека веќе е отпишан од листата на играчи за Интер, немаат стварно потреба од него никаква во моментов, ќе биде интересен епилогот од трансфер периодов за Интер, бајаги варијанти се во игра.
Денес излезе инфо дека Тевез е наводно веќе договорен со Сити, сосем случајно вчера Занети го избутка во Интер велејќи дека Се е можно во трансфер периодов ...

Останува ние да си истераме одмор и да си го ладиме, како тргнале работиве мислам дека задоволни ќе сме сите од ова трансфер лето, aко урочам у три лепе да одам, ќе го сменам никот во Трололо, нека остане ова запаметено !

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Останува ние да си истераме одмор и да си го ладиме, како тргнале работиве мислам дека задоволни ќе сме сите од ова трансфер лето, aко урочам у три лепе да одам, ќе го сменам никот во Трололо, нека остане ова запаметено !
Според чии критериуми? Од јузернејм1: “ни треба само крило и топ сме“ или јузернејм2: “минимум 4 ни требаат, со кого бе во средина со Занети ли?“.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.346
Според чии критериуми? Од јузернејм1: “ни треба само крило и топ сме“ или јузернејм2: “минимум 4 ни требаат, со кого бе во средина со Занети ли?“.
Не, ама со Банега и Алварез ( може да игра и позади Снајди ) и моменталниов кадар средината е таман.
Мота, Камбијасо, Занети, Банега, Марига, Станкович и остали кадар, повеќе од доволно играчи кои ќе играат позади Снајдер, Гасперини и онака користи само двајца дефанзивци за средина, не тројца.
Стартна Камбијасо и Банега, или Мота и Банега, сеедно, не изгледа воопшто лошо.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Баш се радував ке го видам Банега си викав како игра... ама што ти прави тренер бе. Сака формација а ла Барса, мисли дека Маскерано, Камби и Банега за еднакво на Џави, Иниеста и Бускец (мразејте го до утре, го бива актеров и за глума и за фудбал).

Ако го земеме Банега и тој бразилецот Кашемиро, јас ке ја затнам муцката за следните 10 месеци :)

Крин чим го зедоа Болоња, можда и ке го биде ако му дадат доволно шанси, па за следната сезона може и тој да дојде во комбинација... Како не успеваме ниеден младинец да направиме фудбалер чудо едно...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036

да да надевај се ти дека Насри 12 милиони ке кошта иако има уште една година од договорот под 20 милиони фунти тешко дека ке го земе некој башка ке се умешаат сите Сити,Манчестер,Челзи ...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Колку шо разбрав јас Манчестер Јунајтед понуди 20 мил , ама Венгер одбил побарал 25 ...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.346
да да надевај се ти дека Насри 12 милиони ке кошта иако има уште една година од договорот под 20 милиони фунти тешко дека ке го земе некој башка ке се умешаат сите Сити,Манчестер,Челзи ...
Па кога можеше Ето да чини 20 милиони, да, добро читаш, Ето, човек кој има 100 пати подобра кариера од Насри, кога можеше Озил да чини 15 ако не се лажам, што се чудиш кажи ми за Насри жити све ?!
Насри баш дека има една година до истек на договор може да си оди бидејќи сеуште се тегне за продолжување а од Јануари, кога ќе има уште пола година до истек на договорот сите останати клубови ќе можат со него директно да преговараат без дозвола од Арсенал и во Јули да го земат ко слободен играч.
--- надополнето: Jul 7, 2011 10:17 PM ---
Колку шо разбрав јас Манчестер Јунајтед понуди 20 мил , ама Венгер одбил побарал 25 ...
Тогаш само Сити би платиле толкава сума за некој со година дена пред истек на договор.
А и сметам дека Венгер ако веќе е принуден да го продава, повеќе би му одговарало да го даде на некој надвор од Англија.
--- надополнето: Jul 7, 2011 10:22 PM ---
Баш се радував ке го видам Банега си викав како игра... ама што ти прави тренер бе. Сака формација а ла Барса, мисли дека Маскерано, Камби и Банега за еднакво на Џави, Иниеста и Бускец (мразејте го до утре, го бива актеров и за глума и за фудбал).

Ако го земеме Банега и тој бразилецот Кашемиро, јас ке ја затнам муцката за следните 10 месеци :)
Тој Кашемиро или Касемиро сеедно тешко дека ќе дојде ова лето, или-или е работава, или он или Банега и последен кој се споменува е Видал, значи 1 100% доаѓа со тоа што во моментов Банега има најголеми шанси, Касимеро може да биде опција за иднина а Видал ко опција сметам дека важи само ова лето.
А тоа што сега се случува со Аргентина е само плус, Банега втор меч не изигра нај нај така да нема Валенсија да се пува и да бара повеќе пари, а истото се случува и со Лавеци, Тевез, играчи за кои исто така постои простор да заминат од своите клубови, т.е. Тевез милион посто си оди од Сити, за Лавеци да замине од Наполи потребни се 20 милиони евра според Де Лаурентис.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Па кога можеше Ето да чини 20 милиони, да, добро читаш, Ето, човек кој има 100 пати подобра кариера од Насри, кога можеше Озил да чини 15 ако не се лажам, што се чудиш кажи ми за Насри жити све ?!
.
брат знам бе али џабе ова е Англија место каде играчи како Керол и Дарен Бент се продаваат над 30 милиони евра нема везе ке праиме муабет ке видиш Насри под 20 милиона не си иде

Kajgana Shop

На врв Bottom