Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
и Краневитер наводно бил договорен веќе,фалеле уште потписите од клубовите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
абе те разбирам што мислиш и кон што целиш,ама пизда му матерна рецимо Икарди следното лето си иде и пак ќе остане Чикарито да игра,а не некој млад играч кој ќе може да го достигне нивото на Икарди или јачи од него.
Ме разбираш ли,сакам да кажам дека помлад играч да се земе како бекап на главниот играч е подобро од многу причини,едната од тие,ако не и најглавната е токму таа што ја пишав.
Не дека Чича ќе одигра лошо или што ти јас знам,ама сакам играч кој ќе гризе и ора по теренот во секое време,желен да се докаже и покаже
Па и Чичарито е таков, ќе гризе по терен у секое време, куче е, плус доста искусен а млад.
Од друга страна тоа со младинец резерва не функционира, еве сезонава кај што имавме 2ца напаѓачи плус Бонацоли и Пушкаш децава ич не играа, едноставно премлади се за да напраат некоја разлика коа ќе влезат на терен, затоа најдобро е позајмица, еве Бонацоли ќе игра у Сампдорија, ако се покаже како добар за 2 години ќе си го откупиме назад.
За Пушкаш ме боли кур, и така не е нешто посебно, преку кур ако дал 40 гола за примавера, и Лонго трпаше таму па еве го неможе екипа да си најде, не дал гол од нова година.
Плус не сме ние кујзне колку јаки па да си дозволиме таков луксуз, детиште да му биде резерва на главниот шпиц кој истотака е детиште.
Ние детиште за резерва немавме коа имавме напад снова а не па сеа кога имаме 2ца напаѓачи.
Така да, ако има услови да се собере Чичарито одма нека се донесе, или Едер да им се земе на Сампа а да им ги увалиме Нага и Андреоли плус Пушкаш на позајмица.
Секако и полушпиц е обавезително!!!![DOUBLEPOST=1434221276][/DOUBLEPOST]
и Краневитер наводно бил договорен веќе,фалеле уште потписите од клубовите.
И овој може да им се убаци на Сампа за Едер, така се шпекулира. Позајмица.
Стварно бе не ми се јасни овие потези за носење задњи везни играчи, нормален ли е тој Манчини, го иаме Медел бе кој кур ќе ни е овој Краневитер или Мело или Алан.
Плус и Брозгара и Фреди се тука кои се солидни у одбрана, доста е Гари за одбрана, дај навала. :D

C

Castiel

Гостин
Па и Чичарито е таков, ќе гризе по терен у секое време, куче е, плус доста искусен а млад.
Од друга страна тоа со младинец резерва не функционира, еве сезонава кај што имавме 2ца напаѓачи плус Бонацоли и Пушкаш децава ич не играа, едноставно премлади се за да напраат некоја разлика коа ќе влезат на терен, затоа најдобро е позајмица, еве Бонацоли ќе игра у Сампдорија, ако се покаже како добар за 2 години ќе си го откупиме назад.
За Пушкаш ме боли кур, и така не е нешто посебно, преку кур ако дал 40 гола за примавера, и Лонго трпаше таму па еве го неможе екипа да си најде, не дал гол од нова година.
Плус не сме ние кујзне колку јаки па да си дозволиме таков луксуз, детиште да му биде резерва на главниот шпиц кој истотака е детиште.
Ние детиште за резерва немавме коа имавме напад снова а не па сеа кога имаме 2ца напаѓачи.
Така да, ако има услови да се собере Чичарито одма нека се донесе, или Едер да им се земе на Сампа а да им ги увалиме Нага и Андреоли плус Пушкаш на позајмица.
Секако и полушпиц е обавезително!!!![DOUBLEPOST=1434221276][/DOUBLEPOST]
И овој може да им се убаци на Сампа за Едер, така се шпекулира. Позајмица.
Стварно бе не ми се јасни овие потези за носење задњи везни играчи, нормален ли е тој Манчини, го иаме Медел бе кој кур ќе ни е овој Краневитер или Мело или Алан.
Плус и Брозгара и Фреди се тука кои се солидни у одбрана, доста е Гари за одбрана, дај навала. :D
Алан ти е еден од најдобрите срединци во Лигата...Доктор по науки е за медел...ептен квалитетен играч е..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
овој Краневитер поише на универзалец удира и добар би бил во иднина,им огромен простор за напредок.
Алан колку што го имам гледано,не е класичен копач како Медел,може да игра и до Гуарин или Броз во средниот ред,нешто понапред.

Не знам со Јовче,Квадрадо и Нани до каде е работата,но двајца од тие што може по крила да играат како леб ни требаат моментално во тим.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.878
Каков Нани, тој е фудбалер во обид за мене. Нека си ја носи таа циганската психа у три пичке материне и да не го видам во Интер никад.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Алан ти е еден од најдобрите срединци во Лигата...Доктор по науки е за медел...ептен квалитетен играч е..
Не е голема разликата, како и да е, не ни е потребен Алан кога останатиот дел од екипата е крш. Најмал проблем ни е задњи везни играч.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
еве сега излегоа шпекулации и за Монтоја и Бартра.Добро е,не се поврзуваме само со среден ред и напад хахаахха.Матер им ебам неспособна

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Да се надева дека тоа е само уште една шпекулација:

Според хрватските медиуми, Ковачич е нов играч на Ливерпул.

FC Inter Fans - Macedonia 11 јуни во 23:30 ·

Пјеро Аусилио: Ги молам навивачите за трпеливост. Медиумите секој ден вадат информации кои немаат врска со нас. Интер преговара со големи имиња и сигурен сум дека ќе бидете задоволни по завршувањето на овој преоден рок. Следната сезона, Интер е кандидат за Скудетото.

Јувентус е веќе светлосни години пред нас а Милан веќе ги зема Мартинез и најверојатно Ибра уште на почеток на трансфер период а најавуваат уште неколку силни засилувања.

И како да бидеме трпеливи и задоволни?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
само веспите џиткање од стадион и куршуми во плико во канцеларии.
ама маме им ебам мртво,луѓето што го правеја тоа и беа спремни на тоа сега киснат по затвори.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мене многу ме нервира што сеуште нема никаква шпекулација за страничен бек и ретардосите Манчини,Аулисио и останатите во управата сеуште планираат со истите бекој да тераме и наредната сезона..што сакаат нека земат во нападот и средината кога пак исти мизерии ќе бидиме..не е можно толку слепи да се бе,ајде разбирам да немаат пари или пак да бидат подложни на казни ќе ги оправдувам,ама вака трошат веќе секое лето по 30-40 милиони за играчи и пак нема никаков напредок....

Мене искрено мило ми е што Милан го купи Мартинез и сакам да се засилат повеќе за да тргни од мртва точка целото првенство со тоа и нашите бедници..ама и тие со истите бекови ништо нема да направат..а и плус нема којзнае колку квалитетни што можат да си ги дозволат на пазарот и Интер и Милан,,

Страмота е уште да се залажуваат дека Ди Амбросио и Нагатомо се добри играчи..па и Џонатан и Додо ѓупците..сите нека си ебат мајката..во секоја квалитетна и амбициозна екипа постојат два квалитетни бекови каде трчаат напред назад и учествуваат во градењето на акциите,ние задоволни сме од Сантон каде му треба 10 минути да се намести на десна нога,и другите аматери...неможам уште да поверувам како така брзо го заборавивте Мајкон и неговиот огромен придонес во Интер...таква машина ретко кога ќе изигра пак за нас..ѕвер

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Додо и не е толку лош играч колку што ние сакаме Марсело да дојде у екипа.
Во одбрана е тиња да,но сеуште е млад и има простор за напредок.Во дуелите исто така е слаб,но тоа го надоместува со игра во нападот каде њ многу добар,за Нагасан е Роберто Карлос.
Мислам океј е,и јас сакам некој нов Мајкон да имаме во екипа каде што ќе ора напред назад 600 минути,но друга е работата.

Ете Монтоја нека го земат,не може да е полош од Нагасан и Додо,нека го земат и тој Мајуке од Крузеиро или од кај и да беше,а Нагасан и Андреоли нека си го фатат патот накај Самп,а нека дојде Едер.
Само не знам на местото на Ранки кој ќе игра,ако се знае дека Исусот наш е во слаба форма и е подвижен жолт картон со кратки живци.

Мене повеќе ме загрижуваат крилата и зависноста од нив.Ете Челзи не сакале да го пуштат Квадрадо,Мурињо сеуште верувал во него и ќе му дадел повторно шанса.
Кого ќе доведеме сега осим Нани кој живна во Спортинг претходната сезона и се покажа многу добро.
Можеби пак на Паласио ќе се потпреме или пак Гуарин ќе игра на крило по некоја случајност?
Во напад само со Икарди без асална негова замена,ќе треба свеќи да палиме во црква секој ден само да не се повреди.

Оби сеуште е во екипа,вечниот талент?
Кузмановиќ,Андреоли,Филипе?
Хернанес?

Во ептен големи гомна е тимот од секоја гледна точка,тие е дрзнале да го продаваат играчот што во иднина ќе биде новиот Пирло,играчиште.
И зошто?
Заради тоа што во екипа дремат мртваци од типот на Ранокија и Хернанес,од типот на Паласио и Кузкановиќ.
Екипа се прави со чистење на екипата од непотребно ѓубре,а не носење на пензионери како Мота.
Ако Тихо сака шампионска екипа,мора да извади милиони од сефот и да доведе добри играчи,да ги избрка тие што дремат во клубот,а за кур не ги бива.
Значи пола екипа треба на партали да лета,а не да се дрзнуваат да прават дил за Кова,мртва мајка да им ебам јас нивна.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А кој бразилец е добар у одбрана? :D
Солиден играч е Додо не знам Манчини што кур трипа што не го игра а го сака тој Телес од Галатасарај, исти кур како овој.
И каки курац Монтоја не ме дупете, Нагатомо е Маикон за него, за кур ми е тој ни на крај памет да не им дојде да ми го носат. Боље Глен Џонсон нека го земат им ебам мајката.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Ке сме го возврателе ударот со Монтоја :facepalm:
Абе не се нормални бе се да им изнаебам :pos:.Бранка врати се,се ти е опростено :(

Kajgana Shop

На врв Bottom