Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
и Краневитер наводно бил договорен веќе,фалеле уште потписите од клубовите.
Па и Чичарито е таков, ќе гризе по терен у секое време, куче е, плус доста искусен а млад.абе те разбирам што мислиш и кон што целиш,ама пизда му матерна рецимо Икарди следното лето си иде и пак ќе остане Чикарито да игра,а не некој млад играч кој ќе може да го достигне нивото на Икарди или јачи од него.
Ме разбираш ли,сакам да кажам дека помлад играч да се земе како бекап на главниот играч е подобро од многу причини,едната од тие,ако не и најглавната е токму таа што ја пишав.
Не дека Чича ќе одигра лошо или што ти јас знам,ама сакам играч кој ќе гризе и ора по теренот во секое време,желен да се докаже и покаже
И овој може да им се убаци на Сампа за Едер, така се шпекулира. Позајмица.и Краневитер наводно бил договорен веќе,фалеле уште потписите од клубовите.
Алан ти е еден од најдобрите срединци во Лигата...Доктор по науки е за медел...ептен квалитетен играч е..Па и Чичарито е таков, ќе гризе по терен у секое време, куче е, плус доста искусен а млад.
Од друга страна тоа со младинец резерва не функционира, еве сезонава кај што имавме 2ца напаѓачи плус Бонацоли и Пушкаш децава ич не играа, едноставно премлади се за да напраат некоја разлика коа ќе влезат на терен, затоа најдобро е позајмица, еве Бонацоли ќе игра у Сампдорија, ако се покаже како добар за 2 години ќе си го откупиме назад.
За Пушкаш ме боли кур, и така не е нешто посебно, преку кур ако дал 40 гола за примавера, и Лонго трпаше таму па еве го неможе екипа да си најде, не дал гол од нова година.
Плус не сме ние кујзне колку јаки па да си дозволиме таков луксуз, детиште да му биде резерва на главниот шпиц кој истотака е детиште.
Ние детиште за резерва немавме коа имавме напад снова а не па сеа кога имаме 2ца напаѓачи.
Така да, ако има услови да се собере Чичарито одма нека се донесе, или Едер да им се земе на Сампа а да им ги увалиме Нага и Андреоли плус Пушкаш на позајмица.
Секако и полушпиц е обавезително!!!![DOUBLEPOST=1434221276][/DOUBLEPOST]
И овој може да им се убаци на Сампа за Едер, така се шпекулира. Позајмица.
Стварно бе не ми се јасни овие потези за носење задњи везни играчи, нормален ли е тој Манчини, го иаме Медел бе кој кур ќе ни е овој Краневитер или Мело или Алан.
Плус и Брозгара и Фреди се тука кои се солидни у одбрана, доста е Гари за одбрана, дај навала.
Не е голема разликата, како и да е, не ни е потребен Алан кога останатиот дел од екипата е крш. Најмал проблем ни е задњи везни играч.Алан ти е еден од најдобрите срединци во Лигата...Доктор по науки е за медел...ептен квалитетен играч е..