Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Името го даваме, Ковачиќ не го даваме!

Јас се потпишав.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Марк Бартра ново име за одбрана.

Не е лош овој само не знам со што би придонел у одбраната повеќе од тоа што го имаме моментално во Хуан, Видиќ и Ранокија.
Овој Муриљо читам вчера имал многу јака утакмица за Колумбија, ја глеав 20 минути од утакмицата и за тоа време Колумбијците напаѓаа цело време па не можев да видам што игра, глеам сеа мен оф д меч бил кај нив у состав.
Нека пробаат со Миранда од Атлетико пошто Бенатија и дефинитивно останува во Баерн. Ако не успеат да донесат класа штопер тогаш нека го земав овој Бартра кој кур или тој Рудигер од Штудгарт. Евентуално оној Абденуар од Монако иако мене не ми се свиѓа т.е 5-6 пати го иам гледано и тие 5-6 пати беше очаен, автоголови, црвени картони, ама читам низ нетов бил доста јак.

Многу сме мртви, милион шпекулации а ништо конкретно не се превзема, само некои ситни контакти. Тохир нигде го нема, Аусилио вика дека ќе донесат топ играчи што немаат врска со шпекулацииве.
Манчини сака готова екипа до 5 јули.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ме плаши да не испаничат во задните денови од меркатото па да купат ботови. Боље нека унапредат некој од младиот состав во прв тим него да трошат пари само колку да се рече дека сме купиле нешто.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Imase pred nekoj den od agentot na Sergi Roberto deka Milan i Inter bile megju zainteresiranite. So dete bese toa? Sfe nov xavi i iniesta im se toa veznjacite.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Imase pred nekoj den od agentot na Sergi Roberto deka Milan i Inter bile megju zainteresiranite. So dete bese toa? Sfe nov xavi i iniesta im se toa veznjacite.

Не не, овој не го сакаат, тапа бил. Дури ни Филе не го сака што доволно говори за неговиот квалитет. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не не, овој не го сакаат, тапа бил. Дури ни Филе не го сака што доволно говори за неговиот квалитет. :D
Cim file vika ne togas goni go u picku mater.
Allan bil pred potpis so napoli za 13mil i duvan zapata ko so citav.

Ako go daete kovacic opcija manjak ke imate + ovoj kalcoto go znae.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Фасоне денеска со изјава дека Кова не оди никаде.Изгледа се освестија,не сакаат пак веспи да летаат од Меаца.
Виделе и дека петицијата за да остане Кова покрената од Курва Норд била се помасовна.

Имбула е пред потпис со Интер,откако Валенсија во изиграле,изјавил тстко му дека син му сакал да игра за Интер.
ПатоС најверојатно доаѓа како слободен играч што е добра работа,нема да се ценкаат со проклетите бразилци :D
Не знам во каква форма е,но за бек ап и ко трет напаѓач е сасвим океј.
Манчини покрај него барал и уште еден класа напаѓач,најверојатно Чикарито.

Со Квадрадо не успеаа преговорите,па Интер се свртел кон Салах да го доведе на позајмница.Овој подобро да го купат,отколку уште една сезона да ја помине на позајмница.

Краневитер според сите шпекулации веќе бил договорен,се чекале потписите од клубовитр.Манчини дал зелено светло за трансферот.

Переира најверојатно ќе биде откупен од Естудијантес (фала курцу),а имало и за Кузма неколку понуди.Хамбургер како најсериозен.Ај оди си те молам.

Фенер мислам дека беше, заинтерсирани за Гуарин.Се споменува цифра од околу 15 милиони.
Ако успеат оваа сума да ја извлечат за него,одма нека си оди,на негово место Имбула и Гнокури нека добива почесто шанса,ете и според Се и Краневитер ќе добива шанса.

Уште одбраната да се среди,бочните позиции.Алекс Телес според мене има најголеми шанси да пристигне и некако Дармиан да го соберат маме им ебам.
Со Сантон на една страна,Муриљо до него,Ранокија и Дармиан се прави сасвим солидна одбрана за во Серија А

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.313
Koga vekje frlaat 18-20 milioni za Imbula, zosto ne probaat kon Kondobia.

Kajgana Shop

На врв Bottom