Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да да, глеав прееска сајтови поврзани со Интер од Италија го пишуваа ова, демек Газета пренесува а на нивниот сајт нема ништо.
Газета редовно си пуштаат шпекулации, си праат читаност.
Џабе е тоа што ви кажувам дека џабе се потресувате, знам како ви е. Не велам дека нема да си отиде, не знам ама се' додека се поврзува со Ливерпул можете да спиете мирно.
99% сум убеден дека нема ништо...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Џабе е тоа што ви кажувам дека џабе се потресувате, знам како ви е. Не велам дека нема да си отиде, не знам ама се' додека се поврзува со Ливерпул можете да спиете мирно.
99% сум убеден дека нема ништо...
Знам. Ќе јадат веспи ако го шитнат и покрај изјавите на Манчини пренесени на официјалниот сајт.
Секое лето е вака со еден од најдобрите играчи, си иде останува, си иде останува и на крај ќе остане и ќе речат останувањето на тој и тој ни е најголемо засилување :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знам. Ќе јадат веспи ако го шитнат и покрај изјавите на Манчини пренесени на официјалниот сајт.
Секое лето е вака со еден од најдобрите играчи, си иде останува, си иде останува и на крај ќе остане и ќе речат останувањето на тој и тој ни е најголемо засилување :D
Јас па се' мислев дека тоа е фора на Миланезиве :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Чикарито изгледа ќе го носат.абе мајката в прдалник да ви ја изнаебам

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Е добро де, топ е Чичарито за резерва на Икарди. Класична 9ка нека дојде кој сака, мене ме копка тоа што нема шпекулации за полушпиц односно за партнер на Икарди, ајде нека го зимаат Јојо да не им ебам пичето домашно!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
бегај бе,има душа за 60 минути после тоа како мрсул се тегне по теренот.
Ипак сум јас за помлад и перспективен играч,нешто ко Бонацоли,Карило,Пушката,што ќе гризат по терен желни да се покажат

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Пошто Милан многу пари заработи минатава сезона - си го потпиша Мартинез за цели 35 милиони еура,ние ништо пари не заработивме и затоа со погача и вино го мољакаме господинот пре-брз Блјаблјани да се смилува да потпише за Интер!
Ах тоа ФФП проклето да е :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ФФП ако не се лажам,не важи ако клубот не изборил некое европско натпреварување

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не бе наше е тоа. Редовна пракса на Морати. :D
Немој да дупиш сеa пошо Галијани секој трансфер период викаше дека ако никој не си отиде никој нема да дојде и ко за беља не можеме да го избркаме Закардо смрадот и Мунтари запотениот мајмун црн грд.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
Е добро де, топ е Чичарито за резерва на Икарди. Класична 9ка нека дојде кој сака, мене ме копка тоа што нема шпекулации за полушпиц односно за партнер на Икарди, ајде нека го зимаат Јојо да не им ебам пичето домашно!
:pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
бегај бе,има душа за 60 минути после тоа како мрсул се тегне по теренот.
Ипак сум јас за помлад и перспективен играч,нешто ко Бонацоли,Карило,Пушката,што ќе гризат по терен желни да се покажат
Работата е што нема да игра повеќе од 60 минути, за 3-40 е топ. Плус се бара директна замена за Икарди што ќе му биде конкуренција а не Пушкаши курсетресе, пошто видовме сезонава со Пушкаш и со Бонацоли колку го одморија Икарди, среќа па овој е јак као коњ па не се повреди ниеднаш иначе го јадевме, ако можевме поише да го јадеме од ова 8 место.

Иначе се работи на трансфер на Едер, понуда од 4 мил плус Нагатомац, Андреоли и Пушкаш на позајмица. Топ.
Немој да дупиш сеa пошо Галијани секој трансфер период викаше дека ако никој не си отиде никој нема да дојде и ко за беља не можеме да го избркаме Закардо смрадот и Мунтари запотениот мајмун црн грд.
Дечко нас останувањето на Маикон и Милито у 2011 ни беа најјаки трансфери во историјата на клубот. :pos: Милито се повреди и умре а Маикон го мрзеше да игра фудбал веќе.:tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Работата е што нема да игра повеќе од 60 минути, за 3-40 е топ. Плус се бара директна замена за Икарди што ќе му биде конкуренција а не Пушкаши курсетресе, пошто видовме сезонава со Пушкаш и со Бонацоли колку го одморија Икарди, среќа па овој е јак као коњ па не се повреди ниеднаш иначе го јадевме, ако можевме поише да го јадеме од ова 8 место.

Иначе се работи на трансфер на Едер, понуда од 4 мил плус Нагатомац, Андреоли и Пушкаш на позајмица. Топ.
абе те разбирам што мислиш и кон што целиш,ама пизда му матерна рецимо Икарди следното лето си иде и пак ќе остане Чикарито да игра,а не некој млад играч кој ќе може да го достигне нивото на Икарди или јачи од него.
Ме разбираш ли,сакам да кажам дека помлад играч да се земе како бекап на главниот играч е подобро од многу причини,едната од тие,ако не и најглавната е токму таа што ја пишав.
Не дека Чича ќе одигра лошо или што ти јас знам,ама сакам играч кој ќе гризе и ора по теренот во секое време,желен да се докаже и покаже

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
инаку повторно Алан ќе сме го носеле,овој пат со двајца младинци,меѓу кои и Гнокури.ебете си мајката

Kajgana Shop

На врв Bottom