Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.864
Нешто брат ми ми спомна 10 милиони за Монтоја. Не најискрено, се деси ли ова, абе ќе земам ќе им ги изебам мајките на сите до еден, а на крај ќе ја оставам онаа на Тохир, онака пред цела управа ќе му ја ебам, душата низ ноз да и искочи додека Тохир кешира 10 милиона за Монтоја. Кој кур бе??? КОЈ???????? Монтоја???? Монтоја постои само во Формула 1, ама веќе е пензиониран. Мрш се да ви ебам, Милан го купува Џексон Мартинез, Јуве ги купува Дибала и Кедира, а ние Монтоја и Едер во замена за 59380 00000 играчи и плус 10 милиони за Монтоја. Ок, ќе се бориме за Интертото куп следна сезона најверојатно. И да, се погласни се гласините за заминување на Ковачич, така да со среќа нека му е на клубов уште едно 30 години мизерија.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Потпишете ја петицијава. Ако навистина раководството на клубот се грижи за мислењето на навивачите ке преземе нешто во врска со тоа!

http://www.petitions24.com/stop_mismanaging_fc_internazionale

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А дечки што се случи со М,Вила?...кај се загина овој?..лани како го најавуваа небаре Јаја Туре го зедовме а тој врска да немал

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А дечки што се случи со М,Вила?...кај се загина овој?..лани како го најавуваа небаре Јаја Туре го зедовме а тој врска да немал
Ништо у Казан си се врати, кујзне што праи таму, може војник станал. :D
Знаев дека така ќе испадне со него, нема памет у тоа главата наркоманска.

Иначе лапај си го Пато без пари. (y)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Пато а?

Сакаф да се проба у Шпанска или Премиер ако се враќа веќе у Европа а најмалце сакаф да се врати у било кој клуб у Италија да му ебам пиперот утепан.

Не се повредува откако отиде у Бразил али не ни игра нешто посебно a од Коринтијанс го набркале пошо не бил сериозен и фановите не можеле да го поднесат.
И по судови се влечкале за да раскинат договор ако не се лажам.

По некое време од заминувањето излезе да ги критикува докторите у Милан па после еден доктор го критикуваше него пошо не одмарал доволно кога му рекле дека мора да одмара и такви глупости.

So Pato returned to Brazil to find a way to stay healthy. And he did. The first year back, Pato did not get injured.

He suffered other problems. Fans of his former club, Corinthians, threatened to break his legs, according to the newspaper O Estado de S. Paulo (h/t sambafoot.com). About 100 of them stormed the training facility, and several players had to flee.

Pato himself has missed penalties and easy goals, and he was not called up for the World Cup. Instead, a journeyman like Jo made the team.

Pato also seemed to lack the verve to be a top player again. For so many years, he went partying. He was married for nine months and then divorced. He dated Miss Brazil and Barbara Berlusconi, the daughter of Milan president Silvio. His own fans booed him.
Проблематичен е сигурно али за 0 евра + замена за Икарди вреди да му дадете шанса пошо беше талент невиден.(криво ми е што на тоа ќе остане)
Има изгубено од брзината и поеќе се вртка у 16тник сега иако не се снаоѓаше баш најдобро таму ако памтам добро.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Го раскинува договорот со Коринтијанс пошто овие веќе немале пари да го плаќаат.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Го раскинува договорот со Коринтијанс пошто овие веќе немале пари да го плаќаат.
Сао Паоло пошо сега таму игра.
Одамна заврши со Коринтијанс он поради тоа шо го пишував погоре.

Kajgana Shop

На врв Bottom