Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.533
За играч ко Ковачич моментално максимум 40м евра, реално меѓу 30 и 40, 50 не без разлика на преценувањата на играчите, претерано е и за денешни услови тоа, поготово зашто Ковачич се докажува моментално само во Италија и за хрватска репрезентација, сеуште не играл и во ЛШ и не го споредувајте со Погба кој е еден од главните двигатели на играта на тим кој сезонава беше пред освојување на тројна круна.
Кова е сепак мотор у фичо, тим кој нема скоро никаков успех и значителни резултати, затоа и тешко можат да му извадат многу пари во ситуација кога се срање, единствено да блеснеше на СП или сеа на ЕП што доаѓа па да му порасне цената, или секако, Интер сезонава што следи да освои Скудето или да заврши на една од првите три позиции.

Секако дека не смее да си иде, пишав горе кои играчи комотно можат да ги дадат без око да им трепне и тоа, а притоа да направат силен тим, тие играчи би ги продал без разлика дали се приморани или не се приморани некого да продадат.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Овие стварно го продаваат бре :pos::pos::pos:
Мајко мила, не можам ни да се нервирам, на смеење ме тера. Мислам сериозно бе што е работава ...., дечки стварно бе шо е работава? :pos:Абе некое реално шоу да не е у прашање, Труман шоу у фудбалска верзија. Социјален експеримент да видат нормални (горе доле), возрасни луѓе за колку време ќе попуштат и ќе развијат параноја?
Did anyone get the memo?

Јас кажав и претходно, во моментот кога ќе биде официјална продажбата, јас завршив со нив. Најверојатно со некој ситен театрален гест или слично и тоа е тоа, it will finally be over, бесконечен број на мирни и благопријатни викенди, само по некое рекреативно гледање утакмица, на клубови кои уствари се интересни за гледање. Менталното здравје ми е уште од сега е воодушевено од идејата.

Во меѓувреме само уште ова: Манчини умри. Те молам умри некако, биди господин до крај. Никој не те сака, сигурен сум дека и жена ти мисли дека си глупак и децата најверојатно. Очигледно и фризерот те мрази. Сериозно, земи ги сите ДМ што сега пак ќе ги купиш и кажи им да подаваат со тебе на тренинг додека не искрвариш. И умри среќен.
Уствари, пред тоа оди во Ливерпул и биди тренер неколку сезони.

За играч ко Ковачич моментално максимум 40м евра, реално меѓу 30 и 40, 50 не без разлика на преценувањата на играчите, претерано е и за денешни услови тоа, поготово зашто Ковачич се докажува моментално само во Италија и за хрватска репрезентација, сеуште не играл и во ЛШ и не го споредувајте со Погба кој е еден од главните двигатели на играта на тим кој сезонава беше пред освојување на тројна круна.
Кова е сепак мотор у фичо, тим кој нема скоро никаков успех и значителни резултати, затоа и тешко можат да му извадат многу пари во ситуација кога се срање, единствено да блеснеше на СП или сеа на ЕП што доаѓа па да му порасне цената, или секако, Интер сезонава што следи да освои Скудето или да заврши на една од првите три позиции.

Секако дека не смее да си иде, пишав горе кои играчи комотно можат да ги дадат без око да им трепне и тоа, а притоа да направат силен тим, тие играчи би ги продал без разлика дали се приморани или не се приморани некого да продадат.
Тоа не им е никаков изговор
еден куп на срање тимови си ги продаваат играчите за смешни суми, далеку над нивната реална вредност. Ние имаме талент кој всушност има огромна идна очекувана вредност. Не го продаваме тимот со кој што игра туку го продаваме него ко индивидуалец. Ако не знаат тоа луѓето што се задолжени за таа работа во клубот да го изведат тогаш се некомпетентни, уствари не се некомпетентни туку се идиоти, морони.
Сериозно нема никаков изговор, апсолутно никаков за било кој што има одговорна позиција во организацијата. Најдобро е да се расформираат како клуб ако ова си го дозволат, особено по таа цена што се шпекулира.
Мислам 20 милиони, ебани 20 милиони. Ви текнува ли Пасторе пред некоја сезона за колку отиде од Палермо, кој е прилично срање тим. Ова е криминал, деца што се прва година маркетинг ќе знаат да направат подобра проценка.
Ние не ни треба да го продаваме воопшто, а ако веќе идејата е да се користат парите од вакви таленти за да се финансираат резултати, тогаш барем нека не бидат до толку глупи и нека почекаат неколку сезони за да почне играчот да го реализира талентот подобро, што за Ковачич е јасно дека нема да мора многу да чекаме. Пазарната вредност ќе му биде многу поголема и плус ќе го користиме и ние тој квалитет до тогаш. Сега тоа може да го направи клубот на кој што ќе го продадат. Глупо е како и да гледаш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.105
Сеа ќе го пишев истово што го пишал и Лупхол. Син пер не ме јеби, толку бил максимумот за Ковачич. :tapp: Можат Пасторе и Кавани за по 213412131312131 милиони да ги продаваат, од тим кој не е фичо него тротинет. Исто и оние англискине преплатени мртваци како оној од Јунајтед бекот или Лалана од Пул. Ќе им се мочам и на преценетост и на се, нека му извадат 60+ милиони ако више го продаваат, да им ебам малоумните.

П.с. У случај да не го продадат, немојте да мислите дека поинаку ќе мислам за нив, се да им ебам.

Член од
9 август 2011
Мислења
437
Поени од реакции
1.174
И друг момент момент што ме нервира е зашто не тргнат по Алан. Истиот случај ќе биде ко со Најнголан, дечкото ни се утепа од нудење, и на крај крена раце, ете го сега си гази. Додуша овој не дека нешто ни се нуди, али нема да биде проблем да се земе.Не е ни нешто скап, рецимо околу 15 милиони или нешто ситно више, али дечкото е ѕвер, искина сезонава. Они се запнале за тој Имбуља шо игра на иста позиција, од пичковац таму од француско првенство, ем што вреди повеќе, ем на крај се кладам дека ќе излезе флоп.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.533
Сеа ќе го пишев истово што го пишал и Лупхол. Син пер не ме јеби, толку бил максимумот за Ковачич. :tapp: Можат Пасторе и Кавани за по 213412131312131 милиони да ги продаваат, од тим кој не е фичо него тротинет. Исто и оние англискине преплатени мртваци како оној од Јунајтед бекот или Лалана од Пул. Ќе им се мочам и на преценетост и на се, нека му извадат 60+ милиони ако више го продаваат, да им ебам малоумните.

П.с. У случај да не го продадат, немојте да мислите дека поинаку ќе мислам за нив, се да им ебам.
epa dobro sto go spomna pastore zasto pastore bese prodaden za 40m evra a realno negovite igri za palermo bea kade kade podobri od onie koi kovacic gi prikazuva tuka.
cavani bese prodaden od napoli, ama cavani ko prvo se poturi od golovi davanje i za palermo i za napoli, bese fenomenalen vo LS, odlicen na nastapite na Copa America i svetskoto za Urugvaj i veke bese oformen ko fudbaler, superstar, 25 godini, zatoa i cineses 60m evra.

Znaci ko sto rekov, maksimumot e ko za Pastore, zasto Inter momentalno e nesto nalik na toj Palermo od togas, samo malce polos. :)
So toj Napoli na Macari i toa, kade igrase Kavani, u momentov ne smeeme da se sporedime.

Vo nitu eden univerzum nema sansa da mu izvadat nit 60, nit 50, da imase sansa, kakov saka neka e ja ke go rasutirav na kloci od Inter za tie pari, ama eve ne se tepaat za nego, nema naddavanje, a ako ima, maksimumot sto nekoj ke go dade ke bide 40 ali PSG, Real, Barsa na primer nemaat nikakva potreba od vakov profil na igrac momenalno, jedino Mancester United, Liverpool, Arsenal, na niv vaka sea u momentov mi teknuva ko timovi na koi im treba vakov fudbaler, eventualno i Chelsea.
A od niv, samo liverpool projavuva interes, i koga interesot e mal i nema naddavanje, normalno e tie sto davaat pari da se obidat da go zemat za uslovno kazano, pomala suma, sto ne znaci deka inter moraat da ja prifatat taa ponuda.

Ja mislam deka nema da bide prodaden, ali me plasi toa sto Mancini u posledno vreme voopsto ne go igrase, Kova pokaza znaci na nezadovolstvo pa da ne e lud kretenov i da gi ubedi od uprava deka ne e adekvaten za negoviot sistem, sistem koj e Se samo ne dobiten za Inter.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.328
Поени од реакции
15.587
Inaku na kraj od leto ke sudime sto i kako sega se e na baza na spekulacii samo
Абе ова твоево крај на лето, крај на зимски период ќе судиме... Тие што зимаат зимаат сега, после што ќе остане од ѓубрето ќе собереме... Нема потреба да го чекаме крајот на летото како последниве години, тоа е, пак за ЛЕ ќе се бориме, за жал...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
epa dobro sto go spomna pastore zasto pastore bese prodaden za 40m evra a realno negovite igri za palermo bea kade kade podobri od onie koi kovacic gi prikazuva tuka.
cavani bese prodaden od napoli, ama cavani ko prvo se poturi od golovi davanje i za palermo i za napoli, bese fenomenalen vo LS, odlicen na nastapite na Copa America i svetskoto za Urugvaj i veke bese oformen ko fudbaler, superstar, 25 godini, zatoa i cineses 60m evra.

Znaci ko sto rekov, maksimumot e ko za Pastore, zasto Inter momentalno e nesto nalik na toj Palermo od togas, samo malce polos. :)
So toj Napoli na Macari i toa, kade igrase Kavani, u momentov ne smeeme da se sporedime.

Vo nitu eden univerzum nema sansa da mu izvadat nit 60, nit 50, da imase sansa, kakov saka neka e ja ke go rasutirav na kloci od Inter za tie pari, ama eve ne se tepaat za nego, nema naddavanje, a ako ima, maksimumot sto nekoj ke go dade ke bide 40 ali PSG, Real, Barsa na primer nemaat nikakva potreba od vakov profil na igrac momenalno, jedino Mancester United, Liverpool, Arsenal, na niv vaka sea u momentov mi teknuva ko timovi na koi im treba vakov fudbaler, eventualno i Chelsea.
A od niv, samo liverpool projavuva interes, i koga interesot e mal i nema naddavanje, normalno e tie sto davaat pari da se obidat da go zemat za uslovno kazano, pomala suma, sto ne znaci deka inter moraat da ja prifatat taa ponuda.

Ja mislam deka nema da bide prodaden, ali me plasi toa sto Mancini u posledno vreme voopsto ne go igrase, Kova pokaza znaci na nezadovolstvo pa da ne e lud kretenov i da gi ubedi od uprava deka ne e adekvaten za negoviot sistem, sistem koj e Se samo ne dobiten za Inter.
Кај ги погоди Арсенал дека им треба играч како Ковачич кога за таа позиција ги имат Озил,Вилшер,Ремзи,Казорла,Росицки,плус Чемберлен кој природна позиција му е токму оваа.Ако е Ковачич дифенсив мидфилдер,косач,сечач давај наваму,тоа им треба.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.695
И друг момент момент што ме нервира е зашто не тргнат по Алан. Истиот случај ќе биде ко со Најнголан, дечкото ни се утепа од нудење, и на крај крена раце, ете го сега си гази. Додуша овој не дека нешто ни се нуди, али нема да биде проблем да се земе.Не е ни нешто скап, рецимо околу 15 милиони или нешто ситно више, али дечкото е ѕвер, искина сезонава. Они се запнале за тој Имбуља шо игра на иста позиција, од пичковац таму од француско првенство, ем што вреди повеќе, ем на крај се кладам дека ќе излезе флоп.
20-25 бара Удинезе за Алан, Марота веќе побара информации и така јавно кажа спортскиот директор на Удине.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.047
Поени од реакции
1.176
Ако е толку добар нека го дадат Ковачич, се споменува иста сума и нека ја земат супер звездата на Удинезе чудото од дете Алан. Може ке останат неколку милиони и за тој штоперот од Киево да ја засилиме одбраната... :facepalm:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.533
Абе ова твоево крај на лето, крај на зимски период ќе судиме... Тие што зимаат зимаат сега, после што ќе остане од ѓубрето ќе собереме... Нема потреба да го чекаме крајот на летото како последниве години, тоа е, пак за ЛЕ ќе се бориме, за жал...
Зависи за какви играчи правиме муабет, во моментов пример да земеш играч ко Кондогбија од Монако многу тешко ( за него пројавуваат интерес ), случај ко оној со Милито и Мота е реткост, некаде до средина на Јули, до тогаш е правиот момент за склапање на нов тим и да се остави простор до крај на трансфер рок за еден до двајца играчи плус, а истите да се адекватни за клуб ко Интер.
Аусилио се покажа ко одличен технички и мислам дека на тој план одлично ке соработува со Манчини а и со било кој друг тренер на клубов, мене повеќе ме плаши Манчини отколку тоа какво ќе биде трансфер летово зашто и со перфектно лето, буквално ништо не ни е загарантирано со него, дури ни ЛШ со оглед дека само 3 екипи одат таму од италија.
Лацио со ништо не се појаки од Интер а гледај каква сезона имаа, Интер прави ужасни избори за тренер, само Мурињо го погодија и никој друг, враќањето на Манчини им е кардинална грешка за која пишав уште периодот кога веќе стана извесно дека се враќа, се надевав дека сум грешка и дека се усовршил во Англија ама од тоа што го видов сезонава ситуацијата со него е status quo.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Јасно како ден, џабе се притресуваат во фан клубов.
потресени сме со право гледајќи во минатото какви кардинални грешки се правеле со трансфери од клубот.
Сфе ќе им ебам,само ако се осмелат да го шитнат.
Нема ѓубре у клубот доволно,па ај Кова ќе го шитнеме пичка им матер.
Земи тоа Кампањаровци,Нагатомовци продај во Специја за кило брашно,им ебам тоа инвалидите.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
потресени сме со право гледајќи во минатото какви кардинални грешки се правеле со трансфери од клубот.
Сфе ќе им ебам,само ако се осмелат да го шитнат.
Нема ѓубре у клубот доволно,па ај Кова ќе го шитнеме пичка им матер.
Земи тоа Кампањаровци,Нагатомовци продај во Специја за кило брашно,им ебам тоа инвалидите.
Искуство си влечете и со право. Него, сакав да кажам, читајте го Син, паметно пишува човекот.

Kajgana Shop

На врв Bottom