Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.701
Мбиа блокиран од Интер, све е договорено само се чека Манчини да каже океј.
Уште еден копач, фали уште Мело да го земат и со Медел и Мбиа у средина ќе неможе ни тенк да помине.
Наводно и Квадрадо е пред трансфер, се договара позајмица со право на откуп.
Манчини му се јавил на Кондогбија, Интер наскоро ќе испрати официјална позајмица.
Исто и за Јоветиќ се распрашувале.
Ново име, ЏДМ објави, Александар Коларов.
Коларов наводно на некој навивач на Јуве му изјавил дека летово ќе се пресели кај нас и дека веќе имал договор o_O

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Искрено боље Алан да се земе него Мбиа.боље ја познава лигата.
Кова ако си иде,дрон бомбата е спремна да полета од Ѓорче кон Милано,сфе ќе им ебам.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.701
Искрено боље Алан да се земе него Мбиа.боље ја познава лигата.
Кова ако си иде,дрон бомбата е спремна да полета од Ѓорче кон Милано,сфе ќе им ебам.
Алан е ѕверотиња

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ханда до 2019 година во Интер,но има клаузула во договорот која вели дека може да го земе клуб кој игра во ЛШ.

Квадрадо се поблиску до Интер,Мурињо ја буткал целата работа наводно.

Нагатомо,Кузма и Пушкаш во Сампдорија,а кај нас доаѓал Едер.
Еби му мајката,ај првите двајца ок,ама Пушкаш немој бре сине бруте.
Ако се договорени Карило и Краневетиер,ќе може да ја сварам некако рсботава,бар ќе фрлиме ѓубре непотребно.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
BREAKING:
Reports filtering out of Italy claim that Liverpool officials have just left a meeting with Piero Ausillo having agreed an €18m figure for young Croatian midfielder Mateo Kovacic. All that's left is for Kovacic to agree financial terms with the Merseyside club and complete medical.

Не бе дефинитивно млад ќе умрам од овие копилињава ментални или ќе се мрднам од памет и у лудница ќе завршам или како сериски убиец!
Абе кај кур ви е паметот бе да ви ебам тоа племето ментално, Тохир ти бе да ти ебам тоа жутозубиот миџет гаден со раздвоени заби и таа жабарска фаца, па нели млад Интер ќе праиш бе да ти напраат погреб да ти напраат бе пичка ти мајчина твоја, па нели нема да мрдне Ковачиќ бе од памет да се мрднеш.
цццц за каква малоумна секта ме навлекоа да навивам да ти ебам тоа детиштето кај ти беше паметот, Виктор да ти ебам тоа мајката у пичка па и на тебе што ме прееба пред 15 години да почнам да навивам за говедава, да ти го ебам и тој Виери мајчин што ти бил многу јак шпиц, да ти ебам све најмило!
Па и на тие Ливерпул да им ебам тоа пичето мајчино лузерско што кур ни ги купуваат играчиве коа не се способни за ништо да ти ебам тоа екипата историска.
Што убаво си дојдов дома од работа, да седнам да јадам како човек, не бе и леб ми се одјаде, желудник ми се преврте, почна глава да ме боли од нервоза.
Дај бе нека ни наместат некој скандал нека не избркаат у 70та лига, ни стримови да не можеме да наоѓаме да ти ебам екипата мртва.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Неразумно е да се продаде без разлика на цената, мора да се гради тимот околу него, Икарди, Хуан и сл. Мора да се има костур и само да се зајакнуваме на слабите позиции. Веќе ако имаат друга замисла па не смее да се дава за 18М, тоа пари ли се во денешницата. Што ќе купат?

Сега треба повторно ултрашите да излезат како за Гуарин-Вучко лани пред Inter HQ и да летаат глави дури одлуката не се промени (ако не е шпекулација).

Член од
21 јануари 2015
Мислења
4
Поени од реакции
4
BREAKING:
Reports filtering out of Italy claim that Liverpool officials have just left a meeting with Piero Ausillo having agreed an €18m figure for young Croatian midfielder Mateo Kovacic. All that's left is for Kovacic to agree financial terms with the Merseyside club and complete medical.

Не бе дефинитивно млад ќе умрам од овие копилињава ментални или ќе се мрднам од памет и у лудница ќе завршам или како сериски убиец!
Абе кај кур ви е паметот бе да ви ебам тоа племето ментално, Тохир ти бе да ти ебам тоа жутозубиот миџет гаден со раздвоени заби и таа жабарска фаца, па нели млад Интер ќе праиш бе да ти напраат погреб да ти напраат бе пичка ти мајчина твоја, па нели нема да мрдне Ковачиќ бе од памет да се мрднеш.
цццц за каква малоумна секта ме навлекоа да навивам да ти ебам тоа детиштето кај ти беше паметот, Виктор да ти ебам тоа мајката у пичка па и на тебе што ме прееба пред 15 години да почнам да навивам за говедава, да ти го ебам и тој Виери мајчин што ти бил многу јак шпиц, да ти ебам све најмило!
Па и на тие Ливерпул да им ебам тоа пичето мајчино лузерско што кур ни ги купуваат играчиве коа не се способни за ништо да ти ебам тоа екипата историска.
Што убаво си дојдов дома од работа, да седнам да јадам како човек, не бе и леб ми се одјаде, желудник ми се преврте, почна глава да ме боли од нервоза.
Дај бе нека ни наместат некој скандал нека не избркаат у 70та лига, ни стримови да не можеме да наоѓаме да ти ебам екипата мртва.
Nema problem be brat uzivaj :D bozem ja sum mu kriv sto inter se luzeri sea :D gleas se otkazav od fudbal zasto ne mi go biva timot ... treba i ti

Член од
23 август 2010
Мислења
39.863
Поени од реакции
116.124
Дојдов само да ги отерам у шес пичке материне сите од прв до последен, од тоа краставото индонезиско мртвило па се до чистачите на Меаца. Се да ви ебам, СЕ, неспособни ретарди. Убаво вика Џонтра, да дае Господ у 590та лига да испаднеме и никад да не се вратиме, ебате простиот клуб.

За кој кур бе, за кој??? Зашо да го продадете племе ви ебам?? Продајте ги и Икарди, Сантон, Шаќири и Хуан и таман ќе е, ќе играме со Вратислав Грешко, не е фрка. Ако го даат Кова не ги глеам следна сезона, ако сакаат и Роналдо и Меси нека ги донесат.

Kajgana Shop

На врв Bottom