Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ако го продадат Кова за 20 милиони нека се утепаат.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.170
^Незнам што се нервирате :toe:?Се е тоа во согласност со ФФП!Еве има еден дечко на форумов,љубител на жутокљунецот и неговите мудрости,он ке ви објасни што е и како е!Јас лупав глупости коа го намирисав миџетот у старт дека е дојден тука за да си игра курташак,ама некој ме убедуваше како со мвила ,медел,здраве и компанија ке ја биде работава.Е сеа тражили сте - гледајте излезе работава ;).И тоа малку талент што го има екипава ке го испродадеме,ама па ке си го задржиме нивото од последниве 5 години.Има да има меловци,лукас леивовци и здравевци на претек:D.И за крај интерашкиот поздрав : IN FFP and Tohir we TRUST !

Џ

Џонтра Волта

Гостин
^Незнам што се нервирате :toe:?Се е тоа во согласност со ФФП!Еве има еден дечко на форумов,љубител на жутокљунецот и неговите мудрости,он ке ви објасни што е и како е!Јас лупав глупости коа го намирисав миџетот у старт дека е дојден тука за да си игра курташак,ама некој ме убедуваше како со мвила ,медел,здраве и компанија ке ја биде работава.Е сеа тражили сте - гледајте излезе работава ;).И тоа малку талент што го има екипава ке го испродадеме,ама па ке си го задржиме нивото од последниве 5 години.Има да има меловци,лукас леивовци и здравевци на претек:D.И за крај интерашкиот поздрав : IN FFP and Tohir we TRUST !
Па нели Ковачиќ е далеку од талент? Што кур замараш сеа?!

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
За 28 милиони да ти отидат и Кутињо и Ковачич треба да си на ниво на Лазарополе.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.170
Па нели Ковачиќ е далеку од талент? Што кур замараш сеа?!
Ne zamaram be misir!Gledas deka i puskas sakaat da go dadat!Plus hrvatskiot 'magionicar' e sekako podobar od leiva i kompanija koi ke vi gi dostavi na negovo mesto zutokljunecot!

Член од
9 август 2011
Мислења
438
Поени од реакции
1.177
А ќе си речеш после Пирло ја научиле лекцијата. Дојде Кутињо, од авион се гледаше дека ќе биде светска класа играч, го дадоа, не одговарал на италијанскиот стил на игра... кур мој не одговарал. Жими фудбалов што се игра во Италија... како сакаш да одговара и да игра добро кога откако дојде 10 утакмици изигра од почетен состав. Ене го сега за една година вреди 50 милиони, и е во составот на сезоната во Англија.

Истото го прават и со Ковачич. Едини е што разбира модерен фудбал ми се чини и со сите карактеристики на место, се друго е копачи и недоизградени фудбалери шо единствено знаат топката назад да ја враќаат. Куртонов на клупа пола сезона на клупа го чуваше, Кузманович играше пред него ... Кузманович ејјјјјјј. Абе ми се чини се партиски се вработени у тоа управата, им ебам куртоните глупи, до толку па да се немало осет. Цело ѓубре го собираат, и после не можат да ги продадат, и што е најтрагично истото го повторуваат секоја година. Гледам со тие пари сакале да го земат некој си Имбуља, пак копач.
Абе сите нека цркнат...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Луѓе, што се напињате. Никој новинар близок до Ливерпул нема ништо изјавено а и чисто се сомневам во способноста на трансфер комитетот на Ливерпул, да успее да извади барган.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.170
Луѓе, што се напињате. Никој новинар близок до Ливерпул нема ништо изјавено а и чисто се сомневам во способноста на трансфер комитетот на Ливерпул, да успее да извади барган.
A jas pa veke voopsto ne se somnevam vo nesposobnosta na idiotite koi se zadolzeni za transferi vo nasiot tabor,taka da...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.233
Поени од реакции
46.541
sto se zamaras so ova, pa tebe treba najmnogu da ti odgovara ako go prodadat netalentiraniot kovacic, pogotovo za tie pari sto se spomnuvaat ...
Mada ja mislam deka nema da si otide.

Inaku na kraj od leto ke sudime sto i kako sega se e na baza na spekulacii samo, lani Macari go sklapase timot, ovaa Mancini, evidentna ke bide barem razlikata vo transfer izborite, za rezultatite cisto sumjam osven ako ne gi donesat Ronaldo i Ibra, i eventualno Humels i Ivanovic vo odbrana, za da Mancini ima tim sto ke, khm, atakuva na prvite tri mesta.

p.s. Ja na postoeckiot budzet bi prael pari na Handanovic, Guarin, Ranokija, Hernanes, bi go frlil Palasio vo Boka za da se oslobodat od platata negova. Ova se igraci od koi Inter moze da dogura i do 40m evra prihod, a da napravat rekonstrukcija a so toa i daleku posilen tim od onoj koj bi go imale so niv u ekipa.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.170
sto se zamaras so ova, pa tebe treba najmnogu da ti odgovara ako go prodadat netalentiraniot kovacic, pogotovo za tie pari sto se spomnuvaat ...
Mada ja mislam deka nema da si otide.

Inaku na kraj od leto ke sudime sto i kako sega se e na baza na spekulacii samo, lani Macari go sklapase timot, ovaa Mancini, evidentna ke bide barem razlikata vo transfer izborite, za rezultatite cisto sumjam osven ako ne gi donesat Ronaldo i Ibra, i eventualno Humels i Ivanovic vo odbrana, za da Mancini ima tim sto ke, khm, atakuva na prvite tri mesta.
Mu replicirav na Djontra pogore vo vrska so kovacic.Tuku turi mu kur na nego,daj preraskazi ni gi bajkite okolu ffp i odlicnata rabota koja ja zavrsi tohir i okolu nego,a i okolu zacvrstuvanjeto na Inter kako klub vo globalni ramki.Ovde aludiram na nosenjeto na bolinbruk (ili kako i da e) od mancester i ostalite ultra sposobni menadjeri

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.233
Поени од реакции
46.541
Mu replicirav na Djontra pogore vo vrska so kovacic.Tuku turi mu kur na nego,daj preraskazi ni gi bajkite okolu ffp i odlicnata rabota koja ja zavrsi tohir i okolu nego,a i okolu zacvrstuvanjeto na Inter kako klub vo globalni ramki.Ovde aludiram na nosenjeto na bolinbruk (ili kako i da e) od mancester i ostalite ultra sposobni menadjeri
Morati prodade 70% od klubot za 300m evra ako ne se lazam, milan za 450 prodadoa 47, a dvata tima se vo ocajna finansiska situacija sto moze da go primeti covek sto e istovremeno slep, gluv i glup.
ti da dades 70% od klub ko Inter, gigant, za taa para, e premalce, osven ako klubot funkcionira malce bolje od krotone i ako ne si uspeal da dogovoris izgradba na stadion koj trebase da bide otvoren veke naredna godina, kako sto tvrdese morati.

So drugi zborovi, finansiskata situacija e i te kako stabilizirana vo pogled na periodot od pred 3 godini na primer koga Inter imaa finansiski dupki od nad 150 milioni evra, a sepak pak lapaa kazna od fifa radi ffp praviloto ama istata ne e strasna, ova leto ke vidime na sto sme i ke sudime na kraj, trgni go finasinskoto rabotenje na strana, izborot na igraci sekako go pravat trenerite, lani macari, sega mancini, strpi se do krajov na letovo za da sudis za timot.

Vo sekoj slucaj, inter kako eden od malkute svetski giganti koj plaka celi 12m evra za da igra fudbal na '' svoj '' stadion, ne mozes da ocekuvas deka za kratok vremeski period ke stanat finansiski stabilen klub koj moze sekoe leto po 60m evra da trosi na igraci. Tohir, ili bilo koj drug tuka da dojdese, naceka klub bez stadion, bez igranje vo evropa, so ckarten fond na igraci, so ckarten trener, i so godisen minus ( zarabotka plus gubenje pari ) od nad 100 m evra sekoja godina, za 2 godini tesko deka ke mozess da saniras tolkava steta ( steta koja se talozela vo inter od samoto doaganje na morati ), pogotovo vo denesnava fudbaska era. Ova leto e prav test za novava uprava, pa ke vidime na sto sme, veke treba da se custvuvaat rezultatite od nivnata rabota so nadez deka ili ke ja kupat meaca vo skoro vreme, ili ke izvadat plan za nov stadion zasto toa e eden od GLAVNITE uslovi za da denes eden tim prosperira vo fudbalskiot svet a sekako tohir ne e kriv sto se na toa deredze uste, tuku Morati.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.177
Ако го дадат Ковачич за сума помала од 50м (иако и за толку јас не би се сложил), навивачите треба да го бојкотираат клубот наредна сезона, уште од прво коло празни трибини на Меаца!

Го следам Интер од 1997, натпревар не сум пропуштил... Ова е еден од ретките играчи со ваков потенцијал и талент кои до сега заигралче во Интер. Ако може Погба да вреди 80 милони, Кова за наредна сеозна би вредел двојно!

Па преку к.р со жртвување на играчи, на кое ниво го донесоја клубот, една Сампдорија инвестира повеке од нас. ФФП како да важи само за нас. Па нека инвестира 50м во нови играчи, наредна сезона ке се вратиме во Лига на шампиони ке ги вратат тие пати, па и ако не казнат со забрана за терансфери наредна сезона ако веќе имаме тим ке издржат една сезона и без засилувања.

Алварез веќе замина за 11м, Мбаје за 4, Бонацоли за 7, Данкан мислам дека ке биде исто откупен, Переира...

Уште 50м од милијардерот Тохир и дрим тим се прави...

Kajgana Shop

На врв Bottom