- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.867
- Поени од реакции
- 116.139
Добар е Сантон и во напад, не е толку лош. Али оние двајцана се жива беда, јас мислам дека Нагатомо последен пат има погодено центаршут за време на јогурт револуцијата...Ајде Сантон барем дефанзивно е солиден и не е киксер,ама пак треба барем двајца офанзивни бекој бидејќи во нападот и креирањето на акции сме за греота..Ковачич и Хернанес делуваат изгубено секој натпревар бидејќи се вртат со топката 60 минути и нема на кој да му подадат..епа и мене соиграчи да ми се Ди Амбросио и Нагатомо не му подавам..од шо мака да му подавам кога ионака толку му се можностите и неможат ништо друго да направат освен да ја примат топката и да ја подадат до најблискиот соиграч..
Ни требаат брзи бекој,пробивни каде ќе гризат и ќе испраќаат центаршутеви на секое..каде ќе се уфрлаат и ќе бидат снаодливи во нападот..во денешниот фудбал бекојте се пола екипа и едноставно управата на чело со Тохир мора да се свесни за ова и да тргнат кон ангажирање на асолни бекој...неможи уште на Џонатан,Нагатомо,Кампањаро и ДИ Амборисо да се надеваме дека ќе имаат добра сезона за да завршиме 5 место..сиктер таму сите комплет и нови играчи...
Со добри бекој и Ранокија и Хуан и Ковачич и Хернанес ќе изгледаат подобри..со тоа и подобар тим...
@red.devil
Деснак е ама лево го играат.