Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
У шалке фан клуб газат овеи од Баерн , ко они да освоиле Лига на Шампиони , ко да на немаат проблеми со Хановер пред нив и клоца Ван Гал , ќе се речеш се им циту ко да го згазиле они Интер на 22 Мај лани .

У среда сакам само да тепаме , само за да им се врати самодовербата на играчите

--- надополнето ---

Ве мразам вас од Кајгана, од кај Гоце ќе гледате. :tv: - смајливо, ама телевизорот на страна да биде. :)

Па тие сепариња се да ве ебам, нема други. Тоа у средина што е нема да не собере.
Тие што не беа прошлиот пат , топло им препорачувам ќебе да си земат , зашо у вторникот смрзнав ко пичка жими се . И може баксуз сум , прв пат дојдов на собиранка со другари и го јадевме немиен

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не се палете за џабе..очекувам Шалке да си изиграат позатворено и нормално утакмицата да биди проследена со јалови напади од нашиот табор и би требало да победиме со минимална разлика како 0-1 или 1-2..како и да е оваа година ионака со стапот враце ќе останиме барем добро е да се надеваме на квалитетни засилувања за налето!
Се секавам вакво нешро збореше и за со дуелот со Баерн ако не се лажам,па на крај не израдуваа момците :helou:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Се секавам вакво нешро збореше и за со дуелот со Баерн ако не се лажам,па на крај не израдуваа момците :helou:
Верувај ми нема да има никакво изненадување или чудо..тоа што го пишев помина и сега е нереално и незрело од наша страна да очекуваме дека ќе дадеме 4 гола плус да не примиме гол....mission immpossible!

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
чичко ти да не ја сонувал Баерн - Интер ??? Зашто ја знам еден Крафт.. а тој брани во Баерн не во Шалке:pos2:
Е мајку му,го згрешив голманот...Нојер:kesa:....мање битно сонот,баш ме интересират резултато како ќе е.Сеуште ми тврдит дека Реал и Интер ќе игрет финале :pos2:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Верувај ми нема да има никакво изненадување или чудо..тоа што го пишев помина и сега е нереално и незрело од наша страна да очекуваме дека ќе дадеме 4 гола плус да не примиме гол....mission immpossible!
Секако не е реално да се пласираме понатаму и јас тоа го свакам,али имам верба во играчите го сакам клубот и имам некој надеж уште во мене (надежта последна умира)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.935
Поени од реакции
116.404
Секако не е реално да се пласираме понатаму и јас тоа го свакам,али имам верба во играчите го сакам клубот и имам некој надеж уште во мене (надежта последна умира)
Али сепак умира :) Шала на страна и јас верувам во тимов иако многу мали ми се надежите али со ран гол и со 0-2 на полувреме се е можно понатаму.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Шалке - Интер конечен резултат 2-6 :motor:. Нели надешта последна умира. :D

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Не се палете за џабе..очекувам Шалке да си изиграат позатворено и нормално утакмицата да биди проследена со јалови напади од нашиот табор и би требало да победиме со минимална разлика како 0-1 или 1-2..како и да е оваа година ионака со стапот враце ќе останиме барем добро е да се надеваме на квалитетни засилувања за налето!
Екипи што најслабо(ако воопшто и се сметат тој за засилувања) се засилија претходното лето беа Баерн , Интер и Челзи. И сите ќе останат со празни руки, добро вие имате шанси у сериа а. Јбг колку и да освоиш титули мора уште да се засилуеш.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
У шалке фан клуб газат овеи од Баерн , ко они да освоиле Лига на Шампиони , ко да на немаат проблеми со Хановер пред нив и клоца Ван Гал , ќе се речеш се им циту ко да го згазиле они Интер на 22 Мај лани .

У среда сакам само да тепаме , само за да им се врати самодовербата на играчите

--- надополнето ---

Тие што не беа прошлиот пат , топло им препорачувам ќебе да си земат , зашо у вторникот смрзнав ко пичка жими се . И може баксуз сум , прв пат дојдов на собиранка со другари и го јадевме немиен
А ти како така доаѓаш и не се поздравуваш? :)

Инаку, тешко за внатре, бидејќи нема место и има само два телевизора.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ве мразам вас од Кајгана, од кај Гоце ќе гледате. :tv: - смајливо, ама телевизорот на страна да биде. :)

Па тие сепариња се да ве ебам, нема други. Тоа у средина што е нема да не собере.
Да бе, масите и столчињата неподвижни си :)
Кај што седев јас, и таа до мене масата да се спојат, и таман ќе не собере 12-13 луѓе. Иако не ми се доаѓа, џабе ќе мрзнеме и ќе се нервираме, сепак...

Еве го овој пак :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ај да даваа по некој жта таму да гтнеме по една и да се стоплиме,башка ладно пиво мава ветерот и капак на све Интер губи кој бил знае.Иначе за утре нека му даде шанса на Нагатомо,колку толку ке влече по лева страна ...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Озбилно од Кајгана имало наградна игра - Кој ќе му најде пост на Марли без „Интер“ во него ќе добие кола? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Реално/неутрално, немаме никакви шанси за понатаму.

Навивачки, сакам (се надевам на) црвен картон за Шалке првите 20 минути, и гол во првите 10 минути. Прво полувреме со два или три спрема нула за Интер.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Реално/неутрално, немаме никакви шанси за понатаму.

Навивачки, сакам (се надевам на) црвен картон за Шалке првите 20 минути, и гол во првите 10 минути. Прво полувреме со два или три спрема нула за Интер.
Реално шансите се минимални, но најразочарувачи е да се предадеме уште од почеток. Подобро да се простиме со уште еден пораз но да се обидеме со една офанзивна формација да го направиме и невозможното...
Што и да се случи, никој не смее да биде незадоволен од една сезона без трофеј после она што го направи Интер последниве 5 сезони...

Kajgana Shop

На врв Bottom