Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај жити се објасни шо ке ни е Нани?Па уште замена за Снајдер...:nesvest:ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!111oneone
Нани + 40м за Снајдер? Прегледај го приврзокот 42266 :poss:
Де бе, Ферги може е мн стар ама до толку мозокот не му е изветреан, 100%.
Малце по реално да збориме, straight swap Nani - Sneijder, сум за.
Ја веќе мислев дека е резервирано,над 80 луѓе имаат потврдено дека ке присуствуваат!
Дај жити се објасни шо ке ни е Нани?Па уште замена за Снајдер...:nesvest:
Како што ќе ни е Нани? Па ако не ни треба Нани, зашто толку го бараме Санчез, ист профил играч као Нани ?Дај жити се објасни шо ке ни е Нани?Па уште замена за Снајдер...:nesvest:
Не знакм зошто не би ризикувале... Шансата за скудето е уште помала. Треба да очекуваме 2 кикса на Милан а Интер да победи се до крај што е тешко изводливо во последните неколку кола. Борбата за скудето воопшто не зависи од нас, зависи како ке одиграат Милан и Наполи до крај на сезоната.Не знам зошто би се ризикувало со првиот состав да се оди во Германија, навистина ептен глуп потег е, како прво нема теоретски шанси да дадеме 4 гола а да не примиме ниеден, како второ тие 0.1% што ги имаме да освоиме скудето, ке пропаднат ако се повреди некој од играчите, еве пример Ранокија или кој и да е од стандардните.
Него ме интересира што мислите за новата шпекулација, Нани + 40 милиони за Снајко? Или јас не разбрав добро од преводот на гугл тренслејт од ита на анг, или Ферги полудел на старост![]()
Ко да не мрази нас од кајгана, па позади стубче не стаи^ Резервирај само овој пат нека биде некое од тие што се во средина,да не си кршиме врат пак ...![]()
јаσѕση€ја , сакаш да кажеш нешто или?
Од Ибра беше различен ударот? Поблаг беше или на неќење беше?
ЛОЛ
Ко да не мрази нас од кајгана, па позади стубче не стаи![]()
чичко ти да не ја сонувал Баерн - Интер ??? Зашто ја знам еден Крафт.. а тој брани во Баерн не во Шалке:pos2:Не дека е некоја мн битна работа...ама мене ме изнасмеа
Сега праев со чичко ми на Скајп муабет...легнал да спиет на ручек,и ја сонвел утакмицата интер-шалке реваншот.Било 3-0 за Интер...и 90 мин милито и Крафт 1 на 1.....и нормално ко во секој сон,Милито промаршвит.И овој во спиењето почнал да лелекат,стрина ми се уплашила,мислела инфаркт дека го мавнало...........Мене ми остана в ум "сонскава" прогноза......па да видам дали така ќе испаднит!
![]()