Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Јас мислам дека Суазо забораил да игра фудбал , затоа трампа не иде во предвид. Ке си го чуваме за да има кој да им кажуе вицови на тренинг :pos:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!111oneone

Нани + 40м за Снајдер? Прегледај го приврзокот 42266 :poss:
Де бе, Ферги може е мн стар ама до толку мозокот не му е изветреан, 100%.

Малце по реално да збориме, straight swap Nani - Sneijder, сум за.
Дај жити се објасни шо ке ни е Нани?Па уште замена за Снајдер...:nesvest:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ја веќе мислев дека е резервирано,над 80 луѓе имаат потврдено дека ке присуствуваат!
Да де, ама сепаре за нас од КГН да резервирам, на тоа мислев. :wink:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
^ Резервирај само овој пат нека биде некое од тие што се во средина,да не си кршиме врат пак ... :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не сфаќам како можите да им верувате на некои посрани медиуми , па глем и го навредува Ферги , а шо мислиш ти ферги нафта пија а? Нани е главна алка на манчестер јунајтед , никогаш не би го дал за Снајдер за еден играч кој е 25-30 години ... Т.е. ферги никогаш не плаќа големи суми за играч и плус да се додади играч .. Сер Алекс Фергусон произведува играчи , а не купува ГОТОВИ

M

mercenary

Гостин
Како што ќе ни е Нани? Па ако не ни треба Нани, зашто толку го бараме Санчез, ист профил играч као Нани ?
А Нани за Санчез е кока кола.

А за Снајдер.. стварно да го бара Манчестер, око нема да му трепне и би си отишол одма, 100%. Така да, ако стварно го бараат Снајдер, нека ни го дадат Нани и нека тераат.
Ќе најдеме замена за него ние, Гансо на пример.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Не знам зошто би се ризикувало со првиот состав да се оди во Германија, навистина ептен глуп потег е, како прво нема теоретски шанси да дадеме 4 гола а да не примиме ниеден, како второ тие 0.1% што ги имаме да освоиме скудето, ке пропаднат ако се повреди некој од играчите, еве пример Ранокија или кој и да е од стандардните.

Него ме интересира што мислите за новата шпекулација, Нани + 40 милиони за Снајко? Или јас не разбрав добро од преводот на гугл тренслејт од ита на анг, или Ферги полудел на старост :)
Не знакм зошто не би ризикувале... Шансата за скудето е уште помала. Треба да очекуваме 2 кикса на Милан а Интер да победи се до крај што е тешко изводливо во последните неколку кола. Борбата за скудето воопшто не зависи од нас, зависи како ке одиграат Милан и Наполи до крај на сезоната.
Јас би бил задоволен само доколку Леонардо тргне на се или ништо. Треба да се тргне храбро и можеби со малку среќа да се обидеме во Грманија да го направиме она што го направи Шалке во Милано.
Реално, шансите се минимални но кога е во прашање Интер ништо не е невозможно.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
јаσѕση€ја , сакаш да кажеш нешто или?
Од Ибра беше различен ударот? Поблаг беше или на неќење беше?
ЛОЛ
Види го ударот на Ибра и ударот на Киву и многу работи ќе ти се разјаснат :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ако се собираме од кајгана доаѓам и јас .... штета што не играме дома ќе им ги пуштевме прскалките

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ве мразам вас од Кајгана, од кај Гоце ќе гледате. :tv: - смајливо, ама телевизорот на страна да биде. :)

Па тие сепариња се да ве ебам, нема други. Тоа у средина што е нема да не собере.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Не дека е некоја мн битна работа...ама мене ме изнасмеа:)
Сега праев со чичко ми на Скајп муабет...легнал да спиет на ручек,и ја сонвел утакмицата интер-шалке реваншот.Било 3-0 за Интер...и 90 мин милито и Крафт 1 на 1.....и нормално ко во секој сон,Милито промаршвит.И овој во спиењето почнал да лелекат,стрина ми се уплашила,мислела инфаркт дека го мавнало :)...........Мене ми остана в ум "сонскава" прогноза......па да видам дали така ќе испаднит! :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ко да не мрази нас од кајгана, па позади стубче не стаи :icon_lol:
Да да,море ако биде ладно времево нека планира внатре да се гледа,не мислам да тресам клинци таму !

--- надополнето ---

И да последната шепкулација е нешто Насри во Интер,демек 27 мил сме нуделе,зелено светло за овој трансфер премногу ми се свиѓа Насри како играч предобар техничар заедно со Весли би биле одличен тандем,али ајде да видиме според мене само обична шпекулација.Првин Санчез да се земе па за друго ке видиме !

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Не дека е некоја мн битна работа...ама мене ме изнасмеа:)
Сега праев со чичко ми на Скајп муабет...легнал да спиет на ручек,и ја сонвел утакмицата интер-шалке реваншот.Било 3-0 за Интер...и 90 мин милито и Крафт 1 на 1.....и нормално ко во секој сон,Милито промаршвит.И овој во спиењето почнал да лелекат,стрина ми се уплашила,мислела инфаркт дека го мавнало :)...........Мене ми остана в ум "сонскава" прогноза......па да видам дали така ќе испаднит! :)
чичко ти да не ја сонувал Баерн - Интер ??? Зашто ја знам еден Крафт.. а тој брани во Баерн не во Шалке:pos2:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не се палете за џабе..очекувам Шалке да си изиграат позатворено и нормално утакмицата да биди проследена со јалови напади од нашиот табор и би требало да победиме со минимална разлика како 0-1 или 1-2..како и да е оваа година ионака со стапот враце ќе останиме барем добро е да се надеваме на квалитетни засилувања за налето!

Kajgana Shop

На врв Bottom