Фан Клуб: Интер

У шалке фан клуб газат овеи од Баерн , ко они да освоиле Лига на Шампиони , ко да на немаат проблеми со Хановер пред нив и клоца Ван Гал , ќе се речеш се им циту ко да го згазиле они Интер на 22 Мај лани .

У среда сакам само да тепаме , само за да им се врати самодовербата на играчите

--- надополнето ---

Ве мразам вас од Кајгана, од кај Гоце ќе гледате. :tv: - смајливо, ама телевизорот на страна да биде. :)

Па тие сепариња се да ве ебам, нема други. Тоа у средина што е нема да не собере.

Тие што не беа прошлиот пат , топло им препорачувам ќебе да си земат , зашо у вторникот смрзнав ко пичка жими се . И може баксуз сум , прв пат дојдов на собиранка со другари и го јадевме немиен

Не се палете за џабе..очекувам Шалке да си изиграат позатворено и нормално утакмицата да биди проследена со јалови напади од нашиот табор и би требало да победиме со минимална разлика како 0-1 или 1-2..како и да е оваа година ионака со стапот враце ќе останиме барем добро е да се надеваме на квалитетни засилувања за налето!

Се секавам вакво нешро збореше и за со дуелот со Баерн ако не се лажам,па на крај не израдуваа момците :helou:

Се секавам вакво нешро збореше и за со дуелот со Баерн ако не се лажам,па на крај не израдуваа момците :helou:

Верувај ми нема да има никакво изненадување или чудо..тоа што го пишев помина и сега е нереално и незрело од наша страна да очекуваме дека ќе дадеме 4 гола плус да не примиме гол....mission immpossible!

чичко ти да не ја сонувал Баерн - Интер ??? Зашто ја знам еден Крафт.. а тој брани во Баерн не во Шалке:pos2:

Е мајку му,го згрешив голманот...Нојер:kesa:....мање битно сонот,баш ме интересират резултато како ќе е.Сеуште ми тврдит дека Реал и Интер ќе игрет финале :pos2:

Верувај ми нема да има никакво изненадување или чудо..тоа што го пишев помина и сега е нереално и незрело од наша страна да очекуваме дека ќе дадеме 4 гола плус да не примиме гол....mission immpossible!

Секако не е реално да се пласираме понатаму и јас тоа го свакам,али имам верба во играчите го сакам клубот и имам некој надеж уште во мене (надежта последна умира)

Секако не е реално да се пласираме понатаму и јас тоа го свакам,али имам верба во играчите го сакам клубот и имам некој надеж уште во мене (надежта последна умира)
Али сепак умира :) Шала на страна и јас верувам во тимов иако многу мали ми се надежите али со ран гол и со 0-2 на полувреме се е можно понатаму.

Шалке - Интер конечен резултат 2-6 :motor:. Нели надешта последна умира. :D

Не се палете за џабе..очекувам Шалке да си изиграат позатворено и нормално утакмицата да биди проследена со јалови напади од нашиот табор и би требало да победиме со минимална разлика како 0-1 или 1-2..како и да е оваа година ионака со стапот враце ќе останиме барем добро е да се надеваме на квалитетни засилувања за налето!

Екипи што најслабо(ако воопшто и се сметат тој за засилувања) се засилија претходното лето беа Баерн , Интер и Челзи. И сите ќе останат со празни руки, добро вие имате шанси у сериа а. Јбг колку и да освоиш титули мора уште да се засилуеш.

У шалке фан клуб газат овеи од Баерн , ко они да освоиле Лига на Шампиони , ко да на немаат проблеми со Хановер пред нив и клоца Ван Гал , ќе се речеш се им циту ко да го згазиле они Интер на 22 Мај лани .

У среда сакам само да тепаме , само за да им се врати самодовербата на играчите

--- надополнето ---

Тие што не беа прошлиот пат , топло им препорачувам ќебе да си земат , зашо у вторникот смрзнав ко пичка жими се . И може баксуз сум , прв пат дојдов на собиранка со другари и го јадевме немиен

А ти како така доаѓаш и не се поздравуваш? :)

Инаку, тешко за внатре, бидејќи нема место и има само два телевизора.

Ве мразам вас од Кајгана, од кај Гоце ќе гледате. :tv: - смајливо, ама телевизорот на страна да биде. :)

Па тие сепариња се да ве ебам, нема други. Тоа у средина што е нема да не собере.
Да бе, масите и столчињата неподвижни си :)
Кај што седев јас, и таа до мене масата да се спојат, и таман ќе не собере 12-13 луѓе. Иако не ми се доаѓа, џабе ќе мрзнеме и ќе се нервираме, сепак...

Еве го овој пак :)

Ај да даваа по некој жта таму да гтнеме по една и да се стоплиме,башка ладно пиво мава ветерот и капак на све Интер губи кој бил знае.Иначе за утре нека му даде шанса на Нагатомо,колку толку ке влече по лева страна ...

Озбилно од Кајгана имало наградна игра - Кој ќе му најде пост на Марли без „Интер“ во него ќе добие кола? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Реално/неутрално, немаме никакви шанси за понатаму.

Навивачки, сакам (се надевам на) црвен картон за Шалке првите 20 минути, и гол во првите 10 минути. Прво полувреме со два или три спрема нула за Интер.

Реално/неутрално, немаме никакви шанси за понатаму.

Навивачки, сакам (се надевам на) црвен картон за Шалке првите 20 минути, и гол во првите 10 минути. Прво полувреме со два или три спрема нула за Интер.
Реално шансите се минимални, но најразочарувачи е да се предадеме уште од почеток. Подобро да се простиме со уште еден пораз но да се обидеме со една офанзивна формација да го направиме и невозможното...
Што и да се случи, никој не смее да биде незадоволен од една сезона без трофеј после она што го направи Интер последниве 5 сезони...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom