Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Има клаузула во договорот,да не може да потпише за Милан.
А и Цезар не е таков тип на играч,нешто налик Нослото. :icon_mrgr:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Зашо бе нема тероија, исто ќе му биде, само вамо појќе другарчиња бразилци ќе има, и ќе игра ЛШ !! :pos:
А и ќе се осеќа како млад меѓу останатите фудбалери на Милан :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Интер и ЈуБе разговарале наводно за размена Пацо-Красич.

Се огласил агентот на Снајди по оние шпекулации за заминување во Анжи на Снајперот,рекол дека нема теоретски шанси да отиде таму,Снајдер бил премногу среќен во Интер.
Уште него да продадат фали...

Инаку јас сум за размена Пацо-Красич.
Интер добива квалитетно крило што има помали примања од Пацини,а се ослободува од шупелка.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.098
Ако испадне точно ова со Паулињо и Лукас, доста добро трансфер лето ќе биде ова за Интер, единствено нема да им опростам за Цезар али со текот на времето ќе го проголтам тоа некако, нормално и ако Ханданович апла ме демантира. Не викам дека Ханданович е слаб голман али ова со Цезар не смееше да им се деси.
Нејсе, нека ги средат прво трансферите до крај, онака 100% да бидат завршени па после ќе се резимира и ќе се прави муабет дали е тимот поквалитетен или не е.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
не си играјте со тие работи бе ... дрољана јоланте да оди во дагестан да живее.
ако ја убедиме нејзе снајдер за 1000 евра ќе игра ако му каже

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
25 милиони + позајмица од една година на КУТРИњо за Лукас....
Стварно жал ми е за детено што не му даваат шанса да се докаже а се гледа дека е изгорен да игра..

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Ливаја добар играч бил, не сум знаел.
Лонго кога игра истурен во нападот е најопасен, ама има една мана премногу сака да дрибла.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас што сум читал од повеќе запознати со младинската школа Левија и Беса некои ги стават пред Лонго.Го исфорсираа Лонго многу со последните натпревари на младинската добар е но аматери и професионално не е исто.

Инаку овие два натпревари ако некој делеше имаше нешто на голем фудбалер во него тоа е Кутињо ако го продадат Снајдер тоа е фудбалерот кој што треба на таа позиција да се форсира заслужува поголема минутажа.
А за Лукас не знам што не дадоа некој од Лусио,Форлан или Цезар сигурно не скале знам дека го сакаа Лусио Сао Паоло.

Лукас пред олимпијада да го договорат потоа може со прст во уста да останеме.
Еве Морати сега дал изјава дека сега е моментот да ги конкретизират условите околу Лукас.

Kajgana Shop

На врв Bottom