Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Слики од денешниот натпревар...

Ил нумеро 9... Кутиињоооо!! :)

#8 Palacio

Мбаје....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Ne be koja devetka, neka zemat napagjach neka ne se filmat mnogu.
Лукас е трансфер цел број 1 во моментов, онаа главната, повеќе од јасно е тоа, се надевам ќе успеат зашто за готов производ од Европа тешко дека се во способност да инвестираат, не сега кога не играат ни во ЛШ така да Лукас во моментов е идеално решение за да се задоволат апетитите на фановите за нападот. Милито само да нема проблем со повредите и нападот ќе е топ, поготово ако дојде и Дестро па и оној Гомез од Катанија, што поголема конкуренција толку подобро, поготово со играчи кои Се ќе дадат на терен за да ја оправдаат тежината на дресот. Башка лани имаа голем недостаток за тој дел од теренот а ко капак на Се нит Форлан нит Зарате беа кадарни да играат таму, вака што повеќе решенија толку подобро, Паласио би бил нешто ко Пандев, заедно со Коутињо, Лонго и евентуално уште некој ако дојде тука би се бореле за првиот тим, Лукас и Милито со првотимски статус под дифолт ќе се.

Ханданович, Гуарин, Силвестре, најверојатно Поли, Паулињо и Лукас, па не е баш лошо ова, неколку долготочни решенија, тргање на шутот на страна, наредна година и Камби сигурно лета, плус и од Дестро не се откажуваат иако тука веќе е Лонго. Коутињо е со година плус искуство од Шпанија, е сега се зависи и од Страмачиони, за тренерот имам кажано, пола екипа е, Се ќе е џабе ако он не чини а он во моментов е енигма.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.587
Ако не се донесе Лукас, ова ќе биде уште едно лошо меркато... Или да се случи чудо па децава од Примавера да распалат...

п.с. финтата на Ливаја кога го исфрли сам Лонго :drk:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Bene mu lajkna post na Syn...

Toa deka ti mi posaka dobredojde vo vasiot klub pa sea so Bene sme kao demek na istata strana. :)
Ne, ama seriozno, ja sum gi branel i branel i branel, ama be koga ke nacekam na netov uste lugje sto go branat Branka, ne be, nikako ne mozam toa da go svatam, neznam dali se svesni lugjevo deka Inter ne se Totenhem ili Roma ili Lazio, alo, poteg ko nosenje na Gasperini, Zarate i Folran posle Eto e klasicen fail i pisuvanje na ispisnica od golem tim, tolku, nekoj vaka da napravi vo Junajted posle Fergi sam ke si otide i nikad nema da prestojuva vo toj grad od pusti sram, ovoj nit sram nit nisto, muva ne go lazi be.

Neznam, neam zborovi, ama sepak tipov e uste tuka pa se nadevam kolku tolku naucil od greskite iako ne zasluzuva poveke da e vo timov i seuste se nadevam deka od naredna godian drug ke dojde tuka na toa mesto, ke vidime ovaa sezona, definitivno posledna shansa e, ova so Cesar ic ne mi se svigja ama od druga strana pa nekako idat na onoj muabet, nema vishe labavo, ti, ti i ti aut, kraj na prikaznata, ova defakto trebase da se napravi, ama i tuka pogresija, striktno so Cesar, pa i Dejo, apla se gleda deka novi se u ova, uste neznaat kako treba ... ebate, do lani gi tintraa go cvekinja za mirisanje, valjda ke uocat vo idnina i ova kako treba da se naredi.

p.s. I ne, Krofnic nikad nema da go zasakam, poprvo repot na Palacio ke go zasakam, znaci ne Palacio kako igrac, tuku struktno repot.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Za p.s.-ot i jas isto, samo shto svesen sum deka rafa e podobar trener od site ovie zaedno posle mur, ama ne mu se pogode, ama ne sme nie crven krst pa da sakame no matter what.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Лојални ко Ибрахимович сте станале,, дајте хајлајт од утакмицата. :sneaky:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Za p.s.-ot i jas isto, samo shto svesen sum deka rafa e podobar trener od site ovie zaedno posle mur, ama ne mu se pogode, ama ne sme nie crven krst pa da sakame no matter what.
Рафа е само за Шпанија, за све остало е чист просек, премногу се повредуваа со него, инат е, не сакаше тоа да го промени и да изнуди помала фрекфенција на повреди, идеше со глава у ѕид и си го попи отказот, се понашаше ко он да го поседува клубот, прво нешто што направи е сите слики со Мур да му се тргнат од негова близина, чекај бе ...

Ама ајде, он е завршена приказна, факт е дека после Мур, до сега, све беше утка, од тренери до трансфер политика, значи Се, и има огромна дигресија на неколку полиња.
Ова лето редно е да се почне со прогрес само сега и тоа треба да го дефинираме, зашто и 5то место после она лани, испаѓа дека е некаков прогрес. Али Интер е Интер, и ко ваков клуб се знае што треба да ни сервира секоја сезона, а за ова искрено, што и да се деси ова лето во поглед со трансферите, и да направат јак тим, пак останува дилемата дали Страма е решение за тимов или уште еден исфорсиран нелогичен потег, така да, потребни се неколку месеци според мене, по првото коло, за да видиме кои се и неговите можности ко тренер помеѓу големиве.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Па ваљда негде нешто си погрешил, Милан моментално има помлад тим од Интер....
Отвори transfermarkt и израчунај ги бројките на Интер и на Милан моментално. Интер 857, а Милан 923

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Kajgana Shop

На врв Bottom