Дете од прееска те читам и навистина не сакам да ти кажам пошо ќе те навредам,ама морам.samo da ti pokazam kolku ti se glupi videata....
samo da ti pokazam kolku ti se glupi videata....
прости му... не знае што прави...
Ова 200% дава од себе изглеа кога ќе треба да фати некого за врат, друга логика од ова 200% не гледам...Мојот капитен е маж (кој може да поднесе пораз); Тој НЕ
ne be nema vrska so porazi...
--- надополнето: 30 мај 2012 во 14:01 ---
deka nema drug igrac sto igral so pogolemo srce na teren????? deka uvek dava 200% od sebe??? Deka i pokraj nemanjeto nikakvi tehnicki sposobnosti sepak uspea da stane eden od najdobrite midfilderi vo istorijata?? deka igrase i so srksena raka?? deka sakase i za bez pari da igra za milan?? ova ti se islisni komentari??? ne me sfakaj pogresno znaci zaneti e legenda edna od retkite...ali nemoj so vakvi sporebi..baska ako go sporeduva veke so nekoj neka go sporedi so maldini ( ako voopsto moze)
ja nikad ne gi sporediv... ne ni mozat da se sporedat...toa mi e i muabetot...Ова 200% дава од себе изглеа кога ќе треба да фати некого за врат, друга логика од ова 200% не гледам...
Глеј сеа убаво да ти објаснам. Ете ги ставаме Занети и Малдини во ист кош, на исто рамниште, прави легенди, кои засекогаш ќе бидат запаметени во историјата на фудбалот ( тука тргаме на страна исвиркување, претрчување, ова она).
Ама Гатузо да го споредиш со Занети бе??? Малоумен муабет е тоа, искрен да бидам, неможеш некој тепач да споредуваш со прав спортиста, џентлмен (а во некои случаи и пејач ). Занети кога го доби црвениот картон кој мислам дека му беше единствен у кариера или втор, не сум сигурен, му даде чесно рака на судијата и си излезе, а Гатузо еве на пример нека ти текне во сезоната 2009/2010 кога ви мавнавме покер (0-4), кога Гатузо доби втор жолт-автоматски црвен тргна да го тепа судијата и покрај тоа што стартот му беше за три години затвор и две условна без можност за помилување. Така да немој да мешаш баби и жаби, фактите говорат.
jas nikad ne gi sporediv poso nemozat da se sporedat... toa mi e i poentata...i toj i toj se legendi bez razlika na se.... i dvajcata se sinonim na pravi fudbalski dzentlmeni...i dvajcata se sinonim edniot za milan drugiot za inter ja samo replicirav na Marso poso stvarno glupi sporedbi on napravi so slikite... za vas najgolema fudbalska legenda e zaneti...za mene e maldini i do utre mozam da pisuvam a i vie isto toa nema nisto da smeni.... I tocno nema niedna titula pogolema vrednost od pravdata i cesta...nesto sto maldini nikad ne go izgubi...Дете од прееска те читам и навистина не сакам да ти кажам пошо ќе те навредам,ама морам.
Ти си глуп.
Споредуваш Малдини,Гатузо со Занети.
Значи сите тројца се легенди,не викам не,ама Гатузо бе го сметаш за најјак средишен играч на свет бе ало,мислам нема логика.
Навивачки ко навивачки океј е тоа,ама освести се,секој што те чита ти се смее.
Малдини ќе се повлечеше на време од Милан ако знаеше дека не може да се носи со далеку помладите противнички фудбалери и далеку поснажните.
Немаше да доживее на негова последна и воедно опроштајна утакмица да биде исвиркан од цела трибина со ватрени навивачи на Милан,да го омаловажуваат како највечи кретен у света и да плукаат по се она што го постигнал за клубот.
Згора на се,му извадија и парола во стил не го заслужуваш дресот,огледај се на Барези или така нешто беше,мање битно,ама мислам дека сфати што сакам да ти доловам.
За да не го доживее тоа,требаше да постапи како Раул кога си замина од Реал.
Виде дека го газат годините и не можеше да го дава максимумот за Реал,си потпиша за Шалке,но остана во добри односи со цела управа на Реал,дури и со навивачите.
Поентата не ми е истото да го стори и Малдини,туку фино лепо без трошка напор можеше да си добие директорско место во Милан.
А сега кога ќе отиде на стадион нема да може да се сврти накај трибината на Курва Суд и да ги поздрави како што треба,пошо го избрукаа ненормално.
Тоа е разликата меѓу самите клубови,навивачите и играчите.
Ниедна титула нема поголема вредност од ПРАВДАТА и ЧЕСТА.
Izvini vaka drugarche shto vi se mesham vo fan klub inter, ama Maldini so zaneti ne mozhe da se sporedat. Maldini sekogash bil igrach i navivach na Milan, ushte na 6 godini na prviot trening za klubot, pa se do penzioniranje ne oblekol drug dres. vashiot zaneti igral za drugi 2-3 ekipi pred da dojde vo inter, a sigurno ako mu dadat pari od x-factor italiano, ke odi damu da bira talenti za peenje i zhongliranje.. ajt pozdrav!ja nikad ne gi sporediv... ne ni mozat da se sporedat...toa mi e i muabetot...
Беше постојано на примавера натпреварите изминатава година, а си најдов и цитат кај што спомнав едно негово интервју:Имаше изјава дека ќе се насочел кон Примавера тимот.
Изгледа дефинитивно ќе иде таму...А Паолило го прашаа пред 2-3 недели, дали сака да биде тренер на Примавера и одговори: Паа не знам, ќе видиме...
Мислев ќе изненадат со него, али тешко, пошто е во Телеком и Интер, можда понатака Морати ќе го стаи 1-2 сезони
istoto vazi i za tvoite videa....прости му... не знае што прави...
Си оди од Интер целосно.Беше постојано на примавера натпреварите изминатава година, а си најдов и цитат кај што спомнав едно негово интервју:
Изгледа дефинитивно ќе иде таму...
Да, и мене воопшто не ми е мило за тоа ама прашање е и он колку сака да се нафати за нешто што е чекор назад за него со оглед на позицијата која ја имаше до сега во Интер, он се премисли, прво се согласи да остане но најверојатно си оди, 66 години има, фала му за Се и Се најдобро во иднина, што е до Интер он доволно направи во последниве 10 години, само ќе го цитирам што изјавиСи замина последниот искрен човек од Интер