Toneh
is a turtle
- Член од
- 21 август 2005
- Мислења
- 5.510
- Поени од реакции
- 907
Он е по правите, нејќе криви.А ти ќе седаш на покриво.
Он е по правите, нејќе криви.А ти ќе седаш на покриво.
Епа создравје да си го користите иако мислам дека не е за во Интер, но ајде нека ме демантира.Oфицијално,ќе ви го земеме и Кагава
Не си во тек со настаните.....Епа создравје да си го користите иако мислам дека не е за во Интер, но ајде нека ме демантира.
Кагава сака да игра во Англија, тоа е предноста кај нас во моментов. Проблемот е што се ценкаме што пониско да дојде, а тоа може да биде лошо ако некој друг се вмеша во тркава и го лапне...
https://www.facebook.com/InterClubMacedonia/posts/365692370152715Денес читам на fcinternews дека цената на Лукас треба значително да падне откако разочара на пријателските натпревари.
Го ставате Лукас на исто ниво со Нејмар но се виде разликата деновиве.
За разлика од него, Нејмар игра одлично и ги оправда очекувањата.
Денес за прв пат и Бојан Кркич го поврзуваат со Интер само не верувам многу во ваква шпекулација.
Дали гледаше некој Холандија? Слушам се повредил Снајдер?
И ме интересира како изигра Афелај одсекогаш ми било желба да го видам во Интер
Не зезај,биди и ти песимиста околу Паласио,не крши филм тукаЕпа создравје да си го користите иако мислам дека не е за во Интер, но ајде нека ме демантира.
Кагава сака да игра во Англија, тоа е предноста кај нас во моментов. Проблемот е што се ценкаме што пониско да дојде, а тоа може да биде лошо ако некој друг се вмеша во тркава и го лапне...
Не е до кешот. Работата е што Кагава сака да игра во Јунајтед и моментално тоа не става во пол позиција за неговиот потпис.Не зезај,биди и ти песимиста околу Паласио,не крши филм тука
Него Кагава што побрзо да си го земете,таков тимски играч ретко се наоѓа денеска.
Јас го посакував во Интер,ама не можеме да си ги мериме со Јунајтед околу кешот.
Да,го занемарив тоа,еве сеа прочитав дека и тој самиот сакал да игра за Јунајтед,моја грешка.Не е до кешот. Работата е што Кагава сака да игра во Јунајтед и моментално тоа не става во пол позиција за неговиот потпис.
Хуан 90 минути за Бразил одиграл,изгледа го имаме наследникот на Лусио,еден од најдобрите на теренот бил.Transfernews:
According to different Italian media websites Moratti and DeLa seem to have reached an agreement for Pandev for a cash sum of 8 mln euro. Furthermore, they state that this agreement is not connected to Lavezzi.
Афелај бил човек на натпреварот.И ме интересира како изигра Афелај одсекогаш ми било желба да го видам во Интер
Пандев чини 8 а Лавеци 32. Оди разбери...Афелај бил човек на натпреварот.
Него Де Лаурентис и Морати се договориле за Пандев, трансферот ќе чинел 8 милиони евра.