Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Мојот капитен е маж (кој може да поднесе пораз); Тој НЕ
ne be nema vrska so porazi... ;)
--- надополнето: 30 мај 2012 во 14:01 ---

deka nema drug igrac sto igral so pogolemo srce na teren????? deka uvek dava 200% od sebe??? Deka i pokraj nemanjeto nikakvi tehnicki sposobnosti sepak uspea da stane eden od najdobrite midfilderi vo istorijata?? deka igrase i so srksena raka?? deka sakase i za bez pari da igra za milan?? ova ti se islisni komentari??? ne me sfakaj pogresno znaci zaneti e legenda edna od retkite...ali nemoj so vakvi sporebi..baska ako go sporeduva veke so nekoj neka go sporedi so maldini ( ako voopsto moze) :)
Секоја чест за Малдини, тој секогаш за мене ќе биде најдобриот дефанзивец, ама требаше да се повлече кога сфати дека снагата го одминува, а не да служи за потсмев да го претрчува Адриано како брз воз, и да дочека на неговата проштална утакмица да биде исвиркуван од своите навивачи за кој ги има оставено нозете... Имаш право НЕ МОЖЕ да се споредува со Занети, зашто Занети на 38 години трча повеќе од половина тим заедно. Каде што нема градско дерби да не ги збесне навивачите со неговите слаломи...
Десен бек, лев бек, бочно, задњи везни... сеедно на секоја позиција игра на врвно ниво...
Нормално е и навивачки да кажеш дека Малдини е подобар од Занети... Ама според тоа што јас го имам изгледано, само бројчано е посупериорен од Хавиер (само повеќе утакмици што има изиграно)... (y)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Секоја чест за Малдини, тој секогаш за мене ќе биде најдобриот дефанзивец, ама требаше да се повлече кога сфати дека снагата го одминува, а не да служи за потсмев да го претрчува Адриано како брз воз, и да дочека на неговата проштална утакмица да биде исвиркуван од своите навивачи за кој ги има оставено нозете... Имаш право НЕ МОЖЕ да се споредува со Занети, зашто Занети на 38 години трча повеќе од половина тим заедно. Каде што нема градско дерби да не ги збесне навивачите со неговите слаломи...
Десен бек, лев бек, бочно, задњи везни... сеедно на секоја позиција игра на врвно ниво...
Нормално е и навивачки да кажеш дека Малдини е подобар од Занети... Ама според тоа што јас го имам изгледано, само бројчано е посупериорен од Хавиер (само повеќе утакмици што има изиграно)... (y)
epa tolku imas izgledano..znaci nejkam da kazam protiv zaneti legenda e...i stvarno nemozes da go sporedis so maldini poso ko prvo razlicna pozicija se... vtoro ova boldiranovo stvarno ti e teska glupost maldini nikogas ne bil na potsmev...25 godini igrase na najvisiko nivo...Baska site go smetaat za najdboriot defanzivec vo istorijata na fudbalot... ;) taka da so takvi glupavi recenici ti se molam nemoj...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Паолило ќе биде нешто у клубов или добил клоца ?

Everyone at F.C. Internazionale would therefore like to kindly thank ErnestoPaolillo and welcome Marco Fassone, in the hope that he can share in great success with us

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
epa tolku imas izgledano..znaci nejkam da kazam protiv zaneti legenda e...i stvarno nemozes da go sporedis so maldini poso ko prvo razlicna pozicija se... vtoro ova boldiranovo stvarno ti e teska glupost maldini nikogas ne bil na potsmev...25 godini igrase na najvisiko nivo...Baska site go smetaat za najdboriot defanzivec vo istorijata na fudbalot... ;) taka da so takvi glupavi recenici ti se molam nemoj...
Yeah Right !!! (y)
доволно ти посветив внимание...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Паолило ќе биде нешто у клубов или добил клоца ?

Everyone at F.C. Internazionale would therefore like to kindly thank ErnestoPaolillo and welcome Marco Fassone, in the hope that he can share in great success with us
Имаше изјава дека ќе се насочел кон Примавера тимот.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Манчини е сериозно заинтересиран за фудбалерот на ’нероатурите’ за кога веќе спремил понуда од 30 милиони евра, пренесува „Газета дело Спорт“. nesto tocno ?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Манчини е сериозно заинтересиран за фудбалерот на ’нероатурите’ за кога веќе спремил понуда од 30 милиони евра, пренесува „Газета дело Спорт“. nesto tocno ?
Уште да пишеше за кој фудбалер :tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Се е точно.
Кој е фудбалерот и кои се „нературите“? :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Хавиер Занети за да го спомните треба 2 пати да размислите што ќе кажете за него.
Хавиер Занети е играчиште,на 38 и кусуро години си игра брканица го бркаат ко кучиња противничките играчи.
Хавиер Занети игра и лев и десен бек и помалце средина :pos:, оној хејтерот на Занети не го знам како му е никот,опростено му е него што сака нека зборува.
Малдини немој да ме јебеш бре,последната утакмица кога се пензионираше беше ИСВИРКУВАН.....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
и плус Занети е и професионален пеач што значи дека е подобар од Малдини:pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Исто така Занети користи гел што не е познат за јавноста,дури ни дожд не може да му ја растури фризурата...

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Уште да пишеше за кој фудбалер :tapp:
Ne potvrdjena informacija : ponuda za Vesli-a od Mancester siti-a - 36 miliona !
--- надополнето: 30 мај 2012 во 15:27 ---
Занети е легенда,кој говоре против него може к..о да му ближе.
А кој е тај малдини,некој безвезе играч хм ?????

Kajgana Shop

На врв Bottom