Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.795
Абе па ти се умараш зашто не било кеш, зашто рати. Сеедно. :D
И вака и така исти курац, летоска и така ќе носат едено име за кое бајаги ќе искешираат, дали Лавеци или Лукас, сеедно, а ако педерите од Наполи не дадат бајаги за Пандев кој е феноменален сезонава, значи накај 10м еве, боље да го вратат ... и да го играат, уз Лукас.

А зашто да не и Лукас и Лавеци. :D

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
За Кутињо ми е стварно жал што не доби простор но Интер е таков клуб за млади тешко простор.А и Кутињо побарал да оди на позајмица за да игра повеќе и да избори место во олимписката репрезентација.Само не ми се допаѓа тоа што читам демек може да го купат на лето за 8 милиони.
Додека пак Кастињос ги одбил сите клубови за позајмица лош карактер еден Адријано прифаќаше позајмици во Фиорентина и Парма овој ѕвезда не му е на ниво Болоња и Чезена.
Паломбо не е лош играч со оглед на тоа дека Станкович игра еднаш во два месеци добар играч за ротација.
Зарате останува уште се надевам јас:)дека ќе излеза од психичката криза да даде некој гол да се ослободи има талент во овој играч.

А Мунтари не е за смеење 17м+бонуси за овој антиталент + платите огромни пари го кошта Интер плус не прифати ни една понуда за трансвер од Интер го уништи буџетот.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
не е рано за1 април?
1 Април = Muntari :icon_lol:

Шега е човекот, + го "засили" Милан... мора малце да се позезаме ;)
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 15:57 ---
Едит:

Превод ве молам :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.495
Поени од реакции
114.508
ХАХАХАХ Милан го позајми Мунтари

Јас сум делумно задоволен од трансфер периодов, бидејќи моите апетити за сезонава се задоволуваат со обезбедување на ЛШ. Гуарин е одличен дил, на лето уште Лавеци и Лукас или барем еден од нив и корнеме све живо и диво.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Немој некој да слушнам дека не сме биле успешни во трансфер периодов. Ова со Мунтари може да се рамни едино со Мансини или Виери. Бранка = Бог! :pos:

Само едно не ми е јасно, Мунтари беше пријавен во ЛШ? :pos:Ако бил, тогаш ова е поголема уметност и од Мона Лиза!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.795
1 Април = Muntari :icon_lol:

Шега е човекот, + го "засили" Милан... мора малце да се позезаме ;)
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 15:57 ---
Едит:

Превод ве молам :)
- Дали е вистина дека ти е толкав ?
- Тачно, а твојот е волкицок
- Тато те молам купи ми го
- Имам ќерка - курва

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Значи...
Out:
Џонатан (позајмица) во Парма
Марига (позајмица) во Парма
Кутињо (позајмица) во Еспањол
Мунтари (позајмица) во Милан

In:
Гуарин (позајмен) од Порто
Зарате (позајмен) од Лацио
Поли (позајмен) од Сампдорија
Паломбо (позајмен) од Сампдорија (сеуште неофицијално)

Останавме без Тиаго Мота (ПСЖ) и моменталниот среден ред ни е: Снајдер, Алварез, Станкович, Камбиасо, Оби, Поли и Гуарин .... не знам колку позитивно ќе биде продажбата на Мота со оглед на сегашната форма на Снајдер, Станкович и до некаде Алварез :unsure:

Едит: Го заборавив Juan Jesus ... да се надеваме дека ќе го биде малиот на левата бековска позиција.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Срање, глупост, идиотизам. Само што седнав на нет, очекувајќи дека ништо битно не се сменило, кога што да видиш, Inter strikes again.
Таман се понадевав дека, всушност ќе направиме добар потег со трансферите, без да усереме нешто ( стварно незнам што им е со глупата логика, постојано, да тврдиш дека играч икс не си оди и одма после да го продадеш. Мислат ли дека ни е интересно тоа, ебаго?). Пак ли ќе заменуваме играч со двајца играчи кои ја вршат неговата работа, како со Ето на лето. Зарем не видоа што се случи со двеве ѕвезди што ги имаме резервирано на клупа или во болница, а што требаше да го заменат Ето.

Не сум против Гуарин. Супер играч е, ама он не може да го игра тоа што го играше Мота, не е таков играч. Нема таква сигурност во играта, обожава да дрибла, да оди напред, не е тактички доволно дициплиниран. Исто како што Паломбо не е воопшто добар во напад, нема доволно добар пас и визија да диктира игра, има просечна техника. За само да го имаме тоа што го играше Мота ( не зборам за повеќе), треба и двајцата константно да играат. Плус го имаш и Камбијасо, плус и Занети, кои сигурно играат. И не заборавајте, во напад д' динамик дуо Милито- Пацини.:tapp:
После пак Снајдер и Алварез ќе ни бидат криви и ќе бидат проблемот во тимот. Пак Раниери ќе прави фаци кога Алварез против четворица играчи ќе ја губи топката додека Камбијасо и Паломбо ќе му аплаудираат одпозади.
И ова све на сред сезона се прави, кога се бориме да играме во Лш. Brilliant
Веќе четврт трансфер период, со вакви "интелегентни" потези, континуирано го намалуваме нивото на тимот и после им ставаме товар на тренерите да не направат да играме како тим за титула. Искрено преку к.р од вакви експертски, економични решенија кои секогаш ни се удираат од глава.
Претпоставувам дека нема потреба после постов да кажувам дека според мене оваа операција првена сега е голема грешка.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.795
Moта буткал за трансфер во ПСЖ сега, клубот не му застана на патот.
Сега е моментот Раниери во средина да ги игра Паломбо и Камби уз 4ца офанзивни фудбалери, Паломбо не е ко Мота добар напред, ама назад за него е доктор по науки, со Снајди ќе формираат одличен тандем.

Напред Снајдер, Гуарин, Алварез и Милито, или Снајдер, Гуарин, Милито и Пацини, сеедно, Раниери мора да користи 4ца фудбалери со офанзивни карактеристики и тоа е тоа.

Единствено за ЛШ се за нијанса ослабени, ама и вакви какви што се можат лесно да ги поминат Марсеј.

п.с. На Раниери му дале избор, или Пароло од Чезена ( гледам и Јуве се интересираа за него, поим неам што фудбалер е ) или Паломбо, он ја одбрал вторава опција.
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 16:29 ---
Таре тргнал кон Милано најверојатно за Поли, разбирам имаше проблеми со повреди и 300 други срања, ама зашто Раниери нема доверба во него ?! :facepalm:
Башка играчов сеуште е во сопственост на Сампдорија, незнам што ќе се дешава во иднина со него, ај сезонава нека не игра тука ама се надевам од наредна ќе е дел од тимов. :mad:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 16:32 ---
Едит, баш барав сеа дали терал и за Сампдорија сезонава, кога fcinternews потврдија у моментов дека играл и за нив така да не може да го носи дресот и на друга екипа оваа година, сега се шпекулира дека Таре доаѓа по Зарате. :)
Бар мене, ми олесна. :)

A aко доаѓа по Зарате, дали ќе се земе уште некој напаѓач ?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.795
Каде видовте за Кајт бре, глеам и на фејс пишале, од кај ги копате овие информации ? Нашиве ( се знае на кој портал алудирам ) ништо не известија за тоа.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Moта буткал за трансфер во ПСЖ сега, клубот не му застана на патот.
Сега е моментот Раниери во средина да ги игра Паломбо и Камби уз 4ца офанзивни фудбалери, Паломбо не е ко Мота добар напред, ама назад за него е доктор по науки, со Снајди ќе формираат одличен тандем.

Напред Снајдер, Гуарин, Алварез и Милито, или Снајдер, Гуарин, Милито и Пацини, сеедно, Раниери мора да користи 4ца фудбалери со офанзивни карактеристики и тоа е тоа.

Единствено за ЛШ се за нијанса ослабени, ама и вакви какви што се можат лесно да ги поминат Марсеј.

п.с. На Раниери му дале избор, или Пароло од Чезена ( гледам и Јуве се интересираа за него, поим неам што фудбалер е ) или Паломбо, он ја одбрал вторава опција.
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 16:29 ---
Таре тргнал кон Милано најверојатно за Поли, разбирам имаше проблеми со повреди и 300 други срања, ама зашто Раниери нема доверба во него ?! :facepalm:
Башка играчов сеуште е во сопственост на Сампдорија, незнам што ќе се дешава во иднина со него, ај сезонава нека не игра тука ама се надевам од наредна ќе е дел од тимов. :mad:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 16:32 ---
Едит, баш барав сеа дали терал и за Сампдорија сезонава, кога fcinternews потврдија у моментов дека играл и за нив така да не може да го носи дресот и на друга екипа оваа година, сега се шпекулира дека Таре доаѓа по Зарате. :)
Бар мене, ми олесна. :)

A aко доаѓа по Зарате, дали ќе се земе уште некој напаѓач ?
Ќе мора !!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Проблем за Таре
because there sarebebro difficult to land at Linate airport because of bad weather.

Kajgana Shop

На врв Bottom