Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Сеа се спомнува и Паломбо како замена за Мота,па што знам јас би повеке за Монтоливо,многу не сум го прател Паломбо али останува да видиме што ке се дешава до 7 :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас кога го спомнав Паломбо од моја рака сите будала ме праевте ама врти сучи гледаш за него сме биле заинтересирани:D..ако дојди Паломбо можеби Камбиасо ќе седни на клупа..:pos:..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Сеа се спомнува и Паломбо како замена за Мота,па што знам јас би повеке за Монтоливо,многу не сум го прател Паломбо али останува да видиме што ке се дешава до 7 :)

Милан има преддоговор со Монтоливо, на лето да дојде на фри трансфер, сега само заради повредите се обидуваат да ја убедат Фиорентина да го пушти сега за да заработат некое динарче !!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
^Нема да седни Камби на клупа, на средина тандем ќе бидат Камби-Паломбо :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
^Нема да седни Камби на клупа, на средина тандем ќе бидат Камби-Паломбо :)
би сакал да го видам Паломбо прва постава и Камби каде што го кажуваат на клупата..и шлаг на тортата ќе биди да се види фацата на Syn:pos:..

:pos::pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Милан има преддоговор со Монтоливо, на лето да дојде на фри трансфер, сега само заради повредите се обидуваат да ја убедат Фиорентина да го пушти сега за да заработат некое динарче !!
Ај бе ви потребал Монтоливо,еве ке ви го дадеме Суљо,за кршење нозе е добивање црвени картони е феномен:D

А што се деси со Куцка,се официјализира трансферот или јок,на негово место сепак ке дојде Паломбо или...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
би сакал да го видам Паломбо прва постава и Камби каде што го кажуваат на клупата..и шлаг на тортата ќе биди да се види фацата на Syn:pos:..

:pos::pos:
Важно се ослободивте од циганот :facepalm:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
LIVE - Zadnji dan ; Ufficiale Muntari u Milanu

14,11 - Milan Channel izvještava: "Službeno Sulley Muntari u Milanu"
Едно џубре помалку :icon_lol: .... (доколку е навистина официјално)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Трансфер пазаров дојде, ако не можиме да се ојачаме, барем да ги ослабиме конкуренцијава. Немате појма колку сум кефојни :pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Интересен ке биде последниов ден за трансфери,освен Гуарин кој е квалитетно засилување овие Куцка и Паломбо не се ништо посебно,покрај Камби и Занети во средина и онака никад нема да изиграат.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Чим Мунтари отиде во Милан,осеќам дека трансфер денов ке биде лудница до крај:pos:

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Досега не бев здаоволен од трансфер периодов,ама продавањето на Суљо на Милан, Made my day. :pos:
Со среќа нека си го служат и нека им прави по 2 жолти картони и пенал во рок од три минути. :D

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Добро е се ослободивме од Мунтари (y)

Што ли не чека овој ден :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Едно џубре помалку :icon_lol: .... (доколку е навистина официјално)

Официјално е, 6 месечна позајмица со можност за одкуп, пола милион сега уште 3,5 после такви цифри се спомнуваат

:facepalm::facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom