Не може да иде на позамица, зашто тој кај нас е на позамица...Ако некој не сака да игра за Интер, подобро нека си оди ! Не жалете по Мота, Гуарин не е искусен како него, но индивидуално е подобар играч, еве еден добар клип!
http://www.youtube.com/watch?v=bYtKseFpErs
Хуан ќе треба да го играме лево наместо самурајот или Дракула, но и не мора, таа позиција најдобро занети да си ја покрие !
Напаѓач ќе стигне обавезно, само да биде некој брз а не како нашиве статични и во никој случај како Зарате пресебичен!
Најважно за нас е да летаат до вечер Дракула, Мунтари и Зарате, овие тројца незнам што бараат во Интер, а Поли мора да оди на позајмица кога веќе не го пуштаат !
Во секој случај имаат ќар од него, и од договорот што веќе нема да го добива и разликата од неговото купување и продажба. Мота тогаш имаше откупна клаузула од 10м евра, ама и неколку играчи беа вклучени во тој трансфер па не беше искеширана целата сума.Мота во ПСЖ за 10 мил. евра, на рати. Ако, ако... сигурно кутриот шеик немал доволно пари за да плати 10 мил. па нашите му излегле во пресрет.
и тоа на 2 рати !!! FFSLIVE- Zadnji dan ; Thiago Motta ide u PSG za 10miliona !15:04 Najavljen otkup ugovora za Palomba od 4.000.000 eura14:59 - Thiago Motta je prodan Paris Saint Germainu, kako je izvijestio Sky Sport 24, Inter će dobiti deset milijuna eura u dvije godine.Мота продаден за 10 милиони.
ќе ја искористам за мене СЕГАНа англискио форум од Милан се газам од смеење. Најјак пост ми беше овај:
Barcelona have completed the signing of Sulley Muntari for a world record transfer fee of £83 million.
Во секој случај имаат ќар од него, и од договорот што веќе нема да го добива и разликата од неговото купување и продажба. Мота тогаш имаше откупна клаузула од 10м евра, ама и неколку играчи беа вклучени во тој трансфер па не беше искеширана целата сума.
Нема везе, единствени беа што сакаа да го земат, рачунај и дека летоска со година дена до истек на договор максимум 8 ако успееа да земат за него.