- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.322
- Поени од реакции
- 15.576
Абе и мене на тацна да ми ја наместат ќе дадам гол. Сум играл фудбал, знам како е кога ќе ти наместат топка и како е кога ќе ја изработиш сам цела акција.Не е крив он Бене, немаме средина и нема играчи што ќе му нафрлат или ќе му наместат гол. Иначе се слагам дека не игра добри дупли пасови и дека не подава добро. Од следниот натпревар мора со покреативна средина да излага!
Не барам од реализатор да знае да дрибла, али да не може една скапана топка да загради и да не знае да додаде топка.
Раниери може да го критикуваме колку сакаме, и мене денешнава игра и поставеноста на играчите ич не ми се допадна, али факт е дека имаме 7 победи по ред и дека само 2 примени голови имаме. Од друга страна, мораме да се соочиме и со фактот дека Интер нема играчи што можат 90 минути да вршат притисок на противничка половина, немаме играчи што знаат да фатат топка од средина и да повлечат напред(освен Занети), Снајдер беше повреден, Форлан повреден, Пацини камен, итн...
Нема потреба од критикување на Раниери доколку не освоиме ништо сезонава, зашто гледам дека Син нонстоп потеницира дека најголем противник на Интер е Раниери, али не може од една страна да победува, а од друга да не губи. Да имавме 10 бода предност па да изгубевме титула да, али од борба за опстанок до борба за титула, Раниери е најмалиот противник на Интер...
Јануарска ис колинг