дечки мнооогу песинистички постови на новава тема, дајте малце `look on the bright side`, Самп не беа уопште лоши и наивни играа одлично во одбрана, држеа топка и напред, беа добро организирани, ќелавоно напред доста проблеми правеше добро се градеше така да играта и не беше така очајна ... се отепавме од играње у 2011 и покрај тоа намаливме доста од предноста на милан, башка и под притисок се сеа.
по мене,
нагатомо ме изненади, се искина од трчање, покриваше позади одлично дури и неколку пати кога поли или циглер јако ги ловеше и не оставаше се во дефанзива на занети кога ќе отиде напред, уз тоа направи 4-5 паметни фаули на граница на жолт ама сепак спречи контра, е сеа минусот според мене е во центаршутевите што не му беа баш најпрецизни и тоа што не се решава да претрча играч иако со еден чекор одма се одвојува али мислам дека има материјал во дечково
ранокија феноменално се уклопува, дечково имаше само 2-3 утакмици кога не одигра одлично, да не ги жалиш парите дадени за него уопште иако го преплативме ќе не служи барем уште 10 години
снајдер некако ми е премногу плашлив, има утакмици кога страшно се труди али оваа не беше една од нив, но сепак беше солиден, а слободниот беше од друга планета
киву мавна стабилна утакмица исто и лусио деки одличен, а ето можеше на два пати да му дае на горан да ја укова пошто нашиов во секој случај би го направил тоа кога некој е у криза и мислам дека дури и се налути кога самуел го закова голот у 92ра а горан беше wide open.
од пацо гол јас лично не ни очекував да прима по 15 топки и да дрибла он си е центарфор, како таков го земавме е сеа проблемот е што не влезе во шанса ама утакмицава беше јако тврда.
Како и да, највеќе ме радува тоа што на последни 5 утакмици имаме примено само три гол, одлично нели ?