Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
прочитав многу коментари, од еуфорични, до реални.
до пред утакмицава, иако сум фан на барса од "роџење" , си реков на страна нивните успеси, ќе ми биде мило и ако пандев заигра во финале, што знаеш може и ќе го реши ...
ама искрен да бидам, само што почна утакмицата си реков - заеби пандев , си ја сакам барса :)

прво и основно. цврста игра на интер, но и не толку убава или не знам колку убедлива. јас разбирам дека поголем дел од вас како фанови сте во занес, што е сосема нормално, па резултатот од 3-1 изгледа преубедливо. факт е дека и барселона изигра под нејзиното ниво, што секако не би можело да биде изговор, едноставно интер толку им дозволи. ако бидеме објекитивни ќе признаеме дека пат со автобус од барселона до милано за полуфинале у ЛШ не е баш соодветно, што секако е фактор, но и тоа не е одлучувачки.

супер реванш ќе биде. само судејќи по оние последни 20 минути, некако друга приказна ми се навестува на ноу камп. со сета почит кон интер, на барса за 2 гола дома и се потребни добри 5 мин. и секој е свесен за тоа. така да би рекол добра работа завршивте, но тоа е само 30%. 70% треба да се доработат.

мурињо се докажал до сега, не ни требаше оваа утакмица за да потврди дека е гениј, но како што самиот вика: добар тренер е среќен тренер. колку он имаше среќа со челзи на ноу камп само господ знае :) така да не му посакувам таа тактика повторно да ја избере.

уште нешто околу мурињо. мала критика. интервјуто негово после утакмицата каде вели за барселона дека имале кратка меморија бидејќи и они така поминале лани со челзи, мислејќи нерегуларно, само дефакто призна дека третиот гол на милито беше нерегуларен. искусен тренер не би требало во тој стил да изјави.
и уште една работа. доколку има почитување кон интер и го сака тој клуб, не би требало минатото поминато со челзи и сегашната работа во интер да ја смета како едно исто. т.е. како негова тренерска кариера без да води сметка дека сега работи во друг клуб, и да коментира случувања на барселона со негов поранешен клуб. според мене некоректно кон навивачите на интер, според друг можеби не е.

толку. со среќа на ноу камп, мислам дека многу ќе ви треба. впрочем за да се освои ЛШ потребно е 40% знаење, 60% среќа. доказ - лани барслона :)
поздрав

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Bravo za Postov.
Честито голема победа, со овој натпревар сезоната ја прогласувам за успешна.
Конечно Интер изигра натпревар за респект.
Да не ти го барам постот каде по победата над Јуве ти се откажа од сезоната. Ваљда се плашеше од Барса и не сакаше да се разочараш. Треба, знаеш малце, како викаат колегите од Манчестер, believe! :)

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Браво, Браво, БРАВО!!!!!!! За победата на ИнТеР. да се надеваме дека оваа сезона Интер ке влезе во финалето и ке го освои трофејот.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Де бе, се обиде гол да даде, ја тука ништо лошо не гледам од реакција на 19 годишен напаѓач.

И не зборам за оние најизгорени фанови на Интер, зборам за оние кои доаѓаат само на дерби средби да го полнат стадионот, убаво реков поназад, сите ја заборавате реакцијата на Маикон на почетокот од сезоната кога фановите на Интер го исвиркуваа Милито ...

Вие очигледно не разбирате дека фановите влијаеа деструктивно врз играта на тимот бидејќи создадоа ситуација на играч мање во моменти кога Интер имаше позитива од 3-1, е тие свирежи и навреди резултираа со тоа, Балотели не знаеше каде се наоѓа.

Значи, се на се склопено, не го оправдувам Балотели, никаде тоа не го реков, но не ги и оправдувам фановите кои идеа контра ТИМОТ. И да, реков и ке речам, ја сваќам таа негова реакција, што може да се очекува од некој без мозок и без самоконтрола по толку навреди и свирежи ? И ја у ситуација со амеба у мозок и едвај завршено осмо така ке реагирам, не се сите луѓе исти на планетава ебаго.
Се согласувам, фановите претераа. Јесда сите не курчи Балотели, ама они тотално го измрдаа од колосек и него, а со тоа и тактиката на Мурињо во второто полувреме. Мораше да има уште еден брз напаѓач, целта беше брза контра на Ето и Балотели кои се доста борбени и би можеле да направат нешто во ситуација 2 vs 4-5...

Е сега, они му направија како да игра на Камп Ноу, уствари бетер атмосфера од тоа, што не непростиво. Никогаш нема да знаеме, можеби ќе беше 4-1 ако му дадеа поддршка. А кога би бирал меѓу Балотели и Интер, би го ставил Интер секогаш на прво место, мала жртва за тимот. Не мора да му аплаудираа, ама бар да не го провоцираат.

Секако, он е крив за се потоа, но навивачите го започнаа цел тој хаос кој на крај краева би можел да не чини и финале...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еве ви и вести директно од Италија, Гоче и Надица во 7.30 утрово добија синче, нека е жив и здрав :back:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Еве ви и вести директно од Италија, Гоче и Надица во 7.30 утрово добија синче, нека е жив и здрав :back:
Нека му е живо и здраво и да се метне на Тато!:smir:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Честитки за вас ми ја исполнивте душава. Не можам веќе да ги смислам тие Барселона да бидат стално најјаки во се. Мора секоја година во ЛШ различен тим да ја освојува тоа е непишано правило. Со среќа и во реваншот и после да ги сулајте и Баерн за то што педерски досега се провлекува, а изгледа така ќе биде и со Лион. Само вие играте топ во оваа нокаут-фаза. Досега 5 од 5. :helou:

http://www.dailymotion.com/video/xd0wkk_inter-milan-vs-barcelona-3-1_sport

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
прочитав многу коментари, од еуфорични, до реални.
до пред утакмицава, иако сум фан на барса од "роџење" , си реков на страна нивните успеси, ќе ми биде мило и ако пандев заигра во финале, што знаеш може и ќе го реши ...
ама искрен да бидам, само што почна утакмицата си реков - заеби пандев , си ја сакам барса :)

прво и основно. цврста игра на интер, но и не толку убава или не знам колку убедлива. јас разбирам дека поголем дел од вас како фанови сте во занес, што е сосема нормално, па резултатот од 3-1 изгледа преубедливо. факт е дека и барселона изигра под нејзиното ниво, што секако не би можело да биде изговор, едноставно интер толку им дозволи. ако бидеме објекитивни ќе признаеме дека пат со автобус од барселона до милано за полуфинале у ЛШ не е баш соодветно, што секако е фактор, но и тоа не е одлучувачки.

супер реванш ќе биде. само судејќи по оние последни 20 минути, некако друга приказна ми се навестува на ноу камп. со сета почит кон интер, на барса за 2 гола дома и се потребни добри 5 мин. и секој е свесен за тоа. така да би рекол добра работа завршивте, но тоа е само 30%. 70% треба да се доработат.

мурињо се докажал до сега, не ни требаше оваа утакмица за да потврди дека е гениј, но како што самиот вика: добар тренер е среќен тренер. колку он имаше среќа со челзи на ноу камп само господ знае :) така да не му посакувам таа тактика повторно да ја избере.

уште нешто околу мурињо. мала критика. интервјуто негово после утакмицата каде вели за барселона дека имале кратка меморија бидејќи и они така поминале лани со челзи, мислејќи нерегуларно, само дефакто призна дека третиот гол на милито беше нерегуларен. искусен тренер не би требало во тој стил да изјави.
и уште една работа. доколку има почитување кон интер и го сака тој клуб, не би требало минатото поминато со челзи и сегашната работа во интер да ја смета како едно исто. т.е. како негова тренерска кариера без да води сметка дека сега работи во друг клуб, и да коментира случувања на барселона со негов поранешен клуб. според мене некоректно кон навивачите на интер, според друг можеби не е.

толку. со среќа на ноу камп, мислам дека многу ќе ви треба. впрочем за да се освои ЛШ потребно е 40% знаење, 60% среќа. доказ - лани барслона :)
поздрав
Е вакви таканаречени реални постови како сакам да ги дискутирам..
Слушај сега дечко.. т.с. читај.. да ти се разјаснат некои работи..
Супер реванш ќе бидело, само судејќи по последните 20 минути, Барса ќе го изгази Интер? Потребни и биле 5 мин да даде два гола? Два гола можат да се дадат за 1 минута, не за 5...
Ако ти судиш по играта и последните 20 минути, тогаш ние како да судиме по првите 10 минути во второ полувреме кога ви дадовме 2 гола? И после доаѓаш и бараш реални постови?
После викаш сме завршиле 30 % работа? Ако 3 дадени гола во прв натпревар полуфинале се 30 %, тогаш во истото тоа 3 примени гола се -50 % за вас.. Очај човече..

Е сега да ти напишам јас тебе нешто реално..
Барса како Барса, поседот си го имаше од старт, Интер прима гол од првиот напад кој го прави Барса, за после тоа Интер да изедначи, да поведе, и пази сега.. да оди и напаѓа на 3 гол, значи не запира на 2-1, постигнува гол за 3-1.. за потоа да свесно да се повлече, бидејќи 3-1 е резултат огромен како планина.. И ти идиш овде и солиш памет како тоа Барса не надиграла во последните 20 мин? :tapp:
Не дека е завршена работата, ама Интер треба да си ја доработи само..
А Барса.. На Барса ќе и треба супермен и бетмен во пакет, за пласман понатаму.. Без Пујол, без Иниеста, со Анри и Златан во лоша форма.. Па до кога очекувате Меси да игра за цел тим? Доста ви е вас.. Ајде кошкајте таму топката сега со Ксерез..:pipi:

А Мурињо убаво ви кажа.. Треба да бидете шампиони и кога губите, не само кога победувате.. Офсајд досуден за Милито кога излегува 1 на 1, офсајд недосуден кога постигнува гол за 3-1, грешеа судиите, и наваму и натаму.. И немој за пеналот да слушнам нешто..

Ајде сега биди ми поздравен, и размисли друг пат пред да напишиш таканаречен реален пост.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Офф патетики.Има аватар од Интер.Навива за барселона и јувентус.
што плачеш сеа бе мали?ве изебаа поштено,ве надиграа,ви закачија 3 комада иди сеа копај кашкавал.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Cestitki za postavenosta i taktickata zamisla na Murinjo i normalno pobedata!Bravo

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Се изгуби мало дeтe oд oкoлу 170 cm сe oдзива нa името MESSI,облечено во дрес нa BARCA и последно е виден на загревањето пред натпреварот со Интер, за чесниот пронаоѓаќ следува награда :tv: Pazza INTER....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи откако се смирија страстите да напишам и јас нешто
1. Честито победа повеќе од заслужена ви беше вчера, барса вчера не играше освен првите 10 минути и последните 20 минути:toe:
2. Вие сте прва екипа која ја победила Барса со 2 гола разлика откако е Пеп тренер:) Честито и за тоа
3. За судиите нејќам да коментирам да не сиапднам после ваков-онаков. Ама факт е дека многуѕ се грешаваше вчера и за Интер и за Барса. Е сега тоа правило 55%-45% судење за домаќините беше повеќе од употребувано вчера. ама ок ние самите сме си криви оти изгубивме 3-1.
4. The Special One - Браво за Мурињо успеа да ги неутрализира Чави и Меси, а со тоа го неутрализираше и Ибра и му остана се на Педро, а тој не е играч кој може се сам да направи.
5. Со една нога сте во финале, треба само рутински да си го обработите реваншот, но сепак фудбал е и се е можно. Јас сеуште имам надеж дека можеме да победиме со 2-0 и да ве поминеме, ама ќе биде пеколно тешко посебно познавајќи го тоа шо може да направи Мурињо со неговите тактики:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom