Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
Еј имате ли видео од Пандев кога ја започна акцијата за вториот гол?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Му свиреа сопствените навивачи и го вреѓаа до последниот свиреж на судијата ... а за човек со еден неурон у глава доволно е да изреагира така, очигледно потребен му е психијатар бидејќи овој самоконтрола не поседува, убеден сум дека се кае ради направеново али џабе, иако, си стојам на тоа дека фановиве носат 50% од вината за ова, зашто знаат што малоумник е а и во ситуација кога тимот им води 3-1 не гледав резон да му свират.

Најмногу ме накурчија што му свиреа за оној волеј, ја не глеам зашто би му свирел некој за тоа, фудбалски потег на место, реализацијата лоша но како и да е, секој така би изреагирал во една таква ситуација ... :toe: Шо најдоа тука за свирење лешинарине дебели и запотени што шират реа на 100 метри само они си знаат.
И фановите се малце отидени...што му смираат па на куров кај што водат 3-1 и нормално дека ќе се нафура, можда и јас би изреагирал така:smir:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Си замислувам со овие навивачи што ќе беше ако Бербатов играше во тимот:) Мислам дека ќе беше распнат на сред Меаца.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Па што се курчат и они коа водевте 3-1, а нормално дека ќе изигра коа е у тежок филм влезен младичот. Многу му падна криво што така изгреагираа фановите затоа се накурчи и кој ги ебе сите..:wink:
Тоа не му дава право така да се однесува и да покаже таква непочит кон самиот клуб Интер, во продолжение, еве на што мислам:

Балотели фрла дрес на земја, што е полн со историја и трофеи, полн со победи и традиција, дрес кој го носел Меаца, Фаќети, Мацола, Занети и компанија, дрес на клуб кој го направи него играч, дрес на човек кој секогаш верувал во него! Значи не направи ништо, само понижи се што беше погоре споменато.

Дајте освестете се, со ова дечкото не почитува никого, од 1903 до 2010 година!
Пишав еднаш, еве уште еднаш, заборавете, Балотели не заслужува внимание вечерва од наша страна, Интер, само Интер !!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Балотели - Сите сте кучкини синови:tapp:,за ова ке го обесат -http://www.sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5494:------80000------&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Чоек,збориш за најизгорените фанови на Интер.Па и јас да сум бил на нивно место би го пцуел и би го свирел.Шут на место? Па не е ова Ливорно па да си играме курац во 92 минута кога сите ја знаеме мокта на Барса дека можат за 2 минути да дадат ако треба и два гола.Ипак можеше црниот да ја задржи топката и да заштедиме некоја минута.Неможам ни да замислам да примевме гол во 93 заради шутот на балотели,,,али ипак што е тука е.
Де бе, се обиде гол да даде, ја тука ништо лошо не гледам од реакција на 19 годишен напаѓач.

И не зборам за оние најизгорени фанови на Интер, зборам за оние кои доаѓаат само на дерби средби да го полнат стадионот, убаво реков поназад, сите ја заборавате реакцијата на Маикон на почетокот од сезоната кога фановите на Интер го исвиркуваа Милито ...

Вие очигледно не разбирате дека фановите влијаеа деструктивно врз играта на тимот бидејќи создадоа ситуација на играч мање во моменти кога Интер имаше позитива од 3-1, е тие свирежи и навреди резултираа со тоа, Балотели не знаеше каде се наоѓа.

Значи, се на се склопено, не го оправдувам Балотели, никаде тоа не го реков, но не ги и оправдувам фановите кои идеа контра ТИМОТ. И да, реков и ке речам, ја сваќам таа негова реакција, што може да се очекува од некој без мозок и без самоконтрола по толку навреди и свирежи ? И ја у ситуација со амеба у мозок и едвај завршено осмо така ке реагирам, не се сите луѓе исти на планетава ебаго.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Се, се, ама тоа што го направи е неопростливо. Да не се повторувам, кажав што имам да кажам. Не знам како ќе реагира управата, но ова заслужува раскин на договорот уште вечерва!

Да да незахвално копиле, му ебем фацата, раскин на договор или под казна у Милан би го пратил да нема со кого да се дружи :pos:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Дали ја знаете разликата меѓу Барса и Златен Даб?

Златен Даб го полнат во прилепска пивара, а Барса на Меаца! :back:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Мислам дека навивачите на интер се повеќе криви,што покрај 3-1 водство против најсилниот тим во светот тие наоѓаат причина да го исврикуваат Балотели...па веруј ми и на не него не му било лесно,ништо чудно за реакцијата.. жал ми е за детето,мада малце се пимплаше на терен и делуваше незаинтересирано...али тоа е Балотели

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Се напнав.

Наместо да читам и пишувам за Интер ја за Балотели. Само ке ставам уште една слика која се надевам ке не задоволи за инцидентот.

Respect за човеков.Колку и да сум го пцуел заради грешки и црвени картони денес ке го величам.Алфа и Омега е кога е кога треба на некој да му се покаже и докаже ако итреба и физички дека Интер ке ти биде приоритет кога го носиш црно плавиот дрес.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Слушнав една информација дека навивачите го вреѓале нешто за бојата на кожата и такви ствари вистина ова или ?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Луѓе се извинувам јас шо напнав со Марио, али таков сум што да се праи, ова повеќе е нечовечки, претерува ... Уживајте во вечерта, имате право.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom