И фановите се малце отидени...што му смираат па на куров кај што водат 3-1 и нормално дека ќе се нафура, можда и јас би изреагирал така:smir:Му свиреа сопствените навивачи и го вреѓаа до последниот свиреж на судијата ... а за човек со еден неурон у глава доволно е да изреагира така, очигледно потребен му е психијатар бидејќи овој самоконтрола не поседува, убеден сум дека се кае ради направеново али џабе, иако, си стојам на тоа дека фановиве носат 50% од вината за ова, зашто знаат што малоумник е а и во ситуација кога тимот им води 3-1 не гледав резон да му свират.
Најмногу ме накурчија што му свиреа за оној волеј, ја не глеам зашто би му свирел некој за тоа, фудбалски потег на место, реализацијата лоша но како и да е, секој така би изреагирал во една таква ситуација ... Шо најдоа тука за свирење лешинарине дебели и запотени што шират реа на 100 метри само они си знаат.
Тоа не му дава право така да се однесува и да покаже таква непочит кон самиот клуб Интер, во продолжение, еве на што мислам:Па што се курчат и они коа водевте 3-1, а нормално дека ќе изигра коа е у тежок филм влезен младичот. Многу му падна криво што така изгреагираа фановите затоа се накурчи и кој ги ебе сите..:wink:
Пишав еднаш, еве уште еднаш, заборавете, Балотели не заслужува внимание вечерва од наша страна, Интер, само Интер !!!Балотели фрла дрес на земја, што е полн со историја и трофеи, полн со победи и традиција, дрес кој го носел Меаца, Фаќети, Мацола, Занети и компанија, дрес на клуб кој го направи него играч, дрес на човек кој секогаш верувал во него! Значи не направи ништо, само понижи се што беше погоре споменато.
Дајте освестете се, со ова дечкото не почитува никого, од 1903 до 2010 година!
Де бе, се обиде гол да даде, ја тука ништо лошо не гледам од реакција на 19 годишен напаѓач.Чоек,збориш за најизгорените фанови на Интер.Па и јас да сум бил на нивно место би го пцуел и би го свирел.Шут на место? Па не е ова Ливорно па да си играме курац во 92 минута кога сите ја знаеме мокта на Барса дека можат за 2 минути да дадат ако треба и два гола.Ипак можеше црниот да ја задржи топката и да заштедиме некоја минута.Неможам ни да замислам да примевме гол во 93 заради шутот на балотели,,,али ипак што е тука е.
Се, се, ама тоа што го направи е неопростливо. Да не се повторувам, кажав што имам да кажам. Не знам како ќе реагира управата, но ова заслужува раскин на договорот уште вечерва!
ПовелиЕј имате ли видео од Пандев кога ја започна акцијата за вториот гол?
Одлепи овој скроз..Балотели - Сите сте кучкини синови,за ова ке го обесат http://www.sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5494:------80000------&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9