Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
M

mercenary

Гостин
Уште нема да видиме некоја снимна за "пеналот"?
Мене не ми треба снимка..ама на некои,убедени дека судијата ги заебал,им треба.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261

Е вака се почитуваат навивачите! Како да не го сакаш овој играч?!?

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Сите знаеме дека Балотели нема грам мозок, али факт е дека цел стадион му свиреше и го пцуеше, да да, го пцуеа и навредуваа во ситуација кога тимот води 3 - 1.
Не му ја оправдувам реакцијата, али со оглед на фактот дека е апла глуп и лесно може да биде испровоциран, го сваќам, јебига, не знае да брои до 10 и да се контролира и ко многу пати до сега, прави реакција по која ке жали.
Се, се, ама тоа што го направи е неопростливо. Да не се повторувам, кажав што имам да кажам. Не знам како ќе реагира управата, но ова заслужува раскин на договорот уште вечерва!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ок заборавете на се вечер, Балотели откако го облече дресот на Милан го изгуби моето внимание, оставам Морати и Мур да решат за неговиот случај. Огромна навреда е да се фрли дрес за кој што јас навивам, после ова денес не го гледам Балотели како иден играч и лидер на оваа екипа.

Уште еднаш, ја победивме два разлика најдобрата екипа на светот, екипа на која сите се восхитуваа, ја победивме после гол негатива, зарем тој лигав црнец заслужува внимание поголемо од она што треба да се упати кон играчите на Интер, оние кои ја прегазија Барса. Уживајте, ова е наша вечер, INTER ETERNO AMORE !!!

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Пујол не игра на следен меч а Лусио ни Самуел ни Маикон ни Занети не добија жолт картон ....

СЕГА ИЛИ НИКОГАШ !!!!!!

Деки ке паузира , таман ако се иде у финале - да игра !!

Колку претрча МОТА ? Занети и Камби ? ж

ФАЛА МАДРИД ШТО НИ ГО ДАДОВТЕ СНАЈДЕР !!!
А нам нели ни се заблагодаруваш за нешто :) :helou:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Како изигравте денес само со еден збор :bravo:
И конечно и Пандев изигра денес добро,само штета што нема толку кондиција за да ги издржи сите 90 минути,многу брзо се уморува а тоа се докажа денес кога го јуреше Алвес :) и како му ја протна меѓу нозе ауу :)
И се надевам дека ќе одите во финале!:pipi:
На Балотели би му забранил доживотно да не игра фудбал,место да зголеми водство на 4-1 тој ја шутира над гол.И уште им се лутеше на навичатите што му свреја.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Брилијантно, одлична игра на Пандев. :smir:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941

Пандев као избеглица е, никој не го дружи. :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ибра :

Shots 0; Shots on target 0; Goals 0;

Многу јак напаѓач, да не се расправаме.

Истиов пост ми го избришаја од фан клуб Барселона.WTF
Не ти го избришав јас, да не ме сфатиш погрешно, ама ако сакаш да провоцираш направи го тоа по вешто. Крај краева, глупав е секој обид да се деградира играч кој до вчера ти бил светиња.

А ако примите неутрално мислење за Балотели... Мислам дека Мурињо, иако неколку пати сезонава се обиде на свој начин да влијае психички врз Балотели, не успеа и на крај „се поклони“ на неговиот талент и го стави во игра... ама ова да се случи со играч на Барселона, па макар тоа да е и Меси, тоа ќе е последниот меч кој тој играч го одиграл за својот тим. Ви зборувам максимално објективно. Дечкото е екстремно талентиран, ама имало и други милиони таленти кои не успеале ради својот карактер. За жал, во случајов, мислам дека нема враќање назад... и од догодина најдобро би било да го гледате/ме во екипа како Тотенхем или Шалке. Или садистите Милан.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дечки честито победа, се гледаме за една недела:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Се, се, ама тоа што го направи е неопростливо. Да не се повторувам, кажав што имам да кажам. Не знам како ќе реагира управата, но ова заслужува раскин на договорот уште вечерва!
Кежман при замена фрли дрес на ПСЖ, па сеуште игра за тимот, а ова го направи пред 2 години ...

Он ги надмина сите граници одамна, па еве го, уште игра, ама зашто дел од вас не ги критикуваат фановите кои деструтквино влијаат врз целата екипа.
Без оглед што Балотели направил мал милион срања, они ко 12ти играч на екипа не смееа да дозволат да удрат на психа на човек со 1 неурон у глава, по истото Балотели не знаеше ни шо праи више на терен, апла играч мањак беше.

Тие свирежи лани го посраа 30 милиони евра вредното засилување на тимот, а и некако го заборавате и начинот на кој Маикон изреагира на мечот со Парма во првиот дел од сезоната, кога фановите го исвиркаа во 1 наврат Милито по усрана акција а Маикон со 1 потег ги зачепи и ги отера онаму каде и што припаѓаат таквите лешинари, у 3 лепе !

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Честито победа дечки, не знаете колку сум се радувал (еднаш пред неколку месеци се изјаснив како фан на Интер) на победава на барса! Тотално надиграна барселона, која притискаше при крајот на мечот, но меѓу тим што играл 80 минути и тим што играл 10 се знае кој заслужува да победи нели? Пандев маестрален, играч за големи утакмици, не паѓа под притисокот на еден ваков голем меч, алвес ќе има кошмари вечер од него хехе. Балотели од кога влезе само набљудуваше што се случува на терен и секогаш кога ќе му дојдеше топка ја рогаше напред + тоа на крајот = играч што не заслужува да го носи дресот на овој голем тим! Мурињо... специјален :)
Мислам дека ќе победите и на камп ноу ;)

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
абе читам и не можам да се начитам бисери...... абе баталете се.. и да остане Интер со курот во рака пак не се нервирам (нормално сакам да освои се) али што е тоа е... Интер има најдобра игра досега што сум го гледал воопшто... Никој не мислеше дека Интер ќе стигне олку далеку.. посебно не да го помине Челзи... сите се надевавме дека немаме тим за да стигнеме далеку во ЛШ па уште у Ноември си планиравме како Интер да купи на лето добри играчи и догодина да атакува за тоа што ние го играме оваа година... Јас не памтам последен пат кога сме конкуренти за Скудето во Италија, да играме финале во купот, и полу-финале во ЛШ?? НИКОГАШ!!! Нормално... второ место е ПОСЛЕДНО место... али фудбалски и ИНТЕРАШКИ е ние да си изиграме она што требаме до крај.. да си ја плеснеме Барса... до крај да ги тепаме сите.. па и да изгубиме скудетото.. нашето сме го завршиле.. за да не ни биде криво!!! до 25 Мај нема никаков кривец во ИНТЕР.... ни Цезар, ни Милито, ни Ето, ни Кварезма, ни Марио... А ДУРИ НИ МУНТАРИ!!!! ќе ве прашам после 25 Мај кој е кривецот кога ќе ја кренеме ТРОЈНАТА КРУНА !!! абе зарем не сфативте до сега... толку години сте навивачи на Интер и пак не сфативте... значи не го познавате ИНТЕР.. Интер нема да биде Интер ако не ни ја извади душата до последната стотинка пред последниот свиреж на судијата!!!!! затоа ГЛАВИТЕ ГОРЕ!!! и ФОРЦА ИНТЕР!!!!
Bravo za Postov.
Честито голема победа, со овој натпревар сезоната ја прогласувам за успешна.
Конечно Интер изигра натпревар за респект.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Летоска Балотели си оди од Интер, тоа е повеќе од сигурно. Само се молам тимот на кој ќе биде продаден да не биде од Италија, поготове не Милан, Јувентус или некој друг од првата половина на табелата. Можам да замислам со каква пасија и страст и желба ќе игра против тимот кој го направи фубалер. Уште сега почнува да ми се гади на таа помисла.

Нека оди подобро во Арсенал и така Венгер беше максимално заинтересиран за него. Барем нема да го пцујам ако недај боже погоди против Интер во Сериа А и проба да ги замолчи навивачите. Е дури тогаш жив нема да остане....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom