Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ибрахимович на Меси:Kепец дај една добра топка!!
-Mеси:Не сум Пандев бе шпакла..
Уште не се вратив од смеење добар им е овој :pos:
:pos2::pos2:,иначе приметив дека Пандев игра подобро лево отколку десно барем денес изигра мн добро за разлика од десно коа проигрува со Маикон

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22

Не,не,не НЕ вози бетмобил :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Нај трагично е што фановите на Јуве неможат да се израдуваат на пораз на Интер па ни од Барса:pos2:,коа видоа неможе Јуве па ај за Барса али излеа големи баксузи се па сеа тој баксуз го фати и Барса:toe:Почнаа зезанциите на фејсбук - http://www.facebook.com/group.php?gid=114815748541151&v=wall&ref=nf

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Веќе кога тргнавме со мајтапи и јас да кажам еден постар ама во понова верзија

Месси во тунелот силно му извика на Ибра:
За тебе сум ГОРАН ПАНДЕВ:pos2::pos2::pos2:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Se izgubi malo dete od okolu 170 cm se odzviva na imeto MESSI oblecen e
vo dres na BARCA i poseldno e viden na zagrevanjeto pred natprevarot so
INTER, za cesniot pronaogac sleduva nagrada :pos::pos::pos:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Што би стана бе? да не вежбате за часови по хумористика:icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Aбе со самово ова што се тера на ваков мајтап за Меси, уствари се удира потврда што е ова метро и желба за растење у фудбалов моментално.
Пример, Ибра 0 шутеви ван гол, 0 кон гол, 0 за изиграна партија, никому ништо, истово ке важеше и за Педро и остали, се што ке се кажеше е изиграа лоша партија, немаа ден и тн и тн.

Али а Меси не се види, и имаш ерупција на нетов од фаци кои ке пишат кај бил овој кај бил оној, сериозно, Меси и Ибра не се видоа, али Максвел и Педро беа тие кои им донесоа водство така да ваљда укапиравте дека фудбалот е нешто повеќе од Месиевци, Иброфци и остали.
На 1 форум начекав за Пандев, у стил, денес беше феноменален али со Аталанта пак очекувам бледо издание, епа да, и ја го очекувам истото од проста причина што Пандев денес изигра на ниво зашто цел тим го даде својот максимум, а кога играат во Серија А на прсти се бројат оние кои го даваат своето Се, а со тоа товарот за оние кои се очекува да блеснат е апла потежок ...
Штета што вакво борбено издание на Интер ретко гледаме во тек на сезона, а Се што треба да направат е истава оваа слика да ја тераат во секој меч, и да се навикнат на едно вакво фудбалско скалило, па ваквите изданија во големи мечеви да бидат '' рутина '' ...

p.s. Аналогно на ова, најубаво ке биде секој нареден противник во Серија А да го облечат у дрес на Барса па нека работи фантазија :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Во лига на шампиони сигурен сум дека нема пораз од 2 гола. За во Ла лига можеби има меч или два...не е битно пошто не е исто.

Она што сакав да го кажам е дека денес Барселона беше надиграна и победена. Па за ова барем јас не памтам кога се десило, барем не во овие 2 години додека е Пеп на клупата.

Браво!

:nenene: Нема ни во Ла лига. Прв пат со 2 разлика.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
За мисијата '' Меси " беа задолжени тројца играчи, Занети, Самуел и Мота, овој последниов за мене ја изигра најдобрата партија од кога е дојден во Интер, а по она што го видов од него во првиот дел ни на крај памет дека до тој степен ке изигра во второ.

Изгледајте ги уште еднаш головите, т.е.,вториот и третиот, и двете акции почнаа по украдена топка на Мота, за вториот му одзема топка на Меси, истата дојде до Занети кој го проигра Пандев и се отвори контра за Интер, за третиот гол, украде топка на половината на Барса, проигра во празно до Ето по што бидна и погодокот.

Заедно со Милито играчи на натпреварот за Интер, аргентинецов 2 асистенции и 1 гол ...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Неможам да издовјам поединци,бидејки сите изиграа одлично:toe:.Одбрана спаси многу топки коа можеа да завршат во гол,Снајдер се извади со голот мислам дека можеше и повеќе,Пандев во прво изигра најдобро изнуди неколку фаули и можам да кажам дека лево е подобар него ли десно коа проигрува со Маикон:toe: . Од сеа Ето десно а Пандев лево,на Ноу Камп со иста формација излагаме и идеме во финале:vozbud:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
За мисијата '' Меси " беа задолжени тројца играчи, Занети, Самуел и Мота, овој последниов за мене ја изигра најдобрата партија од кога е дојден во Интер, а по она што го видов од него во првиот дел ни на крај памет дека до тој степен ке изигра во второ.

Изгледајте ги уште еднаш головите, т.е.,вториот и третиот, и двете акции почнаа по украдена топка на Мота, за вториот му одзема топка на Меси, истата дојде до Занети кој го проигра Пандев и се отвори контра за Интер, за третиот гол, украде топка на половината на Барса, проигра во празно до Ето по што бидна и погодокот.

Заедно со Милито играчи на натпреварот за Интер, аргентинецов 2 асистенции и 1 гол ...
дечки честито победа не верував дека после 0:1 ќе се вратите...
али мурињо нема да не е мурињо ако не се случеше ова, браво за тактиката е се беше перфектно
сепак играч на натпреварот беше Тијаго Мота,беше како со секундарен залепен за меси и успеа да го скрие неговит квалитет...
ајде со среќа и ве чекаме на бернабе :helou:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Нема што Мота после катастрофалниот почеток супер одигра (зеде да го гњави Меси и остали во дефанзива а не да мисли дека може пасови да прави како Чаби Алонсо :) ).

Ме изненадија малку на Гол.ком за слабата оцена на Пандев, многу истрча до моментот кога го извадија (повеке од просекот на тимот). На тројца им ја скрши кичмата пред да ја направи акцијата за вториот гол. Го извадоа од игра чисто за да се внесе свеж играч во средината пошто Камбиасо и Мота се таму да бранат и нема што да се повлекуваат од игра...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom