Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.423
Пеер овој Форза Милан, те заборавилЛиста на означени членови
Пеери не ме означиле а промет му праам со маичките ццц
Пеер овој Форза Милан, те заборавилЛиста на означени членови
Пе*ер овој Форза Милан, те заборавилЛиста на означени членови
Роси сигурно се сите предадени? Мислам освен тие што ги има на список од Ало-Ало, ги нема тие со уплатница што плаќаа, тоа Иосоно нека провери да не направите после збрки... Иначе што бројчиња има останато? Еден другар сака "M", ако има резервирај ја одма за мене...Заврши продавањето на маички во Скопје и останаа уште 11 маички и 2 дреса
Брат каша попара беше денес, појма неам од кај останаа тие 11 маици. Еден доаѓа да ја враќа не му чинела, трет бара 5 маици ИоСоно му кажал вамте тамте. Највероватно некој нема да добие и ќе треба да му се враќаат пари, а тие 11 ќе се шиткаат накнадно ако сака некој и тоРоси сигурно се сите предадени? Мислам освен тие што ги има на список од Ало-Ало, ги нема тие со уплатница што плаќаа, тоа Иосоно нека провери да не направите после збрки... Иначе што бројчиња има останато? Еден другар сака "M", ако има резервирај ја одма за мене...
Најверните фанови кои немаат @ во никот, ги означуваме во темата. Пошто сеа откога ќе зееме ЛШ, ќе има многу нови фанови па да се знае кој е кој.Ако останала некоја XXL чувајте ми ја,иначе што е со означувањето?
Викаш сигурно има?Околу маиците...
Остнаа уште 8-9 маици XL и XXL (повеќето ХХL) . Аки, како член на форумов, ќе ти ја чувам таа, па накнадно ќе се договориме како да ти ја дадам.