од кај сеа ова за адиано....... дај да прочитам..... не сум видел такво нештоОф топик
Како што гледам, во фан-клубот немо помина вест дека поранешниот Интеров најдобар играч, Адриано, се откажува од фудбалот.Играч кој ја шутираше топката со 150 км/ч, физички прејак, имаше неверојатна природна дарба за фудбал... За него одбивавме и 100 милиони Е , ама тој не успеа да ги победи своите ‘бубачки‘ во главата. Сега е слободен, па на раат ке може да им се препушти на неговите ‘најважни споредни работи на светот‘ , алкохолот и дрогата. Со кој ум бе Адри, императоре, ке си беше еден од најдобрите на свет, а ти си запнал да бидеш деликвент:nenene:
Он топик
Честита ни победата, поздрав од мене до Лацио, и поздрав од лацио до рома :baeh:
Оф топик
Како што гледам, во фан-клубот немо помина вест дека поранешниот Интеров најдобар играч, Адриано, се откажува од фудбалот.Играч кој ја шутираше топката со 150 км/ч, физички прејак, имаше неверојатна природна дарба за фудбал... За него одбивавме и 100 милиони Е , ама тој не успеа да ги победи своите ‘бубачки‘ во главата. Сега е слободен, па на раат ке може да им се препушти на неговите ‘најважни споредни работи на светот‘ , алкохолот и дрогата. Со кој ум бе Адри, императоре, ке си беше еден од најдобрите на свет, а ти си запнал да бидеш деликвент:nenene:
Он топик
Честита ни победата, поздрав од мене до Лацио, и поздрав од лацио до рома :baeh:
ДА ДА, се извинувам... на странскиот форум (тргнато е гледам сега и таму) за Интер, некој со бујна фантазија ја изменил веста од лани ова време, кога тој навистина најави пензија, па имаше и линкови (но тоа биле оние сајтови каде што секој може да креира вест) со божемна изјава на Мурињо и Морати околу ова, па изјава на Верон околу нивната тепачка, на Роналдо...Добро изведена лага, дека сето тоа се случува во овие моменти, па затоа веста ја нема секаде. Се извинувам уште еднаш и ова може да се избрише...Јас незнам ти каде си го прочитал тоа, али грешка си.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/04/28/1898542/agent-wont-rule-out-roma-moves-for-flamengos-adriano
Доколку јас бев на местото на Рома, ке ми беше срам да барам помош од Лацио ко најголемата лицемерна ороспија у Рим.“Доколку јас бев на местото на Интер, ќе ми беше срам да победам на ваков начин: радоста на фановите на Рома не е инфериорна на таа на фановите на Интер.”