Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Тоа и ми беше муабетот, дека на крај не се памти играта туку резултатот...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки не сум го гледал натпреварот од оправдани причини и очигледно не сум згрешил..
Како што очекував реприза на натпреварот Ливерпул-Челзи и би требало со оваа победа веќе да си ја имаме заверено титулата...а за всреда имам едно грдо пречуство дека ќе не победат идиотски оние Рома како во калчото со глупи голови...позз Интераши и добра ноќ

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
мале со задоцнувајне ама ај нека ви е честито победава денес над лацио и да е поубелива другата:salut:

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Оф топик

Како што гледам, во фан-клубот немо помина вест дека поранешниот Интеров најдобар играч, Адриано, се откажува од фудбалот.Играч кој ја шутираше топката со 150 км/ч, физички прејак, имаше неверојатна природна дарба за фудбал... За него одбивавме и 100 милиони Е , ама тој не успеа да ги победи своите ‘бубачки‘ во главата. Сега е слободен, па на раат ке може да им се препушти на неговите ‘најважни споредни работи на светот‘ , алкохолот и дрогата. Со кој ум бе Адри, императоре, ке си беше еден од најдобрите на свет, а ти си запнал да бидеш деликвент:nenene:
Он топик
Честита ни победата, поздрав од мене до Лацио, и поздрав од лацио до рома :baeh:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.852

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Оф топик

Како што гледам, во фан-клубот немо помина вест дека поранешниот Интеров најдобар играч, Адриано, се откажува од фудбалот.Играч кој ја шутираше топката со 150 км/ч, физички прејак, имаше неверојатна природна дарба за фудбал... За него одбивавме и 100 милиони Е , ама тој не успеа да ги победи своите ‘бубачки‘ во главата. Сега е слободен, па на раат ке може да им се препушти на неговите ‘најважни споредни работи на светот‘ , алкохолот и дрогата. Со кој ум бе Адри, императоре, ке си беше еден од најдобрите на свет, а ти си запнал да бидеш деликвент:nenene:
Он топик
Честита ни победата, поздрав од мене до Лацио, и поздрав од лацио до рома :baeh:
од кај сеа ова за адиано....... дај да прочитам..... не сум видел такво нешто

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Оф топик

Он топик

Јас незнам ти каде си го прочитал тоа, али грешка си.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/04/28/1898542/agent-wont-rule-out-roma-moves-for-flamengos-adriano

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Јас незнам ти каде си го прочитал тоа, али грешка си.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/04/28/1898542/agent-wont-rule-out-roma-moves-for-flamengos-adriano
ДА ДА, се извинувам... на странскиот форум (тргнато е гледам сега и таму) за Интер, некој со бујна фантазија ја изменил веста од лани ова време, кога тој навистина најави пензија, па имаше и линкови (но тоа биле оние сајтови каде што секој може да креира вест) со божемна изјава на Мурињо и Морати околу ова, па изјава на Верон околу нивната тепачка, на Роналдо...Добро изведена лага, дека сето тоа се случува во овие моменти, па затоа веста ја нема секаде. Се извинувам уште еднаш и ова може да се избрише...
поз

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Не знам дали била поставена до сега сликава, извинете ако ја поставувам по 2 пат...

Мисли дека ќе му простат? Јас мислам нема шанси...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.852

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Претседателката на Рома бесна од начинот на кои Лацио одигра со Интер
Објавено на: 10:52 03.05.2010 од 24fudbal.com.mk
Росела Сенси е бесна откако Лацио вчера не пружи отпор во дуелот со Интер и вели дека таа ќе биде засрамена доколку нејзиниот тим победи на начинот на кој Нероаѕурите триумфираа
Лацио беше последната потешка пречка на Интер во борбата за Скудетото и Нероаѕурите со вчерашниот триумф повторно се вратија на врвот од табелата и сега на две кола пред крајот се во одлична позиција да ја одбраната титулата.
И покрај тоа што Бјанкочелестите се во загрозена позиција и се борат за опстанок но и покрај тоа пред натпреварот тие побараа од својот тим да го загуби дуелот со Интер со цел лутите градски ривали да не можат да се радуваат на титулата.

Домакините не го предадоа натпреварот но пружија слаби перформанси против Интер и загубија со 2-0.

Фановите на Лацио се радуваа на погодоците а истакнаа и неколку пароли кои беа упатени кон фановите на Рома како што беше ’Скудето: Играта заврши’.

Претседателката на Рома, Росела Сенси и бесна по ваквото сценаријо и признава дека тие дури размислувале за поднесување официјална жалба.

“По она што го видов, да го дефинирам првенството како најубаво во светот е парадоксално.” – рече Сенси.

“Доколку јас бев на местото на Интер, ќе ми беше срам да победам на ваков начин: радоста на фановите на Рома не е инфериорна на таа на фановите на Интер.”

“Имаме огромна желба да доставиме официјална жалба, но поради фактот дека во среда против Интер играме деликатен натпревар од гледна точка на безбедноста, нема да го сториме тоа.”

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.852
“Доколку јас бев на местото на Интер, ќе ми беше срам да победам на ваков начин: радоста на фановите на Рома не е инфериорна на таа на фановите на Интер.”
Доколку јас бев на местото на Рома, ке ми беше срам да барам помош од Лацио ко најголемата лицемерна ороспија у Рим.
Курвата Де Роси, по победата над Фиорентина неколку кола уназад се смееше на состојбата на Лацио во интервјуто по мечот, а сега, пред мечот Лацио - Интер ги бодреше лацијаните во своите интервјуа, истото важи и за Тоти кои покажа со палците надоле кон фановите на Лацио.

И сега наводно ИНТЕР биле тие што требале да се срамат .... :tv:
Со кое лице грдава го кажа ова ја незнам, али Рома ко Рома, квичат ли квичат. :wink:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Чичко Морати ја поздравува Сенси со песната: Не плачи.. моли либе.. не жали...

Нека поднесат жалба и против Сампдорија и Пацини кои минатото коло дадоа "надчовечки" напори и ја поразија Рома...

Само не гледам зошто би се срамел Интер во ситуацијата. Интер одигра онака како што требаше, нападна од самиот почеток решен да ги освои трите бода на "Оломпико".
Како одигра Лацио, колку се залагале, тоа е нивни проблем...

Сваќам дека Рома само еднаш на 20 години може да се најде во ваква позиција да се бори за скудето, но сепак, правење на ваква драма е непотребно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom