Окк...јас нормално дојдов овде да честитам како и што доликува, немав намера да се расправам, ама ете така непланирано тргна разговорот...
ова е прв пат отворено да го кажам мислењето за вас, иако тоа не ве бендисува, а и покрај тоа немаше излив на љубомора у никој случај па на фрустрации..
не не, повторно погрешна констатација, ако мислев на тоа ќе стаев вакво смајли на крај :devil3:
тоа не е провокација туку предупредување
како ве провоцирам со ова кога вие возвраќате со иста мера?
незнам како е ова комплекс, ти ми збориш на долгорочен ја на краткорочен план...
тоа беше во склоп на мечот од прееска... незнам од кога вакви невлијателни моменти се рачунаат за недозволени и треба да бидат цензурирани...
јас најисрекно ви кажувам дека ќе бидам најсреќен ако Интер ги мине Челзи, уште поише ако и Милан го направи истото...
Ovoj otide u Fulham . ahhahaШто му одговарате на овој Баже?
Нека го мава на Окака Чука и полуфинале Coppa Italia.
Ок, твое мислење, произлезено од некаде, но... who give a fuck?ова е прв пат отворено да го кажам мислењето за вас, иако тоа не ве бендисува, а и покрај тоа немаше излив на љубомора у никој случај па на фрустрации..
Немој, делуваш како популарните Љубе и компанија со вакви постови, овие работи трк на некои деца во маало...не не, повторно погрешна констатација, ако мислев на тоа ќе стаев вакво смајли на крај :devil3:
Љубе парт 2.тоа не е провокација туку предупредување
Друже ова е фан клуб Интер, не е тема за Италијнско првенство и слично. Тука се зборува само и само за Интер и се оди контра на се што е против Интер. Затоа нека не те чуди, има и правила за постирање во фан клубовите.како ве провоцирам со ова кога вие возвраќате со иста мера?
Нема ништo долгорочно во самиот збор амбиција и неговото значење.[/quote]незнам како е ова комплекс, ти ми збориш на долгорочен ја на краткорочен план...
Убаво за тебе.тоа беше во склоп на мечот од прееска... незнам од кога вакви невлијателни моменти се рачунаат за недозволени и треба да бидат цензурирани...
јас најисрекно ви кажувам дека ќе бидам најсреќен ако Интер ги мине Челзи, уште поише ако и Милан го направи истото...
Дај бе одјеби , ДОСАДЕН СИ НЕ ЗАМАРАЈ . Место да си уживам у играта на Пандев и да коментираме овде за него , ти најде да замараш .кај го виде тоа??
ај види како се развиваше дискусијата 2-3 страни поназад, стварно е безвезе да се браниш од 10 души наеднаш..
20:45:helou:Момци, кога играме со Парма во среда???
Во Среда.Момци, кога играме со Парма во среда???
Priceless :gali: