Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Што му одговарате на овој Баже?

Нека го мава на Окака Чука и полуфинале Coppa Italia.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
јас нормално дојдов овде да честитам како и што доликува, немав намера да се расправам, ама ете така непланирано тргна разговорот...

ова е прв пат отворено да го кажам мислењето за вас, иако тоа не ве бендисува, а и покрај тоа немаше излив на љубомора у никој случај па на фрустрации..

не не, повторно погрешна констатација, ако мислев на тоа ќе стаев вакво смајли на крај :devil3:

тоа не е провокација туку предупредување

како ве провоцирам со ова кога вие возвраќате со иста мера?

незнам како е ова комплекс, ти ми збориш на долгорочен ја на краткорочен план...

тоа беше во склоп на мечот од прееска... незнам од кога вакви невлијателни моменти се рачунаат за недозволени и треба да бидат цензурирани...

јас најисрекно ви кажувам дека ќе бидам најсреќен ако Интер ги мине Челзи, уште поише ако и Милан го направи истото...
Окк...
:dudlac::zver:

Ајт марш сеа пошо навистина го дудлаш,иди те викаат у темата за филмот Аватар да им кажеш колку пари земале заработка :tapp:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Дајте клип од голот на Пандев, ме мрзи да барам. :icon_mrgr

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Денека Пандев беше феноменален, свака му част на чоекот...
П.С ЧЕСТИТО ПОБЕДА

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Пази 43 секунда па и нашиот го заебава после.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
ова е прв пат отворено да го кажам мислењето за вас, иако тоа не ве бендисува, а и покрај тоа немаше излив на љубомора у никој случај па на фрустрации..
Ок, твое мислење, произлезено од некаде, но... who give a fuck?

не не, повторно погрешна констатација, ако мислев на тоа ќе стаев вакво смајли на крај :devil3:
Немој, делуваш како популарните Љубе и компанија со вакви постови, овие работи трк на некои деца во маало...

тоа не е провокација туку предупредување
Љубе парт 2.

како ве провоцирам со ова кога вие возвраќате со иста мера?
Друже ова е фан клуб Интер, не е тема за Италијнско првенство и слично. Тука се зборува само и само за Интер и се оди контра на се што е против Интер. Затоа нека не те чуди, има и правила за постирање во фан клубовите.

незнам како е ова комплекс, ти ми збориш на долгорочен ја на краткорочен план...
Нема ништo долгорочно во самиот збор амбиција и неговото значење.[/quote]

тоа беше во склоп на мечот од прееска... незнам од кога вакви невлијателни моменти се рачунаат за недозволени и треба да бидат цензурирани...

јас најисрекно ви кажувам дека ќе бидам најсреќен ако Интер ги мине Челзи, уште поише ако и Милан го направи истото...
Убаво за тебе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.846
Него забораив да додадам нешто на претходната страна за Пандев, а го кажав истово уште пред да дојде во Интер, некаде пред Декември, со Пандев одлично се покрива и местото на Снајди во ситуација кога тој не е дел од тимот, денес Пандев докажа дека може да игра на таа позиција и да биде и те како на нивоу, на крај краева беше man of the Меч. :)

Колку толку, олабавени се од моментот '' без Снајдер не иде '' . :wink:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Според оценките на престижниот светски фудбалски портал „Goal.com“ нашиот најдобар интернационалец одигра подобро од кој било друг на теренот на Џузепе Меаца и токму поради тоа ја заслужи оценката со број 8.

Спорт денес :tv:

Честитки за победата и за Гоче :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
кај го виде тоа??

ај види како се развиваше дискусијата 2-3 страни поназад, стварно е безвезе да се браниш од 10 души наеднаш..
Дај бе одјеби , ДОСАДЕН СИ НЕ ЗАМАРАЈ . Место да си уживам у играта на Пандев и да коментираме овде за него , ти најде да замараш .

ШЕТЊА

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Момци, кога играме со Парма во среда???:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.